Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי איפה לכתוב את זה, פה נראה לי הכי מתאים יחסית.

אני מתכנן בשבוע הקרוב לעשות טיול של יום שהמטרה בו היא הנסיעה עצמה ולהנות מנופים,

הכיוון הוא צפונה, רמת הגולן.

אני אשמח להמלצות וכבישים מהנים למסלול.

תודה למציעים

so far so good so what

פורסם

יש את כביש 888 מצפון הכנרת, דרך הגולן ועד גשר בנות יעקב, אחלה כביש, אחלה נוף!

לזה שאמר שעם הפיאסטה הוא לא יגיע רחוק, הרכבים האלה היו במקומות שמאזדה 3 תתפרק רק כשהיא תתקרב אליהם(וסיוויק 95 עם מרווח הגחון העצום שלה NOT...), אז פעם הבאה תחשוב שוב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הכביש שעולה דרך בנות יעקב הוא אחלה כביש, אבל בדרך כלל מלא במכוניות ומשאיות והופך מהר מאוד למשעמם.

ההמלצה שלי היא הכביש שעולה לחמת גדר מדרום הכינרת (לא זוכר את המספרים, תפתח מפה). אחלה כביש כאילו נלקח מסצינת ראלי.

יש עוד מלא כבישים מומלצים שנכתבו בעבר. תריץ חיפוש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כביש 8900 [ראש-פינה] עד לכניסה של צפת, מלא מאוד עליות וירידות וסיבובים מעניינים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כשמגיעים לטבריה מכיוון צומת גולני, יש פניה ממש לפני שהכביש מתחיל לרדת לטבריה, שמוביל ל"יער שוויץ" (אאל"ט בשם היער).

יש כביש שנוסע בתוך היער, וכשיוצאים ממנו הוא יורד למטה לכיוון צמח.

כשאני הייתי בכביש הזה - הוא בד"כ היה ריק או מאוד דליל בתנועה ומאוד מהנה בשל ריבוי הסיבובים (כמעט פרסה) והעובדה שהוא בירידה (מהנה במיוחד לרכבי הנעה אחורית).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש את הכביש מצומת עמיעד למטה לכנרת, דרך פוריה (אאל"ט).

אני ממש נהניתי בכביש הזה.

ויש את דרך נוף גלבוע, שהיא בדרך לכנרת, טיפה אחרי היציאה מוואדי ערה. דרך יפייפיה ובד"כ ריקה (כל עוד לא מדובר בחג...).

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
הכביש שעולה דרך בנות יעקב הוא אחלה כביש, אבל בדרך כלל מלא במכוניות ומשאיות והופך מהר מאוד למשעמם.

ההמלצה שלי היא הכביש שעולה לחמת גדר מדרום הכינרת (לא זוכר את המספרים, תפתח מפה). אחלה כביש כאילו נלקח מסצינת ראלי.

יש עוד מלא כבישים מומלצים שנכתבו בעבר. תריץ חיפוש.

מסוכן מאוד וחסר שילוט בחלקו. לא הייתי מעז לנהוג שם חזק, אלא רק ליהנות מהנוף.

הכביש שיורד מפוריה לכינרת מצויין, אם כי אין שוליים בכלל!

פורסם

ההמלצה שלי היא הכביש שעולה לחמת גדר מדרום הכינרת (לא זוכר את המספרים, תפתח מפה).

מממליץ עליו בחום, בקטע מסויים של הכביש, מכיוון הכנרת לחמת גדר, ישנה צומת שאפשר להמשיך בה ישר או שמאלה, זה יוצא שמאלה יותר מ 90, הכביש הוא באמת כמו בסצינת ראלי, הכביש הכי טוב שנהגתי בו עד עכשיו יותר מנס הרים סדום ערד או בית אריה, הייתי שם יום שישי בצהרים וזה היה כל כך טוב עד שחזרתי לשם גם בשבת בבוקר.

• תוכן חדש...