Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מנורות חיקוי של הקסנון של החברה הגרמנית osram cool blue גוון כחול יפה 70 ש"ח לכל מנורה.שווה?

(לפי מה שהבנתי שהמכוניות החדשות באות כבר עם מנורות osram מובנות רק בצבע צהוב)

פורסם

הנושא הזה דוסקס פה רבות...

יש חילוקי דעות, רוב הדעות למעשה תומכות בחוסר קשר בין הנורה הזו לבין קסנון, לא בגוון ולא בעוצמה,

נורא אחרת של פיליפס, הדיימונד ויז'ן היא הכי קורבה לקסנון לפי מה שאומרים.

אבל נשמח אם תעלה תמונות של לפני ואחרי נראה אם יש הבדל :)

פורסם

חבר שלי שם אצלו במזדה דיימונד ויזיון לזמן קצר כדי לראות במה מדובר, הוא אמר שהאור הנמוך עם המנורה הזאת

זה כמו אור גבוה ברגיל.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

המנורות האלה של פיליפס חזקות אך העלות שלהם יקרה הם עולים בסביבות 300-350 אפשר להשיג אותם ויש גם ביותר יקר כנס לebay ותזמין מערכת שלמה קיט של קסנון ויעלה לך 300-400 ש"ח כאילו מה

מה שקניתי עוד נחשב סבבה עדיין זה חוקי זה חיקוי של קסנון 140 ש"ח 2 מנורות אבל של osram

פורסם
המנורות האלה של פיליפס חזקות אך העלות שלהם יקרה הם עולים בסביבות 300-350 אפשר להשיג אותם ויש גם ביותר יקר כנס לebay ותזמין מערכת שלמה קיט של קסנון ויעלה לך 300-400 ש"ח כאילו מה

מה שקניתי עוד נחשב סבבה עדיין זה חוקי זה חיקוי של קסנון 140 ש"ח 2 מנורות אבל של osram

אני הזמנתי מ-EBAY את הפיליפס הנ"ל בסכום כולל של 200 ש"ח וזאת גם לאחר דמי משלוח ועמלה של חברת האשראי על המרה משקל לפאונד.

פורסם
אני הזמנתי מ-EBAY את הפיליפס הנ"ל בסכום כולל של 200 ש"ח וזאת גם לאחר דמי משלוח ועמלה של חברת האשראי על המרה משקל לפאונד.

ליחידה?

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

יש לי בעייה עם המנורות

יש לי בעייה קטנה או שאפשר להגיד גדולה,כפי שראיתם פתחתי אשכול על כך שקניתי מנורות של החברה osram חיקוי של קסנון cool blue 70 ש"ח לכל מנורה,זוהי חברה ממש מצויינת וידועה וטובה אני מאמין שרובכם יודעים אוקיי התקנתי הכל טוב ויפה אך,הצבע ממש לא יפה:sad:

רשום cool blue הצבע אמור להיות כחול גם המוכר אמר שאני יקבל גוון כחול על האריזה גם יש ציור עם מכונית שמאירה עם הפנים וזה בכול אבל התקנתי וזה בצבע לבן לא ,זה לא מכוער כן זה יפה אבל זה בצע לבן כמו הלוגן כזה זה חזק והכל אבל אני רציתי כחול עכשיו אני יכול לפרק ולהחזיר זה לא ממש משמעותי אבל למה זה ככה?והאם ידוע לכם חיקוי של קסנון בצבע כחול של החברה osram יש של חברות יפניות ב40-50 ש"ח שזה יפה ממש יפה אבל ככה זה גם שווה

והם זה גם תופס לאורות גבוהים?

• תוכן חדש...