Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

 

אחרי המון התלבטויות החלטתי (כמעט סופית) לקנות מכונית חדשה לגמרי מסוכנות הרכב. התקציב עומד על כ-100000 ש"ח.

אני מחפשת רכב בטוח, חזק, אמין וחסכוני יחסית מבחינת תצרוכת דלק. קחו בחשבון שאני נוסעת מספר פעמים בשבוע מת"א לי-ם ובחזרה.

 

חשבתי על פז'ו 206 או 307 מנוע 1.6 אוטומטיות. מי לדעתכם עדיפה בהתייחס לפרמטרים הנ"ל? האם יש לכם המלצות אחרות?

 

אודה לכם על עזרתכם כי אחרי שקראתי כתבות ותגובות בפורום אני חייבת להודות שכבר קצת התבלבלתי.

 

תודה

פורסם

קודם כל שני הרכבים הנ"ל לא באותה רטגוריה ולכן לא ניתנים להשוואה.

דבר שני לא ניראה לי שאפשר להזמין 206 חדשה (אולי היתכוונת ל-207)

ואם כבר מיני ב-100,000 אז פאביה חדשה/מאזדה 2

יצאתי עמבה

פורסם

ה-307 לא נכנסת לתקציב , 1.6 , אוט' ברמת האבזור הבסיסית היא 111K .

ה-206 היא מכונית מיושנת והוחלפה כבר ע"י ה-207 .

אני יכול להמליץ על סקודה פאביה החדשה, 1.6 , אוט', רמת אבזור אמביאנט ב-100K .

פורסם

ה206 וה307 הן לא באותו סגמנט,את ה206 אני לא מכיר (אין לי ניסיון עם הרכב)אבל בקטגוריה שלה הפאביה מאוד מומלצת,

לגבי ה-307 הייתה לנו אחת חדשה מהסוכנות והיו לרכב בעיות חשמל בלי סוף ,מאוד לא מומלץ!

בסגמנת של ה-206 חוץ מהפאביה המאוד מומלצת,יש גם את הסוזוקי סוויפט שזה רכב מצויין בפני עצמו ולטעמי גם הכי יפה בקטגוריה שלו.

פורסם

בדקי גם 207 (שעולה כמו 307, אבל מודרנית ונמרצת יותר ממנה, וכנראה לא פחות בטוחה ואף יותר) וסקודה פאביה, שתהיה זולה יותר.

פורסם

מיכל כמו שכולם המילצו ללכת לכיוון הסקודה פאביה הם צודקים רכב אמין בטוח וחזק יחסית במחיר שהוא זהה ל206 אז כך שהפאביה יותר טובה אפילו מהיפניות כמו ה2 וסוויפט או הסיריון אבל יש לך עוד אופציה שאת יכולה לבדוק והיא הסיאט איביזה אבל איזה תיבה את מחפשת ידני או אוטומט ולגבי ה307 המתחרים שלה שהם עוברים אותה בהרבה פרמטרים הם היונדאי I30 והמיצובישי לנסר ויש גם את הפורד פוקוס ויש גם את המאזדה 3 העממית וגם ניסן טידה וגם את הסובארו B3 סיטרואן C4 לא חסר מהקטגוריה של המשפחתיות השאלה מה את מחפשת הקטגוריה של ה307 כל האחרות שנתתי לך הם משפחתיות ואילו ה206 והפאביה הם קטוגורית סופר מיני.

יניב

פורסם
מיכל כמו שכולם המילצו ללכת לכיוון הסקודה פאביה הם צודקים רכב אמין בטוח וחזק יחסית במחיר שהוא זהה ל206 אז כך שהפאביה יותר טובה אפילו מהיפניות כמו ה2 וסוויפט או הסיריון אבל יש לך עוד אופציה שאת יכולה לבדוק והיא הסיאט איביזה אבל איזה תיבה את מחפשת ידני או אוטומט ולגבי ה307 המתחרים שלה שהם עוברים אותה בהרבה פרמטרים הם היונדאי I30 והמיצובישי לנסר ויש גם את הפורד פוקוס ויש גם את המאזדה 3 העממית וגם ניסן טידה וגם את הסובארו B3 סיטרואן C4 לא חסר מהקטגוריה של המשפחתיות השאלה מה את מחפשת הקטגוריה של ה307 כל האחרות שנתתי לך הם משפחתיות ואילו ה206 והפאביה הם קטוגורית סופר מיני.

יניב

 

1. פיסוק וניקוד. תודה. נגמר. לי. האוויר, מהקריאה.

 

2. מנסיון של אשתי על ה-206 וה-307, אין ספק שהאחרונה גדולה, נוחה, בטוחה ומאובזרת בהרבה. אם הפער ביניהן הוא בסביבות 10K אז אין ספק שהיא עדיפה. יחד עם זאת, ל-206 היה שוק טוב יותר כיד שניה (למרות שגם ה-307 שומרת יפה על הערך).

 

3. ל-2 המכוניות, האחת משנת 2001 והשניה מ-2002 לא היו כל בעיות שהן, ולבד מטיפולים שוטפים לא ראינו מוסך (טפו, טפו, טפו על החתול השחור...).

 

4. יניב קצת מגזים - למרות היותה דגם ישן יחסית, עדיין ה-307 מאובזרת, מרווחת ובטוחה לפחות כמו כל המתחרות שציין אם לא יותר מכך. מה שכן - היא אמורה להיות מוחלפת בחודשים הקרובים בדגם מודרני יותר, אבל ככל הנראה גם יקר משמעותית.

 

5. אם אין לך צורך בגודל הפנימי, הייתי הולך על ה-207 דווקא. ניתן להשיג הנחה מסויימת והרכב יפה בהרבה מאשר הפאביה/מאזדה2 ושות'. עוד אופציהטובה וזולה - רנו קליאו החדשה - 102,000 ש"ח לרכב מאובזר ובטוח מאוד.

 

בכל מקרה, אין היום מכוניות גרועות וכל בחירה תהיה מוצלחת - הכל תלוי בהעדפות האישיות שלך (גודל/מראה/אבזור/מותג/נוחות נסיעה וכו') כדאי בהחלט לבקש "סיבוב" מחבר/ה או ברכב הדגמה, מכיוון שה"קליק" האישי שלך הוא החשוב ביותר.

 

בהצלחה וחג שמח, מיקי.

 

*האמור לעיל לא חל, כמובן, על הזבל שקרוי שברולט אוויאו. לא בטוחה, לא נוחה ולא שווה לתוצרת האירופאית.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

בתור בעל 206 1.6 אוטמטית משנת 2002 , היא אמינה . המחירון שומר ערך בצורה מכובדת מאוד!

 

ואצלי לפחות היא ממש חסכונית מחשב הדרך מראה לי צריכה של 1.14 קלימוטר לליטר בנסיעה משולבת

 

אני נוסע 300 קילומטר בשבוע על 150 שקל בערך.

1.6 206

פורסם

מבין שלושתן (206,307, 207) אני מעדיפה את ה 206 משיקולי תקציב ועיצוב. מכיוון שלאחי יש את ה -307 היא נכנסה להתלבטות. נכון כל מה ציינו כאן לגבי כריות אוויר ו ESP אבל בהתחשב בזה שכיום יש לי יונדאי אקסנט ישנה, אם כי אהובה ביותר, אפשר להגיד שכמעט כל רכב שיש לו CD יהיה שידרוג עבורי..

מיקי, כיוון שאתה כמעט היחידי שהיה לו משהו טוב לומר על הפז'ו - כמה גרוע יכול להיות רכב חדש?

פורסם

ועוד משהו-

 

אני אכן מתכננת לעשות נסיעת מבחן על הפאביה החדשה. חושבים שהיא חזקה מספיק לעליות של הקסטל?

פורסם

את רצינית? :shock:

 

לפביה (ולשאר הסופר מיני'ס המודרניות) לא תיהיה שום בעיה לטפס את הקסטל (או את העליות של פרויד בחיפה, לדוג').

 

האיביזה 1.6 (אומנם ידנית) מצויידת במנוע זהה לשל הפביה והיא טיפסה בקלות ובנמרצות רבה את העליות של הקסטל ואת שאר העליות של איזור ירושלים והסביבה.

 

הפביה מצויינת - לא מעריכים אותה מספיק.

ב"הגה" ו"ידיעות" בחנו אותה מול המזדה 2, רנו קליאו החדשה ופיז'ו 207 - והם העדיפו את הפביה.

 

ותורידי את האיביזה, פולו וה-206 מהרשימה - מיושנות עד מאוד (במקרה של הפיז'ו 206) ועומדות בפני החלפה (איביזה והפולו. את הפיז'ו כבר החליפו כמובן :-)).

 

בהצלחה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

 

 

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ה307 רכב מעולה מרווח שקט ומאד מאד נוח בכמה דרגות גם מהמתחרות היותר חדשות שלו.אם פחות חשוב לך מרווח הפנים מאחורה תלכי על ה207 הכי "אוטו" בקטגוריה שלו בטיחותי ואיכותי הרכב הכי נמכר באירופה. את תהני.

פורסם

אז ככה:

 

206 ו- 307 הן לא באותה הקטגוריה!!

אכן, ה 206 נמכרת מהחברה ב 100K אך היא מיושנת וזאת לא תהיה בחירה נכונה וחכמה כל כך.

 

207 עדיפה בהרבה על ה 307 המוחלפת בקרוב על ידיד ה 308!

היא מאובזרת יותר, איכותית יותר ובטוחה יותר.

לדעתי, את עושה טעות חמורה שאת שוקלת תהזמין 206 חדשה מהחברה, ו307 לא תכנס לתקציב שלך כרכב חדש מהחברה.

 

ההמלצה שלי היא להתגמש ב 6K שקלים ולקנות מאזדה 2 דינמיק.

מכונית מעולה, חסכונית ומאובזרת ברמות גדולות ביחס למתחרות שלה.

היפג'ו לא פחות מאובזרת ובטוחה אבל היא מאוד יקרה וזה מתבטא ביכולות השוק שלה.

בקטגורית האמינות ה 2 של מאזדה מול ה 207 של פיג'ו.

שלומי.

×
×
  • תוכן חדש...