Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניידות המספרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר בשעה טובה לאחר שיכנס סוף סוף החוק של התחייבות לשנה וחצי במקום 3 שנים, אני הולך להחליף את המכשיר שלי ואת הרשת אליה אני שייך.

אני רוצה לעבור מרשת אורנג' לסלקום וכמובן להשאר עם אותו מספר.

אשמח לשמוע מאנשים שעברו את התהליך הזה כיצד זה קורה?

אני צריך ללכת במקביל גם לאורנג וגם לסלקום? או שמספיק שאני הולך לסלקום והם מטפלים בזה לבד?

חשוב לציין שאין לי שום התחייבות באורנג או תשלומים על המכשיר הקיים, אני כרגע משלם רק על השיחות.

Toyota Yaris TS

פורסם

אני מכיר את נושא ניידות המספרים על בוריו מתוקף עבודתי וגם כלקוח. התניידתי לאחרונה ממגוון חברות שונות למירס.

מצבך קל יחסית - יש לך מן הסתם מכשיר GSM ולכן אתה פטור מדאגות בנושא המכשיר.

אתה פונה אל החברה אליה אתה רוצה לעבור (להתנייד) שיציעו לך מסלול כלשהו, אתה מציין שאתה מנייד מספר ממתחרה.

הם עושים את כל העבודה מול הספק הנוכחי שלך, כולל בדיקת זכאות.

יש כמה נגלות של ניוד ביום, רוב המפעילים משתדלים לנייד את המסה הגדולה בסוף היום (15:00 אם אני זוכר נכון) כדי שיהיה למתחרים מינימום זמן לשמר.

אם אין לך שום התחייבות באורנג' (מה שגם לי היה, מסלול TO-GO זה נקרא), אז תוך כשלוש שעות משתחתום על ניוד לסלקום אתה תהיה לקוח שלהם עם מספר ה 054 שלך בלי אפילו שאורנג' יתקשרו אליך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני רוצה לעבור מרשת אורנג' לסלקום וכמובן להשאר עם אותו מספר.

אל תעשה את זה...:roll:

יש לי מכשיר של סלקום ומכשיר של אורנג', מבחינת שירות ומחירים אורנג' בהרבה יותר זולים וטובים.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

elibaba, זה אומר שאני בתור לקוח לא צריך לעשות כלום? סלקום כבר תשבור את הראש עם אורנג?

עידן,

א. אני כנראה אעשה מסלול חיילים ככה שהמחירים יהיו די נמוכים.

ב. מבחינת השירות, כאשר התקשרתי כמה פעמים לאורנג' ענו לי כמה פקידות סתומות בלשון המעטה שלא עזרו לי כ"כ.

ג. רוב חבריי נמצאים ברשת סלקום.

ד. המכשיר שברצוני לרכוש (נוקיה 5610) משווק כרגע רק בסלקום.

Toyota Yaris TS

פורסם

נתי, לפני מספר חודשים כאשר שידרגתי את המכשיר, המסלול חיילים הכי זול היה ברשת אורנג'. תבדוק זאת.

בכל מקרה, בהצלחה.:wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

5 אגורות לפה או לשם לא כ"כ משנים לי.

לגבי השירות גם באורנג' השירות לא הכי טוב עולם לכן זה מתקזז איפשהו.

הדבר הכי חשוב לי זה המכשיר שנמצא רק בסלקום ואני מעדיף אותו על פני ה6288

Toyota Yaris TS

פורסם

אז תקנה מכשיר בלי קשר לחברה...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כן, קנה מכשיר מדילר, למשל הדוכנים בקניונים, או מחו"ל + צריבת עברית בארץ (קצת יותר מסובך) , כמעט תמיד הוא sim free (לא נעול למפעיל מסויים) ושים בו את הסים שלך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בלי קשר למה תחליט לעשות בסופו של דבר, בחירת רשת סלולרית בגלל דגם X היא בחירה לא נכונה.

המכשירים היום מתחלפים בקצב מטורף, מה תעשה בעוד שנה כשיהיה מכשיר ממש מגניב ברשת אחרת? תעבור שוב?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מחר בשעה טובה לאחר שיכנס סוף סוף החוק של התחייבות לשנה וחצי במקום 3 שנים

מה זה בדיוק החוק הזה ?

אתה יכול לפרט קצת ?

שששששששששירוקו אדומה

פורסם
מה זה בדיוק החוק הזה ?

אתה יכול לפרט קצת ?

למפעילות הסלולריות אסור לחייב אותך יותר למסלול של 36 חודשים, וההתחייבות המקסימלית תהפוך ל18 חודשים.

זה כמובן תקף רק לעיסקאות חדשות ולא לעיסקאות שכבר נחתמו עם המפעילים הסלולריים לפני כניסת החוק לתוקף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בלי קשר למה תחליט לעשות בסופו של דבר, בחירת רשת סלולרית בגלל דגם X היא בחירה לא נכונה.

המכשירים היום מתחלפים בקצב מטורף, מה תעשה בעוד שנה כשיהיה מכשיר ממש מגניב ברשת אחרת? תעבור שוב?

העיסקה בוצעה היום ואפשר לומר שאני מאוד מרוצה.

המעבר לרשת סלקום הוא לא בגלל מכשיר X, תמיד רציתי לעבור לסלקום והיום זה סופי.

מעבר לכך קיבלתי בסלקום מסלול שמאוד מאוד מתאים ונוח לי.

תודה לכם בכל זאת

Toyota Yaris TS

פורסם

החוק החדש מקצר את תקופת ההתחייבות. התשלום על המכשירים עדיין הוא 36 חודשים, אם כעבור 20 חודשים אתם רוצים לעבור לחברה אחרת תצטרכו לשלם את יתרת התשלומים וזהו. לפני שבוע, אם הייתם אחרי 20 חודשים ורציתם לעבור חברה, הייתם צריכים לספוג קנס. אני הולך מחר (מקווה) לשדרג.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

• תוכן חדש...