Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת אנירוצה לדעת אם זה אפשרי מבחינת הקרוס בלי שיגרם נזק ועל מה זה יכול להשפיע

האופציות לחיבור הם בחיבור מקביל שההיתנגדות הסופית היא 1 אום ויש לי מגבר 4 ערוצים שיכול לרדת ל-1 אום ואמור לספק 250 RMS

או חיבור טורי שההיתנגדות הסופית היא 4 אום

מדובר על מורל אלייט 6 שהם יעבדו בתוך נפח של דלת {גדולה יחסית ואטומה}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני יודע שקרוס של הרץ בנוי לזה,אז כנראה השאר גם

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

שום קרוס לא בנוי לעבוד ב 1 אום.

התכנון של הקרוסים של מוראל הם לקבל התנגדות של 4 אום מהוופרים, ולא 1.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לקרוס לא משנה אם תחבר רמקולים בהתנגדויות שונות, זה לא שיש לו דעה בעניין.. :lol:

מה שכן משנה, זה העובדה שחיתוך התדרים שהוא מסוגל לעשות בהתנגדות X, עלולה להשתנות משמעותית בהתנגדות Y.

מה שאתה כן יכול לעשות זה במקום לחבר מספר אלמנטים במקביל ואז לקרוס - זה למקם קרוס על כל אלמנט ואז לחבר במקביל

אל ההגברה.

פורסם

או שאתה יכול להגביר אקטיבית ולהשתמש במפצלי Y לערוצי הגברה לפי הצורך.

אתה יכול גם לחתוך את האות הנכנסת למגבר דרך קרוס אקטיבי ואז לתת למגבר לרדת מול הרמקולים להתנגדות של 2 אוהם עבור כל זוג של רמקולים, במצב כזה נקודת החיתוך אמורה להשאר אותו הדבר אם אני לא טועה, האות נכנסת לתדר הרצוי לפני המגבר והמגבר רואה את הרמקולים בהתנגדות של שני אוהם אבל נקודת החיתוך נשארת כפי שהיתה.

אני מקווה שאני לא טועה כאן במשהו אבל זה נשמע לי נכון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לקרוס לא משנה אם תחבר רמקולים בהתנגדויות שונות, זה לא שיש לו דעה בעניין.. :lol:

מה שכן משנה, זה העובדה שחיתוך התדרים שהוא מסוגל לעשות בהתנגדות X, עלולה להשתנות משמעותית בהתנגדות Y.

מה שאתה כן יכול לעשות זה במקום לחבר מספר אלמנטים במקביל ואז לקרוס - זה למקם קרוס על כל אלמנט ואז לחבר במקביל

אל ההגברה.

גל אם אני ישים לכל אלמנט קרוס זה אומר שאני צריך 8 קרוסים

כניראה שאני יגביר את הוופרים אקטיבי או שאני יחבר אותם בחיבור טורי זאת אומרת ש-4 אלמנטים של 4 אום יתנו לי היתנגדות סופית של 4 אום השאלה שלי איך הקרוס יתמודד עם זה או שלא תיהיה שום בעייה עם זה תקנו אותי אם אני טועה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ארבע אלמנטים בחיבור טורי שכל אחד 4 אוהם יוצא 16 אוהם!

אתה יכול לחבר במקביל 2 זוגות של אלמנטים שמחוברים טורית, אז יוצא (4+4)/2

מתחדשת*

פורסם

אם יש לך 4 אלמנטים של 4 אוהם אז אתה יכול לחבר במקביל, ואז בטור (או ההיפך) לקבלת התנגדות סופית של 4 אוהם.

פורסם

הנקודות חיתוך בקרוס יסתדר עם ההתנגדות ולא ישתנו עם זה אלמנט בודד של 4 אום. או 4 אלמנים שמחוברים כ 4 אום סופי.

אבל אלמנט בודד של 100W מול 4 של 250-300W .. אני לא בטוח שהקרוס יסתדר עם 250W RMS שיעברו דרכו!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...