Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם,

לרגל סבב פגישות שאני צריך לעשות במהלך חול המועד, אשמח אם תוכלו להמליץ על מסעדת בשרים איכותית,

לא בהכרח כשרה. חשוב שתהיה במקום נגיש וקל להגעה, עם עדיפות לקו ראשל"צ - נס ציונה - רחובות.

בתודה מראש וחג שמח. 8)

בלי לקרוא את שאר התגובות - אולי כבר המליצו לפני:

1. באיירפורט סיטי יש את עד העצם.

לא זול אבל בשרים ראויים.

2. ברחובות- יש את מו ומו - מסעדה מעולה לבשרים.

זהו.

אין עוד מקומות שהייתי אוכל בהם בסביבה הזו בשר.

רון.

נ.ב. - ראיתי שעיקר המלצות פה הן לשיפודיות או מסעדות שיק-בשקל [לופט?@?@] אז אם לזה אתה מצפה - אל תיקח כלום מההמלצות שלי

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רון, לא יודע לגבי האיירפורט סיטי, אבל "עד העצם" בהרצליה היה בזבוז גמור של זמן וכסף. :evil:

כבר הייתי במקומות שלא ידעו להכין בשר כראוי, אבל בסניף הנ"ל פשוט מתעללים בו. ממש כך.

לגבי "מו ומו", הבנתי שהם היו פעם אחלה מקום, אבל התייקרו לאחרונה, במיוחד בעסקיות.

הרבה לקוחות ותיקים שלהם לא קיבלו את זה יפה, וגם אני לא בדיוק הבנתי מה הפואנטה. :roll:

בלי קשר לכל האמור לעיל, ממליץ לכולם לבקר ב"Well-Done" באזורי חן (ליד צ.גלילות).

אחלה אווירה, אחלה מחירים, מנות מכובדות ביותר ושכונה מאד נחמדה לטייל בה אחרי האוכל.

אמנם זה יותר בכיוון של "אווזי", אבל מאידך, לא תמיד בא לנו להוציא 200 ש"ח על ארוחת ערב.

פורסם

חבר'ה - יש גם את ההמבורג שנפתח בפארק המדע ברחובות מול מילאנו והבלק, רמת המחירים דומה לזו של הבלאק, אולי מעט פחות, והבשר מעולה!.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
LOFT זה מסעדת שיק בשקל? אולי בשבילך רון...

יש משהו בדבריו של רון... אמנם דיי טעים בלופט, אבל לא בצורה שתפיל אותי מהמושב. אכלתי כבר כמה וכמה פעמים על האש HOME MADE טעים יותר. מה שטוב בלופט, זה שבד"כ בימי חול (תלוי בשעות) לא עמוס שם בצורה היסטרית, ואפשר לאכול בשקט, המקום מעוצב בצורה שקטה ולא צעקנית, והאוכל דיי טעים. המחיר גם כן דיי בסדר, לא מהזולים אבל לא מהיקרים.

נ.ב מומלץ להזמין את הכבד שלהם, יוצא פשוט מעדן, הבשרים שלהם, יותר לתלוים בימים שעליה םאתה נופל.

ROOONEEYY

פורסם

דני, אתה קצת מגזים. המחירים סבירים, אבל הבורגר עצמו פחות טוב מאשר בבלאק...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
חבר'ה - יש גם את ההמבורג שנפתח בפארק המדע ברחובות מול מילאנו והבלק, רמת המחירים דומה לזו של הבלאק, אולי מעט פחות, והבשר מעולה!.

קודם כל - לכל מי שנפגע מהדיעה שלי על הלופט - זה הטעם שלי.

כלום אישי.

שנית - לגבי ההמבורג -

אני חובב המבורגרים ידוע, מאודיאון בארבעה [שהידרדר פלאים] דרך עד העצם באייר פורט סיטי [שהשתפרו באופן מהותי מאוד בשנה האחרונה] דרך איבו ביירושליים [עדיין אחד המקומות המעולים ביותר לאכול בהם המבורגר] וכמובן, הבלאק, שמחזיקים בבשר לא רע גם בתוך ההמבוגרג שלהם. [ואני לא מזכיר את מוזס, מרמורק, איבו התל אביבי, דוריס, בורגוס, ההמבורגר האלוהי של "נורמה ג'ין" והזבל שמתיימר לקרוא לעצמו המבורגר - האגאדיר]

אבל

לקרוא למה שמגישים בהמבורג ברחובות בתוך לחמניה - המבורגר - זו מחמאה אדירה.

הייתי שם עם עוד שמונה שישה חברים, הכיוון המקורי היה ג'וזף שמהצד השני של הקיר, אבל החלטנו לזרום ולנסות את ההמבורג החדש -

ההמבורגר היה תפל, עשוי רע [ביקשתי רייר קיבלתי מדיום-וול] התוספות הגיעו אחרי שעתיים.

לחציל בטחינה היה טעם כאילו השתמשו שם בטחינה של סלטי מיקי [נסו לטעום את אותה המנה בנורמה ג'ין כדי להבין איך זה צריך להעשות]

הנקניקיות [מרגז?] שהוזמנו לראשונה היו נחמדות בלבד, ושחו בשמן.

הפירה יחד עם ההמבורגר היה תפל וגס ואפילו הצ'יפס ראה ימים טובים יותר.

ההמבורגרים - כמו שכבר אמרתי - היו זוועה.

בקיצור - אכזבה לחלוטין.

אתה לא מצפה ממסעדה בהרצה שתהיה טיפ טופ, אבל אוכל ברמה כל כך נמוכה?

אני מקווה שיהיו כמו עד העצם באיירפורט סיטי, שפ ביקרתי מייד עם הפתיחה והתאכזבתי, ואחרי שנה המצב כבר שונה לחלוטין, אבל אני בינתיים לפחות את המבורג - שם ברשימת הלא להתקרב שלי.

נ.ב. - לגבי המחירים - אני לא יודע מה זה סבירים בשבילכם, אבל כשהזמנו המלצרית לא ציינה לרגע שהתוספות [הכל מלבד צלחת, קציצה ולחמניה] הן בתשלום, ואנחנו, שרגילים לקונספט מהבלאק, עד העצם, וכל מקום אחר שמגיש המבורגרים למעשה - הזמנו, רק כדי לגלות שהמחיר לקציצה אולי סביר, אבל בשקלול הסופי - יצא לפחות כמו מחיר של המבורגר ממוצע אם לא יקר יותר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רון , אוכל כידוע הוא ענין של טעם.

אם הלופט הוא כמו שהיה לפני כשלוש שנים (פעם אחרונה שאכלתי בו) אז : טרין חצילים , כנפיים והום פרייז (אולי לפזול להמבורגר) זאת אחת הארוחות הטובות ביותר שתשיג באיזור.

שיק או לא שיק בשקל - האוכל (לי) טעים , מה שכן , לקרא לזה מסעדת בשרים , נו , קצת הסחפות.

אבל בהחלט מקום ראוי.

ולרשימה שהזכרת, אני על אותו גל חוץ מזה שאת הבלאק (לפי הניסיון עם הסניף בסינמה סיטי) הייתי שם הרבה אחרי אגאדיר - קצת מעל בורגר ראנץ'.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אגאדיר זה סביר מינוס, ההמבורג דווקא טוב יחסית להרצה, אני דווקא קיבלתי אחלה שירות והוסבר לי על התוספות והבשר היה כמו שאני אוהב...

כנראה שנפלתי על טבח אחר :).

בכל מקרה, ניתן להם זמן, אולי הם ישתפרו...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את ההודעה לרגל עדכון חשוב. :idea:

בסופו של דבר, לאחר שפתחתי את הדיון הנ"ל, לא יצא לי להגיע למיט לופט. כל סבב הפגישות

שתוכנן לאז התקיים בנקודות שונות בגוש דן ולכן הלופט נשאר אצלי ברשימת המקומות שצריך

לבקר בהם. אז עכשיו סוף סוף עשיתי את זה...

ראשית כל, עליי לציין לחיוב את האווירה במקום. הייתי שם בזמן די עמוס (14:30~), ועדיין

המקום היה שקט ונחמד, לא חשוך מדי ועם מוזיקה נעימה ברקע.

המחירים היו קצת גבוהים, אפילו בשבילי, אבל הופתעתי לטובה ממחירי העסקיות. בניגוד להגיון

הקבוע שלי שאומר שלא מזמינים עוף במסעדת סטייקים, הפעם הוחלט להזמין את העסקית של

הכנפיים וההום-פרייז ולקוות לטוב. על הנייר זה נראה כמו עסקה כדאית (מנה של 15 כנפיים).

בפועל, הופתעתי לטובה, ובגדול. הכנפיים היו טעימות ביותר, מה שחשוב במיוחד על רקע הנטייה

של המסעדות בארץ להגיש אותן מחוממות במיקרו, או עם רוטב לא נכון, ואז להתווכח עם הלקוח

כשהוא מתלונן על כך (תופעה אופיינית במיוחד לרשת "בורגוס"). ההום פרייז הם כבר סיפור אחר.

בשביל לטעום את פיסת השלמות הזאת היה שווה להגיע לראשון. אני לא יודע מה הם שמים שם,

אבל השילוב של תפוחי האדמה הפריכים והרוטב הסמיך פשוט עשה את זה מבחינתי. שווה ביותר.

לסיכום, האוכל היה כ"כ מוצלח, שהוא הוציא אותי לגמרי מריכוז וגרם לי לשכוח לבצע את ספירת

המטפים הסטנדרטית שלי. נראה שאת זה אני אצטרך לעשות בפעם הבאה שאהיה שם, ויש לי

הרגשה שזה יהיה בקרוב...

תודה על ההמלצה. 8)

פורסם

בכל מקרה, אני שבוי של הבלק, עכשיו חזרתי משמה, לדעתי הם המסעדה הכי טובה בארץ להמבורגרים, אכלתי בבורגוס, אגאדיר ומוזס. אין מה להשוות.

בנוסף יש שמה עוד מנות בשרים רגילות חוץ מהמבורגר, המחירים סבירים. הסלימבורגר פשוט מעולה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

במידה ואתם מעוניינים במסעדה מעולה נוספת.. אמנם כשרה ולא פתוחה בשבת.. טוקופיה באזור תעשיה נס ציונה. מסעדה פשוט מעולה ..אמנם לא בין הזולות אבל שווה כל שקל.

• תוכן חדש...