Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש את המלצתכם למסעדת בשרים איכותית באזור ראשל"צ - רחובות

Derish
שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

לרגל סבב פגישות שאני צריך לעשות במהלך חול המועד, אשמח אם תוכלו להמליץ על מסעדת בשרים איכותית,

לא בהכרח כשרה. חשוב שתהיה במקום נגיש וקל להגעה, עם עדיפות לקו ראשל"צ - נס ציונה - רחובות.

בתודה מראש וחג שמח. 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

נסה את הMeat Loft באזור התעשייה של ראשון.

אני מאוד נהנתי מהאנטריקוט והסינטה שלהם. גם התוספות לא רעות בכלל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על קו ראש"צ רחובות, הייתי מציע לך ללכת על אזור התעשיה שבין נס-ציונה לרחובות (פארק ת.מ.ר).

יחד עם זאת, רבים מבתי האוכל סוגרים עצמם בפסח ומנצלים את הזמן לחופשות גם בגלל שחלק משמעותי מהקהל באזור נמצא בחופשות וגם בגלל שתופעת הלחם בפרהסיה היא עדיין תופעה לא נפוצה.

לפיכך, מומלץ לבדוק מי מהם יהיה פתוח בפסח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אומנם תל אביבי אבל מסעדת בשר מדהימה שאין כמוה גם בתל אביב זו מסעדת "מו ומו" הנה לינק http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=5663

ממוקמת ברחוב הרצל ברחובות. פשוט בלי מילים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה את הMeat Loft באזור התעשייה של ראשון.

אני מאוד נהנתי מהאנטריקוט והסינטה שלהם. גם התוספות לא רעות בכלל.

מצטרף אחלה מקום אחלה בשר

באזור תעשיה של ראשון יש עוד מקום מעניין מאוד בשם ORO

מקום מצוין אחלה בשר אחלה יין שילוב הכי טוב שיש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על ההמלצות. המיט לופט נראה מתאים, רק כמה שאלות:

1. האם הם בד"כ עמוסים בשעות 14-16?

2. משום מה הם לא מפרסמים מחירים באתר. מישהו מכם זוכר מה הסדר גודל +/-?

בברכה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יקר למדי, אבל האיכות בד"כ בהתאם.

במהלך השבוע בד"כ לא יותר מדי לחוץ שם, בחול המועד לא הייתי לוקח סיכון והייתי מזמין מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, אבל זה לא רק עניין של "להזמין מראש". אני מחפש מקום שבו אפשר יהיה לדבר באופן נורמלי,

לא רק לבלוס. מקומות רועשים עם מוזיקה מעצבנת ברקע ואווירה קולנית זה "לא בדיוק כוס התה שלי". :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, אבל זה לא רק עניין של "להזמין מראש". אני מחפש מקום שבו אפשר יהיה לדבר באופן נורמלי,

לא רק לבלוס. מקומות רועשים עם מוזיקה מעצבנת ברקע ואווירה קולנית זה "לא בדיוק כוס התה שלי". :roll:

זאת לא מסעדה רומנטית, אבל בהחלט אפשר לנהל שם שיחה ורוב השולחנות מרווחים ולא יושבים אחד בתחת של השני.

לגבי המחירים - כבר הרבה זמן שלא הייתי שם, אבל עד כמה שאני זוכר אנטריקוט גדול עולה משהו כמו 80-90 ש"ח ומגיע עם שתי תוספות וסלט. זאת מנה גדולה וטעימה, שווה את הכסף.

אני ממליץ בחום על ההום-פרייז שלהם. אמנם זה קצת חלבי, אבל שווה שווה שווה. הכי טוב שטעמתי עד היום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...