Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האלטרנטור שלי הוא 105 אמפר ולפי מה שהבנתי המגברים צורכים גג 130 אמפר .. כאילו המונו A90 וה JL 40A..

כרגע יש אצלי פיוז 125 A תקין ?

תקין מחינת הגנה על האלטרנטור- לא. תקין מבחינת שריפת הכבל- כן. תקין מבחינת הגנה על הצרכנים- לא יודע, תלוי בצרכנים.

ועוד שאלה אם האלטרנטור שלי הוא 105A אז מאיפה למערכת 130A ?

מהמצבר! המשמעות היא שכאשר צריכת המערכת עוברת את יכולת האלטרנטור (וזה פחות מ-105A כי 105A זה רק מעל סל"ד מסויים) אתה מרוקן את המצבר שלך. מצב לא בריא לא למצבר, לא לרכב ולא לאלטרנטור.

כנראה שבפועל או שאתה מדליק מעט את המערכת יחסית לסך הנסיעות שלך או שממוצע הצריכה של המערכת נכנס בתחום שהאלטרנטור יכול לספק (הרי 130A זה מקסימום לפי דבריך) או שניהם. אחרת המצבר שלה היה מתרוקן כל שני וחמישי ולא היית יכול להניע בסופו של דבר.

אה ו avivz וזה שראית אותי באיזור תעשיה חולון זה ביגלל שהאלטרנטור שלי בעייתי..

לא הבנתי על מה אתה מדבר, אני ראיתי אותך?

התשובות בפנים.

קרא כאן בכדי להבין על יכולת אלטרנטור לספק זרם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1667792&postcount=14

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...