Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי בעיה באוטו אני קם בבוקר בודק שיש מים רואה שלא ממלא ואז למחרת אותו דבר

איך זה אפשרי שאני ממלא כל יום מים ברדיאטור ואין למחרת בבוקר טיפה ?

חשוב לציין שאין סימני מים על הריצפה והמים לא פרצו אל אגן השמן

מה זה יכול להיות ? אני כבר מיואש ?

.

תודה מראש

תמיר

* אני חאפר שלא יודע לכתוב כותרת *

פורסם

בריחת מים מאטם ראש,

גם לי היה ככה שהמים היו "נעלמים" בהתחלה לא ראו סימנים , אבל לאט לאט בין הראש לבלוק ראיתי סימנים ירוקים , המים כמובן מתאדים על בלוק המנוע שכן הוא חם , יש להחליף אטם ראש, רצוי במהירות ..

פורסם

באמת יתכן והבעיה הנה בגלל אטם ראש מנוע אך כמובן שיש לבצע בדיקות במוסך כדי לאשר או לשלול בעיית אראש מנוע. בהחלט יתכן ויש נזילה קטנה שאינך רואה כגון מרדיאטור החמום אל תוך תא הנוסעים (מתחת לשטיחים). יש גם לבצע בדיקת לחץ במע' המיים הן כשהמנוע חם והן כשהוא קר כדי לאתר נזילות מיים/נוזל קרור.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

גם לאחר נסיעה קצרה ומילוי מים וכאשר אני פותח את מכסה המנוע אין ראיות למים מכיון אטם הראש !

בכל מקרה אני יבדוק את נוסע אטם הראש תודה על העזרה

בתוך האוטו אין מים גם לא מתחת לשטיחים אבל רצוי לציין שאין חימום יכול להיות שיש קשר ביניהם ?

יש עוד סיבות אפשריות ?

פורסם

האם ניתוק הרדיאטור חימום פנימי יפתור את הבעיה במידה ויש בו חור ?

למישהוא אולי יש סרטוט של המנוע כדי שאוכל לראות מאיפה מנתקים את הרדיאטור חימום פנימי ?

פורסם

אם יש נזילה ממשאבת המים אז יש מים על הריצפה ?

כי אצלי המים כיאילו נעלמים אין שום ראיה לנזילת מים לא על הריצפה ולא בצינורות נראה לי שאני יחליץ אטם ראש..................

פורסם

אל תמהר להחליף אטם ראש.

אם הנזילה מהמשאבה (שנמצאת צמודה למנוע) אז יתכן ותראה זאת כשהמנוע עובד.

אם אין חור ברדיאטור החימום (אמרת שאין נזילה בתוך הרכב) אין טעם לנתק את הצנרת אליו.

אגב, כדי לזהות את הצנרת שמוליכה מים לרדיאטור החימום תעקוב אחרי צינורות המים של המנוע- הצינורות (2) שאתה מחפש הם בערך בקוטר של חצי צול והם מתחברים לרדיאטור החימום באזור ה- FIREWALL.

נ.ב. לא אמרת בת'רד אחר שיש לך מים בשמן או להפך???

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

הלכתי למוסך והוא אמר לי שאם הלך לי אטם ראש אז אמור להיות קצף איפה שממלאים את השמן בשסתומים ואין אז זה כנראה משהוא אחר

למישהוא יש עוד הצעות ?

למישהוא יש אולי סרטוט של מערכת המים של האוטו הזה ?

פורסם
הלכתי למוסך והוא אמר לי שאם הלך לי אטם ראש אז אמור להיות קצף איפה שממלאים את השמן בשסתומים ואין אז זה כנראה משהוא אחר

למישהוא יש עוד הצעות ?

למישהוא יש אולי סרטוט של מערכת המים של האוטו הזה ?

כנס למוסך אחר. ושיבדקו את מערכת הקרור בלחץ. ויבצעו בדיקת דליפות לאטם ראש.

• תוכן חדש...