Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף את המכשיר הנוכחי שלי נוקיה 6230 בקרוב במכשיר חדש. אני רוצה את המכשיר המתקדם והחדיש ביותר מבית נוקיה.

שמתי עין על הN95. אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם כזה/השתמשו בכזה.

אני רוצה לדעת איך הוויליום והאיכות של הסאונד, האיכות של המצלמה, ומהירות התגובה של המכשיר. אצלי במכשיר כרגע כשאני לוחץ הוא מגיב ישר, אני רוצה לדעת אם בנוקיה N95 זה גם יהיה ככה או שזמן התגובה ארוך יותר. כמו כן שמעתי גם שהמכשיר ניתקע ומתכבה לפעמים. אשמח לקבל עוד מידע בנושא הזה.

ראיתי באתר של נוקיה שיש גם את הN96 שאמור להיות קצת יותר מתקדם מה95. אם מישהו שמע עליו/יודע משהו עליו, אשמח לקבל חוות דעת.

בעיקרון אני מעוניין במכשיר מתקדם של נוקיה, אבל אם יש מכשיר מקביל/יותר מתקדם של סוני אריקסון אני אקח אותו גם בחשבון.

יש לציין שאני אקנה את המכשירים בחו"ל ולא בארץ.

תודה רבה לעוזרים.

**אני לא לחוץ לקנות את המכשיר עכשיו. ככה שאם יש מידע על מכשירים יותר מתקדמים וטובים שהולכים לצאת בחודשים הקרובים אני יכול לחכות.

פורסם

N95 הוא מכשיר מצויין ודובר עליו רבות.

הווליום ואיכות הסאונד גבוהים במיוחד שומעים טוב מאד יחסית לטלפון.

על המצלמה בכלל אין מה לדבר איכות צילום ווידאו שלא נראו עד היום, ים פונקציות וכיוונים.

ברשותך מכשיר ישן, כרגע בנוקיה N95 קיימת מערכת הפעלה סימביאנית שהיא מערכת הפעלה פתוחה ואתה יכול להתקין ולהוסיף למכשיר מלא פיצ'רים ותוכנות ייחודיות למערכת הפעלה זאת. לכן הוא קצת איטי אבל הוא עדיין שווה את זה.

החיסרון היחיד הוא הסוללה שנגמרת דיי מהר .

בגדול, בין המכשירים המתקדמים ביותר כרגע בשוק.

פורסם

אישית אני ממליץ על 6120,למרות שאין בו את כול מה שיש ב-N95,אחלה טלפון,לא ניתקע כמו ה-N73 אני מתאר לעצמי שגם ה-95 ניתקע לא פחות מה-75.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בגדול על כל המכשירים החדשים שיצאו וכנראה גם אלו שיצאו בזמן הקרוב צריך לקחת בחשבון שכמו במחשב... ככל שהוא עמוס יותר,ככה מהירות התגובה תהיה גבוהה יותר...הזכרון ומהירות המעבד מוגבלים עדיין בטלפונים סלולאריים. אבל כמו כל דבר בחיים ,מתרגלים גם לזה.:-)

פורסם

ואני מבטיח לך שגם בגירסה הזאת ימצאו באגים כמו בכל מכשיר סלולארי שעבר גיור(תהליך ההפיכה שלו לעברית למי שלא יודע מה זה גיור)וגם לגירסה החדשה ימצאו באגים ככה שאין סוף לעניין,בגדול צריך רק לקבל את העובדה שאף מכישר לא מושלם ואז אפשר להתחיל להנות ממה שהוא מציע.

פורסם

שלום לכולם,

יש לי N95 קרוב לשנה, חוץ מפעם פעמיים ביום שהוא עושה ריסט ספונטנית המכשיר באמת פצצה!!! (יוצא בקרוב עדכון גרסה שמתקן את זה)

גם GPS גם מצלמה 5 מגה גם WIFI וגם נגן מולטימדיה סטריופוני!!

קיבלתי IPHONE במתנה מאבא שלי לפני שבוע ופשוט אחרי ששמעתי את הווליום שלו (צלצול + ספיקר בזמן שיחה) החזרתי אותו בחזרה!!

פורסם
אישית אני ממליץ על 6120,למרות שאין בו את כול מה שיש ב-N95,אחלה טלפון,לא ניתקע כמו ה-N73 אני מתאר לעצמי שגם ה-95 ניתקע לא פחות מה-75.

מצטרף להמלצה, תחליף כמעט מושלם ל-6230. יש לי גם את ה- N73 והוא שוכב חדש בארון. לא שווה יריקה.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

יש מכשיר כזה לחבר שלי. הוא נחמד, אבל הוא לא באמת שידרוג.

אני רוצה לשדרג למכשיר הכי מתקדם שיש עכשיו בעל הפונקציות הכי מתקדמות(מצלמה הכי איכותית, איכות שמע הכי טובה וכדו').

אין טעם בלקנות מכשיר ממוצע, שבעוד חודש-חודשיים כבר יהיה יחסית מיושן.

פורסם
בגדול על כל המכשירים החדשים שיצאו וכנראה גם אלו שיצאו בזמן הקרוב צריך לקחת בחשבון שכמו במחשב... ככל שהוא עמוס יותר,ככה מהירות התגובה תהיה גבוהה יותר...הזכרון ומהירות המעבד מוגבלים עדיין בטלפונים סלולאריים. אבל כמו כל דבר בחיים ,מתרגלים גם לזה.:-)

התכוונת אולי הפוך , ככל שהוא עמוס יותר כך מהירות התגובה שלו איטית יותר !

מכשיר באמת נחמד , אבל נוקיה לא כמו שהיו פעם , מתעסקים כבר יותר מידי עם פיצ'רים במקום לגעת בנקודה החשובה שאתה קונים פלאפון ולא משהו אחר , בדיוק כמו אייפון !

יש בהם כל מיני פיצ'רים , נחמדים או לא נחמדים , אבל זה בסך הכל מכשיר סלולרי ובמקום להינות ממנו רק סובלים , יש לו מערכת סימיבאן וכשאתה מקבל מכשיר כזה ליד אז מרוב התלהבות לא איכפת לך אבל אחרי שיורדת לך ההתלהבות תראה כבר לבד כמה עצבים אתה תחטוף על המערכת הזאת מרוב שהיא איטית .

שורה תחתונה , אתה רוצה מכשיר לדבר איתו אז תקנה מכשיר כדי לדבר איתו , אתה רוצה לשמוע מוסיקה , תקנה לך נגן MP3 , רוצה מצלמה תקנה מצלמה , כל זה ביחד יעלה לך פחות בהרבה מהדבר הזה שנקרא N95 ותאמין לי תוכל להינות מהם הרבה יותר כשהם לחוד .

תחשוב על זה גם בצורה כזאת , אם מתקלקל לך המכשיר , אז גם אין לך איך לדבר , אין לך איך לשמוע מוסיקה ואין לך איך לצלם ועוד ....

פורסם

כבעל N95 אני יכול להגיד לך שהמכשיר מצויין,איכות השמע והצילום מעולים.יש GPS מובנה ועוד המון פיצ'רים נחמדים.

החסרונות כמו שאמרו הוא מערכת הפעלה מעט איטית (ושלא יפחידו אותך זה לא עד כדי כך איטי) וסוללה שלא מחזיקה יותר מידי.

חוץ משני אלה לא מצאתי במכשיר שום חיסרון - הוא הטוב ביותר שנתקלתי בו עד כה.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

תלוי מה אתה צריך מהמכשיר,ב-6120 יש סימביאן אפשר להריץ בו כול תוכנה כמעט,יש נגן MP3 יש מצלמה,עוצמת הרמקול לא הכי חזקה,אבל אם אתה לא מאלה שהולכים עם מוזיקה מהפלאפון מופעלת ברחוב זה לא כול כך אמור לעניין אותך,כנ"ל גם מצלמה,כמה כבר תשתמש בה?!

וכול זה בעלות של עשירית ממחיר ה-N95,בנוסף לכך שה-6120 ניתקע לי אולי 2 בחצי השנה שהוא אצלי,ו-0 תקלות,בניגוד למכשירי נוקיה אחרים שהיו לי בתיקון כול חודש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...