Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה להצטרף לטיול אופנועים :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, שלום לכולם :-D

אני מגיעה אליכם מפול גז ואיתי אני מביאה הצעה מעניינת,

אז ככה, בחול המועד פסח ב- 21/22/23 לאפריל, אנחנו מתכננים לצאת לטיול אופנועים סובב ישראל,

אתם יכולים לקרוא עליו כאן

וזו ההודעה שמסכמת הכל בערך.

העניין,כפי שתראו בשירשור,אנחנו רוצים שיצטרף אלינו רכב לטיול כדי להקל עלינו את ניידות הציוד,

בתמורה אנחנו מציעים :

1 תשלום עבור הדלק במהלך הטיול

2 חברה נעימה,אנחנו אנשים כיפיים, איכותיים ומצחיקים

3 טיול בארץ הקטנה והמקסימה שלנו

יש מעוניינים ? :roll:

(אגב, אני מקווה שכתבתי בפורום הנכון,באוף טופיק לא נתן לכתוב)

פורסם

אם נסכם את העיניין בקצרה, אתם מחפשים סבל שיסחב את הציוד, ויגרר אחרי האופנועים,שבינתיים יהנו להם מהאויר הצלול של הבוקר.

:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם נסכם את העיניין בקצרה, אתם מחפשים סבל שיסחב את הציוד, ויגרר אחרי האופנועים,שבינתיים יהנו להם מהאויר הצלול של הבוקר.

:wink:

ל'

אם הייתי רואה את זה ככה,הייתי כותבת את זה.

אם לא הייתי רוכבת הייתי שמחה להצטרף לטיול עם רכב,

ועשיתי את זה לא פעם,יצאתי לטיול של 3/4 ימים ברכב.

מטיילים,נהנים, אנחנו גם לא רוכבים כל היום, יש כינרת,יש על האש,יש ים המלח,יש עוד הפעם על האש :lol:

יש פארקים וכו'...

ההגעה בין לבין היא בנפרד.

ומאחר ואנחנו יוזמים את הבקשה מתוך אינטרס ברור-אנחנו מציעים את הדלק עלינו.רק כדי להגדיל את הפיתוי שכבר ככה קיים לדעתי.

בקיצור: הם יהנו יחד איתנו מאותו אויר צלול של בוקר.

פורסם

תהנו, קחו בשבון שרכב שיהיה עמוס בציוד של 15 רוכבים בערך יצרוך דלק בכמות גדולה יותר,כך שתחשבו את זה בהוצאות שלכם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תהנו, קחו בשבון שרכב שיהיה עמוס בציוד של 15 רוכבים בערך יצרוך דלק בכמות גדולה יותר,כך שתחשבו את זה בהוצאות שלכם.

ל'

אנחנו לא כל כך הרבה, אבל תודה על העצה בכל אופן :-)

פורסם

לא נראה לך שיהיה מאוד משעמם לסבל לנסוע לבדו אחרי כל השיירה של האופנועים?

לי זה נשמע מאווווד משעמם. :roll:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
לא נראה לך שיהיה מאוד משעמם לסבל לנסוע לבדו אחרי כל השיירה של האופנועים?

לי זה נשמע מאווווד משעמם. :roll:

הוא לא צריך להיות לבד,הוא יכול להיות עם עוד מישהו

ויכולים לבוא גם עוד רכבים,

מבחינתנו זה יכול להיות טיול משולב לחלוטין.

פורסם

נשמע מעניין, אולי הייתי מצטרף אם לא הייתי עסוק בטיול אחר באותם הימים בדיוק.

בכל מקרה מאחל לכם הצלחה בטיול, ובבקשה, בבקשה, בבקשה, סעו בזהירות עם הדו-גלגליים שלכם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי בא, רק ששני תיקים ליומיים לצימר בקושי נכנסו אצלי בתא המטען... :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קחו בחשבון שרכב לא יעבור בכל מקום שאופנוע עובר.

אוטו יצטרך גם לתדלק בתדירות גבוהה יותר מכם.

בהצלחה :mm_yeah:

פורסם

שיר =]

סיכוי לא רע שאני אצתרף.

אם עדיין יש לך את הטלפון שלי - אל תחששי להשתמש בו.

אם לא, בשביל זה המציאו את הה"פ.

התגעגעתי לאופנועים, אז גם אם זה רק להריח קצת גזים מאחורה - בהחלט יעשה לי טוב =]

יותם. - הקירח לשעבר.

חלאס עם החרטות =]

• תוכן חדש...