Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לאנשי הפורום .

אני זקוק לעזרתכם בייעוץ רכישת רכב משפחתי עד סכום של 50 אלף שקלים .

הדרישות הינם שיהיה אוטומט .

אשמח להמלצה על דגם וכמו כן על מקום רכישה בטוח באזור חיפה קריות .

תודה והמשך ערב טוב

Yehouda

טויטה קורולה -GLI שנת 2001

פורסם

הבעייה שאין "מקום רכישה בטוח", אולי חוץ מרכב חדש מחברה.

יש לזכור שרכב משומש יש לו את הבלאי, לפעמים נמכר בגלל שיש לו בעיות שקשה לזהות, יידרש סכום מסויים ליישור קו.

משפחתומט טוב עם שוק ואמין זה מאזדה לנטיס, בתקציב שלך 2002-2003. מומלץ ביותר!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לקחת בחשבון גם פורד פוקוס , אני ממליץ להכנס למגרש של טרייד אין/ליסינג יש להם מכוניות כמו חדשות ועם אחריות מנוע גיר וכו'.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

וגם ניסן אלמרה פרפקט מנוע 1800 מודל 2002 -רכב אמין ,מרווח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לך

שאלה נוספת -מצאתי רכב שמור סובארו אימפרזה 2001 יד 2 145 אלף ק"מ -אוטמט .

מטופל במכונים מורשים ושמור מאוד.

מחירון הינו 46+- ויש מצב להורדה.

שאלתי הינה עם רכב שהוא 7 שנים על הכביש עם ק"מ די גבוה יחסית לא מהווה בעייה .

אני לא מכיר כל כך את הדגם הנ"ל ואשמח לדעת אם בכל זאת שווה לקחת לבדיקה

או חד משמעי ללכת על מזדה!!

תודה על המענה

Yehouda

פורסם

שאלתי הינה עם רכב שהוא 7 שנים על הכביש עם ק"מ די גבוה יחסית לא מהווה בעייה .

למה בעייה? הק"מ קצת גבוה אומנם, אבל לאוטו הזה יש עוד לפחות 150K לעשות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי עוד כמה דברים 'קטנים ששכחתי לשאול :

האם רנו סנייק נחשב כרכב טוב ?

האם מזדה לנטיס נחשבת מרווחת ?

מהדעתכם על פורד פוקס ? האם זה רכב ששותה הרבה דלק ?

Yehouda

פורסם

סניק רכב שכדאי לשקול רק אם אתה מחפש מיניואן.

מבחינת מאזדה 3 ופוקוס, מאזדה אמינה יותר, פוקוס בטיחותי יותר.

מבחינת מרווח פנים, מה הדרישות שלך?

פורסם
למה בעייה? הק"מ קצת גבוה אומנם, אבל לאוטו הזה יש עוד לפחות 150K לעשות.

אתה יכול לעשות הרבה כסף בתור נביא!

איך קבעת שהוא יכול לעשות עוד 150K? אתה יודע מה מצב המנוע? מה מצב התיבה האוט'? מה מצב מערכת הקירור?

פורסם

איך קבעת שהוא יכול לעשות עוד 150K?

נחשב שאורך חיי מנוע בנזין ממוצע הוא 300,000 ק"מ. לפי דבריו של פותח שירשור ובהנחה שהרכב אכן מטופל כמו שצריך:

מטופל במכונים מורשים ושמור מאוד.

יש לו עוד לפחות 150K ק"מ, אלא אם כן תהיה בדרך תקלה בגלל פגם ייצור, הזנחה בטיפול, תאונה או התעללות כרונית ברכב.

אתה יודע מה מצב המנוע? מה מצב התיבה האוט'? מה מצב מערכת הקירור?

אני רשמתי שבמהלך 150K ק"מ האלו יהיו 0 תקלות?! :shock: מעבר לזה הרכב טופל במכונים מורשים.

Philip R יקר, כפי שאני רואה לאחרונה הודעות שלי מאוד מטרידות אותך משום מה.

פורסם

עוד הפעם, אתה לא יכול להניח כלום, כי אינך יודע מה מצב הרכב!

אחרי שהרכב יבדק במכון בדיקה נוכל להניח אי אילו הנחות על כמות הק"מ שהרכב עוד יוכל לנסוע.

פורסם

עוד הפעם, אתה לא יכול להניח כלום, כי אינך יודע מה מצב הרכב!

Philip R, מה ומי יכול נקבע בחוקים, מעבר לזה אין בסמכותך במסגרת זו לקבוע למי מה מותר ומה מי יכול ולא יכול.

פורום מיועד לדיונים. להניח הנחות יכול כל אדם, הנחה אינה כלל ולא קביעה. עד שהנחה לא הופרכה, היא נשארת תקפה.

כפי שבוודאי אתה מבין, אנשים שואלים שאלות בפורום ונותנים מידע כלשהו בכניסה. דיוק המידע הזה באחריות של מי שרוצה לקבל תשובה. חברי הפורום יכולים להסתמך על נתוני כניסה ועל סמך זה להניח הנחות שמבוססות על הידע והניסיון שלהם.

גם מדע הולך דרך השארות והפרכות וכללי פיסיקה שפעם נחשבו נכונים, חלקם הופרכו.

הגישה שלך Philip R, הפוכה לרעיון בגללו הוקמו וקיימים פורומים.

אם יש לך משהו עינייני, נשמח לקרוא תגובה שלך. אבל סתם לזרוק דברים לא קשורים לאויר, פשוט חבל.

פורסם

להפריך את הטענה שלך קל מאוד, פשוט לקחת רכב שלא הגיע ל-300K ק"מ, וכפי שאתה יודע יש המון כאלה, הנה הטענה הופרכה.

לכן אתה לא צודק.

מי שזורק סתם דברים באוויר זה לא אני, 1000 הודעות לחודשיים בפורום זה מכובד, מצד שני להגיב על כל שרשור שאין לך בכלל ניסיון עם אותו רכב זה לא נכון.

פורום נועד ליצור דיון, שאלות תשובות והרבה מידע, אתה כותב משהו, זכותי לפקפק בדברים שלך ולהציג דעה שונה משלך, קבל את זה. במיוחד עקב העובדה שאתה כותב הרבה דברים לא נוכונים ומטעה, ואני לא הראשון שאומר לך את זה.

פורסם

אני צריך להכניס עגלה של תינוק וגם קניות האם נפח תא המטען של מזדה הוא גדול בשביל לאחסן דברים אלו ?

Yehouda

• תוכן חדש...