Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה לכול הפורום.

אני רוצה לדעת האם יש פה מישהו בפורום שאומר לעצמו," יש לי את המערכת שחלמתי עליה, וזהו אין לי מה להוסיף\לשפר\לתקן?"

אני שואל את זה,כי אני כבר כמה שנים משקיע במערכת שלי כל כך הרבה זמן,כסף,מחשבה, ואני כמעט נוגע בטופ אבל אני עדיין רחוק מזה.

אז זה די שובר אותי השאלה עם עוד אנשים מרגישים כמוני?

יש לי מערכת ברמה גבוהה מאוד.

HU 9887

SUB W3

MID MILLI

TW SOPREMO

AMP1 GINESIS 4 III

AMP2 500\1

כל זה...

ואני מרוצה, אבל לא כמו שציפיתי.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשה לי להאמין שקל להגיע למצב מסוים שבו אתה אומר לעצמך "זהו אני את שלי עשיתי" ולא מתכוון לזה שנמאס ואתה חוזר לרדיודיסק MP3 עם קוואס מקדימה ו6X9 מאחורה ויש הרבה כאלה !

אני משאר שאחדים מגיעים למצב של סיפוק אטומי מהמערכת שלהם

תמיד יש שאיפה ליותר טוב\חזק\איכותי

מתי שהשאיפה נגמרת גם התחביב נגמר אני חושב

פורסם

אני יכול להגיד לך שמהמערכת בפולו שלי הייתי מאוד מאוד מרוצה.

אבל אם אנחנו מדברים על חלומות אז זה כבר משהו אחר. המחיר של מערכת חלומות הוא לא משהו שאני יכול לעמוד בו ולכן זה ישאר בגדר חלום ..

יותר מזה , העניין של מרוצה משתנה עם הזמן ולצערי הרב הרף שלי עולה עם השנים ..

לפני 10 שנים 6X9 מאחורה וסאב בבאגז נראו לי מערכת מטורפת .. היום יש מעט סטים 3 WAY שאני מוכן לשים אצלי ברכב ..

ודיבורים לחוד ומעשים לחוד .. כרגע ברכב יש לי טייפ :-P

חוץ מזה , העניין של החלום והשדרוגים וכל מה שמסביב בשבילי זה חלק מהכיף עצמו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ברור שזה כל הכיף תאמין לי אני החלפתי כל כך הרבה רכיבים ברכב שלי ויוסי יודע כמה פעמים הרכיבו לי את המערכת ברכב:oops:

תאמין לי אני מתרגש כל פעם מחדש להוסיף עוד רכיב טוב יותר.

אני מאוד מרוצה ממה שאני שומע אבל אני יודע שאפשר להגיע ליותר טוב.

נמשיך להשקיע את כל המאמצים כדי שהייה לי שקט, לפחות חצי שנה, עם לא יותר.:wink:

פורסם

אני מרוצה מהמערכת שלי.

עשיתי המון שיעורי בית לפני הקנייה, הקצאתי תקציב מוגדר. רכשתי רכיבים טובים, השקעתי בהתקנה טובה וזהו.

מאז אני לא מתעסק עם כלום, אלא נהנה מהמוסיקה, כבר שנה וחצי.

מי שאוהב כל הזמן להשתדרג ולשפר, סבבה, שיהיה בכיף שלו. לי אין את השאיפה הזו, שמח בחלקי.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
יש לי שאלה לכול הפורום.

אני רוצה לדעת האם יש פה מישהו בפורום שאומר לעצמו," יש לי את המערכת שחלמתי עליה, וזהו אין לי מה להוסיף\לשפר\לתקן?"

אני שואל את זה,כי אני כבר כמה שנים משקיע במערכת שלי כל כך הרבה זמן,כסף,מחשבה, ואני כמעט נוגע בטופ אבל אני עדיין רחוק מזה.

אז זה די שובר אותי השאלה עם עוד אנשים מרגישים כמוני?

HU 9887

SUB W3

MID MILLI

TW SOPREMO

AMP1 GINESIS 4 III

AMP2 500\1

כל זה...

קשה לי להגדיר את זה, אבל אני יכול לומר לך בוודאות שלהוציא סכומים כאלו על המערכת אני לא אוציא.

כי אני לא שואף (כנראה) לרמת האיכות שאתה שואף.

כי אני מרוצה מאוד מהסאונד שאני מקבל היום.

כי אני זקן מדיי להתעסקות האינסופית הזו.

כי אני מעדיף להשקיע את האנרגיות שלי בתחומי עניין אחרים כרגע.

8)

פורסם

אני לא מאמין שיש מישהו שמורצה סופית , וגם שאתה מתחיל להיות קרוב הרכב לא טוב לך (יותר מדי רועש)

כחה שתכנס לאודיו לבית שם זה הרבה יותר כואב

פורסם

אני יכול לאמר לך בוודאות שמאז התצורה האחרונה של המערכת שלי - בחתימה, אני סופר מרוצה מהמערכת.

ועדיין, אני משפר אותה תוך כדי שאני כותב את ההודעה, ממתין לקורות שיחזרו מריפוד, טוויטרים שאני כרגע לא מדבר עליהם עד שאני אראה שהכל פועל ועובד.

ותמיד יש מה לשפר אם רודפים אחרי הצליל המושלם, בגדול יש עוד שני שינויים שאני רוצה לעשות לפני שאני אומר בוודאות שאם עכשיו אני פורש אז אני פורש בידיעה שהגעתי ל"מינימום" שרציתי להשיג.

האחד זה הטוויטרים שאני עובד עליהם עכשיו.

השני זה בידוד מוחלט של הדלתות ובניה מחדש של התיבות למידים.

כל השאר מעבר לזה לא מעניין אותי - ברגע שאני מגיע לזה אני אומר "ויני וידי ויצ'י" (למען האמת - מספיק לי לעשות את הטוויטרים וכל השאר מבחינתי זה כבר אופציה בלבד)

אבל זה לעולם לא יהיה משהו "מושלם" - אין דבר כזה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין דבר כזה (לדעתי) להיות מרוצה מהמערכת ברמה כזאת שאתה אומר לעצמך:"זהו! זה זה!"

כי לא משנה כמה תשקיע, תמיד יהיה לך בראש את אותו רכיב שהוא יותר יקר ממה שרק הרגע רכשת והתקנת, והוא יהיה יותר איכותי ויותר מוערך ויותר...טוב.

אין לדבר הזה סוף! אנשים כמונו יחליפות את זהות המערכת שלהם (בהערכה גסה) בממוצע כול שנה שנתיים. עד שמתחתנים ומגיעים ילדים ואולי גם בית ואז סדר העדיפיות משתנה מכורח המציאות וצריך להשלים עם זה.

מערכת החלומות?! מבחינתי אין דבר כזה. זו חיה שלא קיימת...שמועה. אם יש משהו שיכול להתקרב להגדרה הזו זה רק אם יש כאן מישהו שמתכנן לקחת את בניין האופרה בסידני ולהדביק לו 4 גלגלים ולקרוא למיזם הזה "רכב". אחרי שדבר בסדר גודל כזה (מבחינת הסאונד שלו) יגיע לכלי רכב - אז יהיה אפשר להגיד שזהו...אין יותר מזה וגם לא יהיה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני לא קונה רכיב בגלל שהוא יקר יותר.

זה שרכיב מסויים יקר יותר מרכיב אחר בהרבה מקרים מוכיח גם את ההפך מבחינת הטיב.

אין לי שום כוונה בעולם להחליף את הסאב שיש לי בחתימה, מבחינתי הוא הסאב הכי טוב שהייתי יכול לקנות בלי שום קשר לעלות שלו - פשוט חולה על הסאב הזה, הוא מספק אותי מכל הבחינות.

וככה גם לגבי רכיבים אחרים במערכת שלי, אני קונה אותם כי אני אוהב את התוצאה שלהם ללא תלות למחיר.

לגבי תלות למחיר, ברור שהייתי רוצה בחלק מהרכיבים (בעיקר הגברה) להיות מסגול לקנות רכיבים טובים יותר.

אין ספק שבית, ילדים, וכו' וכו' משנה קצת את התכניות אבל מי אומר שאתה לא תרוויח יותר בעתיד או לא תתעשר בצורה כזאת או אחרת - ראיה קצת פסימית, אמנם במקרים רבים ריאליסטית אבל הכוונה שלי היא שלא בגלל זה אני אוציא את עצמי מהתחום.

בכל מקרה זאת דעתך וזאת דעתי.

מי שנכנס לתחום הזה בשביל לרדוף אחרי רכיבים יקרים יותר ממה שיש לו - לדעתי נכנס מהסיבות הלא נכונות ולחלוטין לא מבין מה זה אודיו אלא רק מותגיות לשמה - חבל.

וזה גם ברור שסופו של אדם כזה היא לעולם לא להיות מרוצה ממה שיש לו ובסופו של דבר או למות לא מרוצה או להתייאש לא מרוצה - מרחם על הבן אדם שחי ככה.

מקנא בבן אדם שלמרות אחר הרדיפה אחר השלמות נשאר מסוגל לעמוד במרדף ושומר על הכללים שלו בזמן הרדיפה, שהרכיבים שהוא קונה נקנים מהטיב שלהם ולא מהמחיר שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

HU 9887

SUB W3

MID MILLI תרגום בבקשה ? (כלומר על בדיוק מדובר ואם אפשר קישור

TW SOPREMO

AMP1 GINESIS 4 III

AMP2 500\1

כל זה...

ותרשה לי להשיב לך בעזרת הציטוט הבא

מי שנכנס לתחום הזה בשביל לרדוף אחרי רכיבים יקרים יותר ממה שיש לו - לדעתי נכנס מהסיבות הלא נכונות ולחלוטין לא מבין מה זה אודיו אלא רק מותגיות לשמה - חבל.

וזה גם ברור שסופו של אדם כזה היא לעולם לא להיות מרוצה ממה שיש לו ובסופו של דבר או למות לא מרוצה או להתייאש לא מרוצה - מרחם על הבן אדם שחי ככה.

מקנא בבן אדם שלמרות אחר הרדיפה אחר השלמות נשאר מסוגל לעמוד במרדף ושומר על הכללים שלו בזמן הרדיפה, שהרכיבים שהוא קונה נקנים מהטיב שלהם ולא מהמחיר שלהם.

כול מילה בסלע

אתה צריך להבין שכול אדם רוצה תמיד את הדשא של השכן ולכן תמיד הוא ירצה יותר טוב . העניין הוא להיות בוגר מספיק ולהבין שזה מירוץ שאי אפשר לנצח בו , ולא משנה כמה כסף יש לך .

בנושא האודיו (או תחביביבם יקרים עוד יותר כמו צילום /טיסנאות וכו' וכו' ) , כול אדם חייב לדעת מה התחביב שהכי חשוב לו , מה בדיוק הוא רוצה להשיג , ולהשיג את זה . והדרך הכי טובה להמנע משידרוגים (שתמיד עולים יותר כסף מקניה התחלתית ) , זה פשוט לדעת שאני ממתין ושומע מוסיקה על כלום אבל אני קונה את הרכיבים שאני רוצה . ואני לא מתפשר על כלום . ואז אני כבר יודע שיש לי מערכת שאין לי מה לשפר ,כי היא הכי טובה ואז ה"חיידק " של יכול להיות יותר טוב , הוא פשוט לא חזק מספיק כדי לגרום לי אי שביעות רצון מהמצב .

כי מרוב השידרוגים שלך , אני בטוח שאם היית קונה הכול בבת אחת זה היה עולה לך הרבה פחות כסף , ואתה יודע מה אולי היית יכול לקנות מערכת פי 2 יותר טובה .

תלמד להנות ממה שיש לך

בברכה יהודה

פורסם

יהודה, הת'רד הזה לא קשור לרועי.

ולגבי רועי, נראה שהוא מודע לכמות הכסף שהוא הוציא על השדרוגים המאסיביים האחרונים שהוא עשה, אני חושב אפילו שהוא רשם את זה באחד הת'רדים לאחרונה שהוא הבין ולמד שאם מראש הוא היה נמנע מרכישת ציוד ביניים הוא היה חוסך המון כסף.

ועוד משהו קטן לגבי התופעה הזאת - חוץ מהיכולת שלו לקנות בסכומים יותר גדולים ממה שאני יכלתי להרשות לעצמי אני והוא בעצם לא שונים בשום דבר.

לצערי, ככה גם אני התחלתי, מערכות טלאי אין סופיות שנובעות מחוסר סבלנות לעומת עודף רצון.

בסופו של דבר גם עברתי את השיגעון הזה של קניית רמקולים מכל מיני סדרות רק בגלל שהם יקרים יותר עד שלמדתי דרך האזניים שאין תחליף לצוויון צליל ולרמקול שמסוגל להפיק אותו ולכן אין שום טעם להשתגע בעשרים חברות שונות אלא מראש לחסוך למוצר שאני יודע שיספק את מה שאני מבקש ולרכוש אותו - ולחסוך המון כסף!

אבל מתברר שאלו הם דברים שלומדים אם הזמן, תמיד יש את אלו שיתנו את ההזהרות, תמיד יש פורום כזה או אחר אם אנשים שכבר היו שם ועשו את מה שאתה חושב לעשות ומצד שני תמיד יש אותך, צעיר וחסר נסיון שצריך לגלות בעצמו.

לפעמים מוצאים אחד שבאמת מקשיב - אבל הם נדירים, ואני ממש לא ברשימה הזאת.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...