Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אימפרינט שמימפרינט!

אזניות אולפניות של AKG וכל השאר סתם פארש :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש לא ברור לי מה כולם ניטפלים וקוטלים את האימפרינט - ועוד בלי לבחון אותו בפועל.

סביר מאוד להניח שאת כל הנושא של טיים אליימנטים לסוגיו המיקרופון יעשה טוב הרבה יותר מאשר אוזן רגילה. זה לא בא במקום כיוון אישי כל אחד וטעמו אבל הוא בהחלט יכול לקרב אותך לשם. כיוון של האקוולייזר למצב של הענות תדרים שטוחה הוא גם יעשה טוב יותר מאוזן אנושית . משם כל אחד יכול להוסיף ולשנות לפי העדפה האישית - אבל הוא יוצא מנקודת מוצא הרבה יותר טובה מאשר בלי הפרוססור.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני מסופק מהמערכת שלי, היא לא מורכבת מהרבה רכיבים כמו שניתן לראות בחתימה שלי, אבל איכות ועוצמת השמע דיי מספקות אותי.

רועי, אני רוצה לשמוע אותך עוד חודש-חודשיים ותגיד לי אם גם אז אתה מרוצה מהמערכת שלך; העניין הוא שלאחר תקופה מסויימת האוזן מתרגלת לסאונד המופק מהמערכת וזה קרה לי וזה קורה לכל אחד עם כל מערכת, השאלה היא אם אחרי שהאוזן מתרגלת לסט-אפ שלך אתה עדיין מרוצה מהתוצאה או שפתאום אתה מתחיל להבחין בכל מיני ניואנסים קטנים שמפריעים לך.

אני לדוגמה, בפעם הראשונה ששמעתי את הסט-אפ שלי ברכב הנוכחי מאוד התלהבתי מהפאנצ'יות והעוצמה של המידבאסים, שמעתי משהו שלא שמעתי לפני כן, היום אני כבר לא מתלהב מזה ושם לב לדברים אחרים וכל הזמן עסוק בפיין-טיונינג, בשורה התחתונה אני מרוצה מהתוצאה הכללית וברור שיש לאן לשפר, אבל המטרה הראשונית שלי הייתה סט קומפוננט ללא סאב והסיז בהחלט נתנו לי מענה הולם.

פורסם

שלום לכולם,

אני דיי מרוצה ממה שמורכב לי ברכב,

אני מחפש כמה שינויים מינימליים אך לא מצאתי את הרכיב\ים שייתנו את אותו שינוי .

חוץ מאיטום שיכול היה לעזור לי קצת , אין הרבה שינויים שהייתי מבצע.

ואני מסכים ב100% שאם איבדת את הרצון לשדרוג - יש מצב שמיצית את התחביב וחבל.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

היי....היי אל תגיד סתם דברים זה מבאס אותי לקרוא את זה אני ממש ממש לא בכיוון של לעזוב את התחביב.

אני כבר היום יודע שאני צריך לעשות עוד כמה שינויים קטנים אבל כל שינוי כזה הוא הרבה מאוד כסף.

אז אני יתחיל בקטנה כמו לסדר את הזימזום המעצבן שיש לי מהפלסטיקה ברכב ומשם אני יעבור לסאב חדש ויקנח באקסטרים של ג'נסיס. זה הקו שלי עכשיו. כל שידרוגון כזה זה הרבה כסף אז אני רוצה קצת לחכות כי הוצאתי לא מעט כסף ב3 חודשים האחרונים ואני לא רואה את הסוף.

אבל תוך כדי שאני רושם את השורות האילו אני שוב נזכר שאמרת(תומר)שאני מציתי את התחביב.

זה עושה לי כאב בלב.:wink:

אז בקשה אל תגיד את זה שוב כי אני אפילו לא בכיוון של לעזוב את "הענף":-D

פורסם

אני לא מאמין שעוזבים את ה"ענף" -

אני יודע שאני מספיק דפקט כדי להמשיך ולהשקיע כסף בסאונד עד שאני אמות - אם לא ברכב (כי שם אגיע למשהוא טוב מספיק), אז בבית (שם אין גבולות), ובאוזניות טובות ואז גם במה שסובב את זה :

נגן BLU-RAY , מסך FULL HD ואולי אחריו מקרן FULL HD ושאר ירקות - זה מתפרש לעוד תחומים שאני אוהב ומעורב בהם ,

פלטת DJ ועוד ועוד , חבל .. יורד לי כבר ריר וכואב לי הראש מחישוב המזומנים .

:-)

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני חושב שרק מי שבאמת עבד קשה בשביל המערכת שלו והשקיע את כול כספו בתחביב היקר הזה (יש כאלה ש 4 אלף זה כול כספם...) והרכיב את כל המערכת במו ידיו וגם הרס הרבה דברים בדרך(כי אין תחליף לניסיון..) והצליח להתגבר בעצמו על תקלות וחוסרים בדרכים מקוריות, ובסופו של דבר הצליח לייצב מערכת טובה במו ידיו בלבד... גם יהנה ויהיה מרוצה מהמערכת שלו!

והדבר הכי קשה זה שבסוף הוא גם לא יישן בלילה ויתעורר מכל טריקת דלת שהוא שומע מבחוץ מהחשש שכמה מנוולים אולי רוצים לקחת לו בעשר דקות את מה שהוא עבד עליו כל כך קשה והשקיע עליו את כול כספו.

אין מה לעשות, כל התחושות בגוף שלנו עוברות דרך המוח והמוח הוא פסיכולוג. לפי דעתי מספיק מגבר טוב ו 2 רמקולים מקדימה ברמה גבוהה כדי לעשות מערכת טובה. אבל הראש שלנו יודע שיש גם אופציה של סאב, אז חסר לנו משהו ואם יש סאב אז צריך מונו בלוק כי זה מה שהולך. ואחרי זה אנחנו צריכים פאנל עם טיים קורקשיין למרות שאנחנו אפילו לא נסתכל בספר לקרוא מה זה בכלל ואיך לכוון את זה, אבל העיקר שיש... ואז צריך די וי די , כי אפשר לנסוע עם הקטע של הפיצוצים במטריקס וכול העיר ישמעו שיש לנו סרט באוטו... ואז צריך גם סראונד.. וזה לא נגמר!

כשאין כסף , אין את התסביך הזה... ובגלל זה גם מרוצים בסופו של דבר כי יודעים שאין אופצייה אחרת. מי שיש לו כסף יודע שאם הוא ישמע משהו יותר טוב הוא יקנה אותו ויחליף את שלו.הוא כל הזמן מחפש דברים חדשים ויודע שיש לו את האופצייה תמיד לשדרג ובכל מחיר.

שורה תחתונה, אני לא מרוצה מהמערכת שלי כי התפוצצו לי הרמקולים מקדימה!!! :brickwall: אבל לפני זה בהחלט הייתי מרוצה, למרות הרכיבים הבינוניים.

• תוכן חדש...