Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכל מה שהיה לי הייתי הכי מרוצה ממיד פוקל K2P שמקבל 170 וואט (כל רמקול 170) על מגבר אודיסון בגישור

בשילוב עם MT3 של מורל על מגבר קלאס A של ג'נסיס Q90

וסאב פירלס על JL250.1

מי שמכיר אותי יודע כמה רכיבים החלפתי בשבוע ואת כמות הזמן שביליתי ביום ברכב.

כיום אני נוסע עם רדיו דיסק JVC ורמקולים מקוריים ואין לי רגע אפילו להרכיב או בכלל לבלות ברכב

את המערכת הבאה רוב הסיכויים אני אתקין בסגנון של להשאיר את האוטו אצל יוסי (אלפיין) או יחיאל לשבוע

עם ערמה של מוצרים שיש עליהם סטיקר של ג'נסיס. אומנם אני נהנה לקנות רכיבים חדשים כל פעם אבל אני כבר בכיוון של פעם אחת וסיימנו . לקנות את הדבר שנשמע לי הכי טוב שאפשר פעם ראשונה(גם אם זה מצריך עבודה של עוד כמה חודשים).

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יכול להגיד לך שאני מאוד מרוצה מהמערכת שלי, כרגע יש יל כסף בצד ששוכב, ויש לי אפשרות להשיג דברים חדשים בזול ואני פשוט מוותר.

כי וואלה המערכת שלי מבחינת האוזן שלי מכוונת בידיוק עם רכיבים שמתאימים לי.

אבל כן אני תמיד יהיה את הרצון הקטן הזה בצד ליותר.

כרגע אני חוסך עוד ועוד, ואם נרצה בעתיד נפגיז במערכת טופ אוף דה ליין.

אבל בינתיים אני לא מרגיש צורך ליותר.

פורסם

טוב אז כך:

אני היום עשיתי שוב את האימפרינט שלי(פרוססור ממוחשב) ואני חייב להגיד לכם שאני לא מאמין שזה הרכב שלי....:shock::shock::shock:

פשוט שומעים מדהים...

אני בחיים לא שמעתי מערכת ברמה כזו. ואני לא אומר את זה כי זה הרכב שלי אלה כי באמת שומעים ממש יפה.

אני חייב להגיד שבאמת זו הפעם הראשונה שאני יוצא להתקנה עם חיוך מאוזן לאוזן וזו גם הפעם הראשונה שאני יכול להשווץ עם

המערכת שלי תמיד אמרתי לעצמי ששומעים בית שימוש אבל היום?! אני באמת לא מאמין ששומעים כל כך טוב אפילו שירים באיכות

לא הכי טובה אני מבסוט לשמוע.:-D

אני חייב להגיד תודה רבה ליוסי(אלפיין) על ההתקנה האיכותית וגם על היחס המיוחד שהוא נתן לי כל ההתקנה להבדיל משאר המתקינים שעשו לי את ההתקנה רק לקחו את הכסף, ולא הייה איכפת להם בכלל עם אני מרוצה או לא.:x

יוסי לאומת זאת הרגיש שלא יצאתי הכי מבסוט בהתקנה הראשונה(לפני הזווית למיד+המילי 6.5)

אז הוא אמר לי"אני לא עוזב אותך עד שאתה תהייה מבסוט" ובאמת כך זה הייה. הוא לא עזב אותי עד שהייה לי חיוך מרוך על הפנים.

באמת הכול זה בהתקנה. אני ממליץ לכולם לעשות התקנה טובה ולא לזלזל בהתקנה כי זה בדיוק כמו כמו זוג קומפוננט מקדימה.

עם הם לא איכותים אתם תרגישו את זה,וחבל על כול הכסף של הציוד.

צריך לדעת גם להרכיב.

אז זהו לסיכום אני חייב להגיד שהתרד הזה כבר לא רלוונטי בשבילי, כי אני הגעתי לשלמות שלי.

שהייה בהצלחה לכולם אני ימשיך לכתוב בפורום כי זו האהבה שלי.אז שהייה בהצלחה לכולם ואני מקווה שגם מי שלא מרגיש את מה שאני מרגיש עכשיו, שזה יגיע לו בעתיד.

בהצלחה לכולם.

פורסם

אני שמח לשמוע ומאכל לך שזאת לא תהיה השלמות - כי אחרת התחביב הזה פשוט מאבד את כל הטעם.

אני לא אתפלא אם נשמע אותך פותח ת'רד על איזה שדרוג ממש בקרוב :lol:

אבל אני מאוד אשמח אם בתצורה הזאת אתה תצליח להחזיק מעמד עד שתצא מהגרעון המדיני שיצרת לך בכל המסחרה הזאת.

הת'רד רלוונטי לכל חבר פורום שרוצה לתת את הדגשים למה שהוא רוצה לשפר במערכת או למה שמספק אותו - זה יכול לתת גם שיקוף יפה מאוד לממוצע המקובל בתחום הזה בארץ הקטנטונת הזאת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי השוודי הוציא את המילים מפי , גגם אני לא אתפלא, למעשה אפילו כבר מחכה לדיון הבא שתפתח עם שדרוג נוסף (הערכה מקסימום שבועיים).

אם אתה מרוצה , תביא לשמוע =)

תהנה , סע בזהירות.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תודה רבה על הפירגון אבל אני מקווה לפחות בחודש הקרוב לא להוציא על עוד איזה סאב.:wink:

אני מזמין את מי שרוצה לשמוע אני מת"א ואני מקווה שהמפגש התקיים בפסח. אז כולם יוכלו לשמוע.

פורסם

אני לא אתפלא אם נשמע אותך פותח ת'רד על איזה שדרוג ממש בקרוב :lol:

אני מקווה שעכשיו הוא שומע טוב.

כי כל שבוע ת'רד על "כמה האמפרינט אלוהי" , ואחרי יומיים -" נשרף לי הXXX במע' , מה לעשות?"

נ.ב.

אם החוקיות של גל הסינוס תמשיך להתקיים ,

כנראה שזה לא הסוף.

ZZR

פורסם

מידן,

יש רק K אחד בחיים (K = קבוע) וזה המוות.

מה שאומר שלרועי יש עוד סיכוי להינצל מגל הסינוס שהוא רכב עליו בכמה החודשים האחרונים.

למען האמת - הוא לקח את כולנו לחתיכת לונה-פארק :lol:

אבל אני חושב שבאיזשהו מקום זה גם גרם להתעוררות מאוד יפה בפורום, סוף סוף מישהו "מצ'תגע" והולך עד הסוף בלי לחסוך.

איזה כיף! הלוואי וגם אני הייתי יכול להרשות לעצמי להתשחרר ככה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הדבר היחיד שהבנתי מהאימפרינט הזה זה שעדיף לדעת לכוון לבד בלי מיקרופונים שבטח מורכבים מחומרים ב4 דולר שלא יכולים לקלוט מספיק תדרים גם ככה.

מילא האימפרינט היה מורכב ממיקרופונים אולפניים

בקיצור חכם סיני צעיר שמרכיב מערכות פעם אמר:

"אמור לי איפה למדת לכוון ואומר לך מי אתה"

פורסם

עד כאן ח'ברה אני לא מוכן שתרדו על "האימפרינט האלוהי":lol:

באמת אני מוכן שתרשמו \תחשבו מה שאתם רוצים, אבל רק אחרי שתשמעו את האימפרינט עובד.

נכון לעכשיו רק יוסי(אלפיין)שמע את האימפריט עובד(בלי המיילי) והוא שמע את ההבדל העצום שהאימפרינט עשה אז באמת בואו נמשיך "לרדת" על האימפרינט רק אחרי שתשמעו.

פורסם

רועי אתה עדיין חייב לי מה זה המילי

2 - ע"פ מספר הפעמים שעשית שינו באימפרינט אם אלוקים היה הופך כך את העולם אתה כבר מזמן לא היית אז אלוהי הוא בוודאי לא :lol:

בברכה יהודה

• תוכן חדש...