Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצער אותי לחשוב שאחד מהשיקולים שלי לקנות רכב זה שהוא לא ימשוך גנבים... המצב באמת עגום. ומה שעוד יותר מעצבן , זה שאי אפשר לעשות כלום!

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
לא יודע איפה נכנסת האלה ?? לפני או אחרי הדקירה??

דרך אגב , איפה זה היה??

ובכן?

:?:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לקח - לפני שיוצאים עם הרכב, גש למתקין אזעקות, שיעשה לך הנעה מרחוק...:-)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אני מלוד ככה שברור שאלו היו ערבים, ואלה כן היו ערבים כי הם היו ניראים כמוהם ויצאו מאוטו של ערבים אז מה נישאר?

מי שמכיר את העיר אז לקחתי את הרוורס מהמדרגות של בנק הפועלים ליד הקניון עד הרמזור של בן גוריון..

אם הרכב לא היה מונע אני באמת לא רוצה לחשוב מה היה קורה.. עזבו את הרכב שישרף אבל הייתי אני ועוד חבר ואי אפשר לדעת למה אנשים כאלה מסוגלים.

לאחר שברחתי הם ניגשו לחבר שהיה שם ושאלו על הרכב, הם אמרו לו שהם רצו את הרכב.

פורסם

אני מקווה שהוא אמר להם "לכו לסוכנות".:lol:

ועכשיו ברצינות, נשמע לי מפחיד ומתסכל בו"ז, אתה מבין שאפילו אם היה לך אקדח היית צריך להידקר איזה פעם או פעמיים כדי לשלוף אותו ולעשות קצת צדק.

אלה לדעתי לא רלוונטי במקרה הזה (ובכלל), היה לך מזל גדול שראיתם אותם והספקתם לברוח.

אם הם חמים על האוטו שלך ספציפית דאג שהוא לא יחנה בכתובת הרשומה בזמן הקרוב, מקרה שיש עם חבר ו206GTI שממש רדפו אחרינו בכביש ב"ש-דימונה במהירות לא חוקית בעליל, אחרי פחות משבוע האוטו נגנב מהחנייה הפרטית.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

מקרה למישהי שאני מכיר לפני כשבוע בערך:

נהגה באחד הכבישים הבין עירוניים בצפון, כאשר סובארו DL הגיעה מאחור ופגע קלות ברכב שלה. לאחר מכן יצאו מהרכב שלושה ערבים, הוציאו אותה מהרכב שלה ונסעו עם שני הרכבים. השאירו אותה סתם ככה על הכביש.

אין משטרה בארץ.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אני מלוד ככה שברור שאלו היו ערבים, ואלה כן היו ערבים כי הם היו ניראים כמוהם ויצאו מאוטו של ערבים אז מה נישאר?

מי שמכיר את העיר אז לקחתי את הרוורס מהמדרגות של בנק הפועלים ליד הקניון עד הרמזור של בן גוריון..

אם הרכב לא היה מונע אני באמת לא רוצה לחשוב מה היה קורה.. עזבו את הרכב שישרף אבל הייתי אני ועוד חבר ואי אפשר לדעת למה אנשים כאלה מסוגלים.

לאחר שברחתי הם ניגשו לחבר שהיה שם ושאלו על הרכב, הם אמרו לו שהם רצו את הרכב.

1. אין יהודים בלוד ?

2. איך נראים ערבים ?

3. מה זה אוטו של ערבים ?

אין צורך לענות, מדובר בשאלות רטוריות. פשוט כדאי אולי להקדיש קצת מחשבה לזה, למרות שמה אכפת, הרי זה פורום של מכוניות.

פורסם

26549554fl6.jpg

לא ברור כל כך אבל לא נורא..

המלבן השחור זה הבנק.

הריבוע הכחול זה הרכב שהם יצאו והתחילו לרוץ לעבר העיגול הכחול שזה אני.

התחלתי בנסיעת רוורס מטורפת, עברתי את הפירצה היחידה שהייתה לי עד הרמזור הרחוק, הבחורים הגיעו בריצה כבר עד הפירצה הזאת ככה שלא יכולתי לנסוע על D והייתי חייב להמשיך ברוורס.

הכביש הוא בעל שני נתיבים לכל כיוון, בצד ימין של האי תנועה השחור ובצד השני גם כן 2 נתיבים לכיוון השני.

פורסם

סכינים ביום שישי בלוד ב-11 בבוקר מול בנק הפועלים ליד הקניון?

זה אולי לוד, אבל סיטואציה כזו מתאימה יותר לשכונת וורדה, ולא לבנק הפועלים בקניון.

לוד זו אומנם עיר מלאת פשע, אבל התנהגות מסוג כזה היא חריגה ולא רואים אותה כל יום.

הזמנת משטרה, אני מקווה. אנשים כאלה צריך לקפל ולהכניס אותם למינימום 5 כל אחד.

Xbox12341

פורסם

רועי , אתה צריך קורס מזורז ב-"איך לזהות ערבים" ?

תפסיק להיות ילד , כל אחד מזהה ערבי כשהוא רואה אותו.

(איך אתה מזהה תאילנדי? סיני? רוסי?)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
1. אין יהודים בלוד ?

2. איך נראים ערבים ?

3. מה זה אוטו של ערבים ?

אין צורך לענות, מדובר בשאלות רטוריות. פשוט כדאי אולי להקדיש קצת מחשבה לזה, למרות שמה אכפת, הרי זה פורום של מכוניות.

אתה לא גר ביניהם ככה שאתה בחיים לא תדע, הייתי צריך להוסיף שלפני שהם עצרו הם עברו על פנינו וזרקו איזה מילה שלא הבנתי, אף אחד לא החזיר להם תשובה אם חשבתם ככה, אז אלה כן היו ערבים. שתחרר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...