Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בסביבות השעה 11 עמדתי עם רכב מותנע בצד הדרך בכביש די הומה אדם במיוחד ביום שישי כשכל הצעירים מנסים לתפוס מוניות.

הייתי אני ועוד חבר כשיצאתי מהרכב להגיד שלום לחבר אחר, פתאום החבר שהיה איתי אומר לי "כנס לאוטו הם רצים אלינו", אני מסובב את הראש לאחור ורואה שני בני מיעוטים רצים לעברי עם סכינים, מחשבה ראשונה להיכנס לרכב ואת זה עשיתי, הם היו ממש מטר ממני ובלי לחשוב פעמיים פול גז ברוורס בכביש ראשי משהו בתוך העיר, נסעתי 70 קמ"ש (ברוורס!!!) כ200 מטר אפילו יותר והקקות עוד רצים אחרי, הצלחתי לחמוק וכך זה נגמר (או שלא??), הדאגה היא שעוד יבואו לחפש את הרכב (B4 יפייפיה) ואולי אותי, אם אתם שואלים את עצמכם.. אז לא אני לא מסוכסך ולא חייב לאף אחד כסף, פשוט מדהים לאן זה עוד יגיע..

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
עוד סיבה ללמה כן להחזיק אלה ברכב.

וכל הצדיקים יבוא ויגידו עכשיו שאני טועה.

אין דרך אחרת!

לא יודע איפה נכנסת האלה ?? לפני או אחרי הדקירה??

דרך אגב , איפה זה היה??

S2K-T...R.I.P

פורסם

יכול להייות שבכל זאת לא היסתכלתי על זה נכון.

אני פשוט מטר 90 אחרי שנתיים בדניס הישרדות, ככה שעם אלה ביד סכין לא כל כך יפחיד אותי. לא שאני בא "לצאת גדול" או משהו כזה, פשוט עדיף אלה מאשר כלום.

פורסם

אני פשוט מטר 90 אחרי שנתיים בדניס הישרדות, ככה שעם אלה ביד סכין לא כל כך יפחיד אותי. לא שאני בא "לצאת גדול" או משהו כזה, פשוט עדיף אלה מאשר כלום.

תכלס עדיף שתהיה לנו מדינה מתוקנת עם חוק נורמלי שכל חתיכת חרא שיוצא עם סכין מהבית יחשוב מיליון פעם עם זה בכלל שווה לו.

אבל זה סתם פנטזיות וכנראה שנמשיך לחיות בפחד שידקרו באמצע הכביש ויגנבו לנו את האוטו סתם כי הוא יפה.

שבת שלום..

S2K-T...R.I.P

פורסם

זו בדיוק הבעיה...

למען האמת, אין ספק שאם תתפתח תגרה, הסיכויים שלך לצאת ממנה בשלום לעומת מי שאין לו נסיון גבוהים יותר. על כך אני לא בא להתווכח וזו עובדה מבחינתי.

אבל אם תקרא טוב את המשפט למעלה, תראה שיש שם כמה הנחות וכמה דברים מיותרים.

1. "אם תתפתח". הבחור שהעלה את המקרה נהג (תרתי משמע) בחוכמה שפשוט הסתלק מהמקום. זו הדרך הטובה ביותר להיחלץ נקי ככל האפשר ממאורעות כאלו, ובכלל ממקרים שסביר להניח שיגמרו באלימות.

2. נאמר שכבר התפתחה ומדובר בך - מתאגרף מקצועי. לא משנה כמה מקצועי תהיה, גם אם נאמר שאתה תותח ברמות -על במכות או "בהישרדות" לצורך העניין - אז 95% שאתה "תנצח בקרב הזה" (כמובן שכשמדובר בשני אנשים עם שני סכינים - הרי שהסיכויים שלך פוחתים בהרבה...), הרי שכל האחוזים הנותרים הם אחוזים שאתה נפצע לכל הפחות, ואף יכול להיהרג!

כלומר, אתה במודע לוקח סיכון (מיותר לחלוטין) שניתן להימנע ממנו ברוב המקרים על ידי הסתלקות מהמקום, כשאתה מודע לכך שייתכן שהוא יסתיים במוות.

אתה לא נשמע לי כמו ילד מתלהב שמחפש מכות, אבל אני פשוט לא מצליח להבין את ההגיון הבסיסי שלך שלאחר קריאת הבעיה שעמדה בפני פותח השרשור - עלתה לך בראש האלה שלך והיית בטוח שהיית משתמש בה במקרה דומה.

דעתי היא שכל עוד זה לא הכרחי (וכן, השתמשתי בעבר באלה והצטערתי על כך המון זמן, כולל בעת כתיבת שורות אלו) אפילו סיכון של 1% להיפצע ובטח ובטח של למות, ממש לא שווה שום דבר שבעולם, גם לא את הSTI שלי, שהיא אהבת חיי (שאגב מבוטח ממקרים כאלו - מפתח בפנים או לא - ביהמ"ש קבע שגניבה כזו היא מקרה ביטוח לכל דבר).

סיכון נוסף שאתה חשוף אליו, אמנם לא במקרה הזה, הוא פתיחת תיק על תקיפה במשטרה, את זה אני לא ממליץ לאף אחד שמתכנן לו קריירה איכותית...

גם אם תטען להגנה עצמית, הרי שהצורה שבה תשאיר את ה"תוקף" תשפיע מאוד על החלטת השוטרים והחוקרים אם להאמין לך או לו, ובכל מקרה גם אם יאמינו לך, ישנה דרישה לשימוש בכוח סביר ביחס לתקיפה. כלומר אם הרביצו לך באגרופים ואתה דקרת או הכית למווות, הרי שתואשם בהריגה, למרות שהכל התחיל מהגנה עצמית..

אני מקווה שתקח את הדברים לתשומת לבך.

אל תתנו לפושעים להרוס לכם את החיים, פשוט תתרחקו, תברחו, תצעקו לצורך העניין.

סיימון.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

לשותף בכיר במשרד עו"ד מאוד גדול גנבו בני מיעוטים BMW סדרה 5 באיומי אקדח (!), באמצע רמא"ג, בכניסה לחניה של הבניין שלו.

המשטרה ואיתוראן סיפרו לו שהנה רואים שהרכב על כביש 5, הנה הוא נכנס לכפר דיר אל משהו (או כל דבר אחר), והנה הפסיק לעבוד האיתוראן. כמובן שאף אחד לא טרח ממש לרדוף אחרי הרכב.

המשטרה שלנו, בואו נודה בזה, היא לא באמת משטרה. השבוע פרצו לבית הורי השותף שלי, גנבו מפתחות לרכבים (גולף ו- B4 - מה יש להם מ- B4? זה לא שיש הרבה מוניות כאלה...) ועוד כמה גאדג'טים ונעלמו. בבוקר, בני הבית התעוררו באיחור והכלב היה מסטול. המשטרה אמרה כי "ישנו חשש" שהגנבים החלו לעשות שימוש בגז שמרדים את האנשים בבית. אתם חושבים שהם בדקו משהו חסרי החוליות האלה? ממש לא...

הלכתי וביררתי, ומסתבר שמדובר כנראה באותו גז ששישמ בצ'צניה באולם ההתעמלות (למי שוזכר את הקטל), ושהוא מסוכן מאוד לזקנים, תינוקות, וחולים. אבל למה שזה יעניין את המשטרה? זה הרי לא תפקידם... כל עוד אף אחד לא מת למה שיטרחו לעשות משהו, הרי יש ביטוח, לא? אגב, הגז הזה קל לאיתור בבדיקת דם / שתן, גם הרבה שעות אחרי ה"סימום". כמובן שאף אחד לא טרח לבדוק.

אין למה לעשות, רק חוק "דרומי" ורישיון לאקדח יכול להרתיע את בני המיעוטים המנוולים האלה. הם תמיד יכולים לנסות לסמם אותנו, אבל לפחות שידעו שאם הם מפשלים הם חוטפים כדור.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הבחור שהעלה את המקרה נהג (תרתי משמע) בחוכמה שפשוט הסתלק מהמקום. זו הדרך הטובה ביותר להיחלץ נקי ככל האפשר ממאורעות כאלו, ובכלל ממקרים שסביר להניח שיגמרו באלימות.

מזכיר לי שיחה שהייתה פעם לאבי עם חבר שלי אי שם בימיי התיכון:

"חבר: נרשמתי לקורס השרדות

אבא: תגיד, לרוץ מלמדים אתכם שם ??" :wink:

HFturbo

פורסם
היום בסביבות השעה 11 עמדתי עם רכב מותנע בצד הדרך בכביש די הומה אדם במיוחד ביום שישי כשכל הצעירים מנסים לתפוס מוניות.

הייתי אני ועוד חבר כשיצאתי מהרכב להגיד שלום לחבר אחר, פתאום החבר שהיה איתי אומר לי "כנס לאוטו הם רצים אלינו", אני מסובב את הראש לאחור ורואה שני בני מיעוטים רצים לעברי עם סכינים, מחשבה ראשונה להיכנס לרכב ואת זה עשיתי, הם היו ממש מטר ממני ובלי לחשוב פעמיים פול גז ברוורס בכביש ראשי משהו בתוך העיר, נסעתי 70 קמ"ש (ברוורס!!!) כ200 מטר אפילו יותר והקקות עוד רצים אחרי, הצלחתי לחמוק וכך זה נגמר (או שלא??), הדאגה היא שעוד יבואו לחפש את הרכב (B4 יפייפיה) ואולי אותי, אם אתם שואלים את עצמכם.. אז לא אני לא מסוכסך ולא חייב לאף אחד כסף, פשוט מדהים לאן זה עוד יגיע..

סתם שאלה של יפה נפש טמבל. איך אתה יודע שאלה היו בני מיעוטים ? הם היו עם כאפיות ? צעקו "אללה אכבר"?

פורסם
סתם שאלה של יפה נפש טמבל. איך אתה יודע שאלה היו בני מיעוטים ? הם היו עם כאפיות ? צעקו "אללה אכבר"?

קשה לזהות אותם ?

בחייך ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...