Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

לאחר התלבטויות קשות ושני סיבובים במכוניות קטנות נפלה ההחלטה - אני רוצה רכב משפחתי עם נפח מנוע 1.6, אוטומטית, אמינה ובטוחה, רצוי שנת 2003.

האם מאזדה לנטיס, טויוטה קורולה או פולקסווגן גולף הן האופציות הנכונות עבורי.

שמעתי דעות לכאן ולכאן ודי התבלבלתי.

אשמח לעזרתכם. תודה

פורסם

גולף היא פחות משפחתית כי היא הצ'בק ותא המטען לא גדול במיוחד. אופציות אוטובת להחלפת גולף הן אוקטביה (צפוצה מאחור - מקומות טובים בעיקר לילדים), אולדו ובורה. שכן מכוניות אלו עם 1.6 די עייפות בעליות עם מזגן.

ממליץ להוסיף לרשימה את אלמרה. בקשר ללנטיס וקורולה, מכוניות טובות, לקורולה מנוע VVTI מעולה - מומלצת בחום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה אלפא, אני לא באמת צריכה מרווח מאחורה - ירדתי ממכוניות קטנות רק בגלל הבטיחות. אוסיף לרשימה את אלמרה, למרות שיש לי הסטוריה משפחתית לא טובה איתה. האם צריכת דלק של גולף 03 עדיין מטורפת כמו זו של 97 שברשותי כרגע?

פורסם

משנת 2001 כל המנועים בעלי תזמון שסתומים משתנה, או איך שטויוטה קוראת לזה - VVTI, מנוע דיי חזק הבעייה איתו היא שבשנתונים 2003-2004 יש תקלה סדרתית במנועים והם שובקים חיים כתוצאה מנפילת לחץ שמן (מעברים צרים), מה שכן החברה עד כה דאגה להחליף מנוע לכל מי שנתגלה אצלו מנוע תקול גם לאחר תקופת האחריות.

• תוכן חדש...