Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שמי אוהד ואני רוכב אופניים בסגנון רכיבה שמתמקד בירידות בעיקר (DOWN HILL) והמכה שלנו הם אתרי סקי-בקיץ.

שנה שעברה הייתי בצרפת ובשוויץ באתרי רכיבה ועלה לי השנה רעיון(כרגע בגדר רעיון..) לנסוע לאירופה עם עוד 3 חברים ועם עוד רכב:-P

הסיפור קצת הזוי אבל זאת הגשמת פנטזיה היות ואנחנו חובבי רכב מושבעים שמזילים ריר על ה"בולראן,גאמבול..." חשבנו למה לא לשלב נהיגה בנופים סוף עם אתרי DH פעילים מאתר לאתר ובנוסף לשלב הסרטה של כל הנושא לקידום הספונסרים שנמצא לזה:lol: (גם נבדק-אופציונלי בתחום שלנו...)

מבירור קצרצר עולה כי אין שום בעיה לצאת במעבורת לתורכיה ומשם לנהוג לאירופה.

כל מידע יניב אולי זרזיפי התקדמות של יאללה לעשות את זה...

אשמח לתגובות ממבינים בנושאי כניסה למדינות,מיסי מעבר,ביטוחים מקומיים,מיסי מעבורות וכו'...

אציין כי מחירי אירופה ידועים לנו,אנחנו יוצאים לשם כל שנה לרכיבות. אפשרית הקדשה של כ2500אירו כ"א למטרה לתקופה של כ3 שבועות ומדובר בשניים בכל רכב כך שהוצאות הרכב מתחלקות בשניים.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

לא אמרת לכמה זמן אתם יוצאים. אבל ברוב המקרים יותר זול והרבה יותר פשוט לשכור רכב באירופה.מאשר להביא אחד מכאן

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מתחכמים פה חופשי אה:wink::?:

ככה בחו"ל נקרא טיול נהיגה ארוך,וחוצמזה כתוב משך הזמן בהודעה.

*אני לא מחפש זול,אני מחפש לצאת עם הרכב-שלי-לאירופה. יש מידע?

CELICA כמה פוזה8)

פורסם

נשמע אחלה אבל נסה לבדוק אפשרות להגיע לאיטליה ולא לטורקיה עם המעבורת/ספינה בכדי לחסוך את כל כבישי טורקיה והבלקן (בולגריה, סרביה, מקדוניה, קרואטיה וכו'). הכבישים ברובם הם חד מסלוליים לכל כיוון ורמת האספלט אינה משהו להתפאר בו. בנוסף ישנם מעברי גבול רבים אשר יאיטו אתכם בדרככם וכמובן ויזות מעבר במידה ונדרשות במדינות השונות.

למעשה אתם תבלו כשבוע מכל התקופה בנסיעה כדי להגיע לאותם אתרים מבוקשים: 48 שעות הלוך, 48שעות חזור ו48 שעות התאוששות.

אחת לכמה חודשים אני נוסע מבוקרשט לאיזור פרנקפורט, כ- 1800 ק"מ. כ- 700 ק"מ נסיעה רובם ברומניה הם בכבישים המתוארים מעלה ואת המרחק הזה אני עושה ב- 10-12 שעות. כ- 150 ק"מ לפני בודפשט מתחילה האוטוסטרדה האירופאית ו 1,100 הק"מ הנותרים אורכים כ-10 שעות.

תיהנו,

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

וואי אני רואה שאתה ממש מכיר את האיזור. האם אתה יכול לעזור לי בפרטים ספציפיים יותר? מקום המעבורת באיטליה(זמני הגעה..),דרכים,כבישים מחירים,ביטוחים... ממש אשמח,אני ממש מתכוון ללכ על זה:wink:

CELICA כמה פוזה8)

פורסם

יש מעבורת של חברת סי-גל שמגיעה לנמל חיפה כל יום שני. המעבורת שטה אל לימסול, קפריסין ומשם לפיראוס, יוון. הטיול אורך כ4 ימים כולל עגינה של 12 שעות בלימסול. כמו שמתואר כאן.

ניתן אח"כ להמשיך דרך נמל אתונה במעבורת לאיטליה כ10 שעות השיט, אבל את זה תצטרך לחפש לבד.

בכל מקרה לוקח דיי הרבה זמן להגיע לאירופה עם רכב, קח בחשבון ש8-10 ימים תבלה בדרך הלוך חזור. אלא אם כן ישנה דרך אחרת שאני איני מכיר.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

מעולה"!תודה..לא הבנתי את היעדים. היא יוצאת מחיפה? אתה יכוללשלוח לי (אפלו בה"פ) קצת קישורים לחברות שיט שמעבירות רכבים? אשמח מאוד!

תודה.

CELICA כמה פוזה8)

• תוכן חדש...