Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם ,

לאחר שנעשה חיפוש בפורום נתקלתי בכמה בעיות הנעה במגאן אבל לא כזאת. אין לי מושג מה זה...

דבר ראשון בהנעות פעם מניע חלק ופעם אחרת הוא לפעמים מחליק אבל מניע בסופו של דבר.

דבר שני קורה שפעם ב... (ופעם ב... אני מתכוון ממש פעם ב) שפשוט אין שום תגובה כמסובבים את המפתח. היום זה קרה לי בפעם השנייה (יש לי את הרכב שנתיים)

פשוט שום רעש שום תגובה , דממת אלחוט.(אין גם את ה"תיק" הידוע לשמצה , פשוט שקט) אז הנעתי היום את הרכב בדחיפה בקטע של אוקיי מחר אישפוז במוסך.

הגעתי מהעבודה הביתה ניסיתי להניע והניע חלק כאילו כלום. יש מצבי רוח לרנו שלי? אולי היא במחזור??? :lol:

אודה לכל מי שיענה ויעזור. שבוע טוב !

Renault Megane 1997 1.6L RT Manual

אלופים במוסכים

פורסם

תופעה שאתה מתאר אופיינית ל-TDC אבל אינני בטוח אם אצלך מדובר על אותו סוג של חיישן ולכן כרגע אל תתפס על זה כהבעייה.

כדי לוודא, שלח לי ה.פ עם מס' שלדה.

בנוסף, האם נורת האימובלייזר נכבית בזמן שאתה מנסה להניע ?

Veni Vidi Vici

פורסם

דבר ראשון תודה על התגובה המהירה.

כן , הנורית נכבית. גם אם אני מנסה בטעות להניע עם נורית מהמהבת אז הוא פשוט נותן סטרטר לריק , לא דממה.

אני לא מכיר את החיישן הזה שהזכרת , אבל בכל מקרה זה פעם שנייה בשנתיים שזה קורה כך שזה ממש מוזר. והאם יש קשר להחלקות של הסטרטר? (בוא נגיד שמתוך 5 הנעות ביום 2 מהם יחליקו) האם זה אומר שיומו של הסטרטר קרב ובא?

אלופים במוסכים

פורסם

כן מצבר תקין. רק לפני שבועיים נעשה טיפול עם בדיקה למצבר. אני גם חושב שאם המצבר היה חלש אז הוא נותן את ה"תיק" הזה של כאילו אני רוצה אבל לא יכול. זה פשוט דממה. הצחיק אותי לרגע אבל בערך אחרי 0.78 שניות החיוך נעלם.

תודה על העזרה בכל מקרה. אם זה לא יקרה שוב אז אני יחכה עד הטיפול הבא.

אלופים במוסכים

• תוכן חדש...