Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות על רנו מגאן שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-) שלום :-) שלום :-)

בשעה טובה קניתי רכב - רנו מגאן RXT מנוע 1.6 בנזין(לא סדאן)

לרכב אין ספר רכב והיסטוריית טיפולים

מספר שאלות:

המנוע - הזרקה/קרבורטור ?

בבדיקה ביצועי מנוע = 70% במקום 110 כוחות סוס שמצויין ברשיון בבדיקה יצא שהרכב מייצר 84 כ"ס, איך אני משפר?

היום או מחר אני הולך לעשות טיפול - מסננים, מצתים, שמנים ברקסים, ותיזמון. זה אמור לשפר מעט ?

תוספים - כדאי, בעד נגד ?

תודה מראש :-P

פורסם

84 כ"ס בגלגלים? זאת תוצאה טובה מאוד.

אם אין היסטוריית טיפולים ואתה לא יודע מתי הוחלף טיימניג אז כדאי שתעשה זאת בדחיפות שלא יהו הפתעות לא נעימות.

עשה ישור קו מלא , טיימיניג (כולל משאבת מים), רצועות למינהן,שמנים ופילטרים.

הרכב הוא הזרקה.

לגבי תוספים יש הרבה שממליצים על K44 , פחית אחת על מיכל דלק.

פורסם
84 כ"ס בגלגלים? זאת תוצאה טובה מאוד.

אם אין היסטוריית טיפולים ואתה לא יודע מתי הוחלף טיימניג אז כדאי שתעשה זאת בדחיפות שלא יהו הפתעות לא נעימות.

עשה ישור קו מלא , טיימיניג (כולל משאבת מים), רצועות למינהן,שמנים ופילטרים.

הרכב הוא הזרקה.

לגבי תוספים יש הרבה שממליצים על K44 , פחית אחת על מיכל דלק.

בקשר לטיימינג:

במוסך אמרו לי שלרכב יש 2 "קמשפטים" או איך שזה נקרא.... מה שאומר מחיר כפול בסביבות ה 1000 ש"ח לטיימינג ועבודה

פורסם
בקשר לטיימינג:

במוסך אמרו לי שלרכב יש 2 "קמשפטים" או איך שזה נקרא.... מה שאומר מחיר כפול בסביבות ה 1000 ש"ח לטיימינג ועבודה

המחיר נשמע סביר, אבל אין שום קשר בין כמות העבודה שצריכה להיעשות וכמות הקאמשפטים (לפחות לא קשר ישיר, אולי יש קשר עקיף כלשהו).

"ai motoare capul doare"

פורסם
המחיר נשמע סביר, אבל אין שום קשר בין כמות העבודה שצריכה להיעשות וכמות הקאמשפטים (לפחות לא קשר ישיר, אולי יש קשר עקיף כלשהו).

טוב, הצעת מחיר ממוסך מורשה רנו:

הח' רצועת תיזמון - 500 ש"ח

רצועת מנוע - 92 ש"ח

סט גלגלת+רצועה לטיימינג - 897 ש"ח

פקק לראש מנוע - 32 ש"ח

--------------------------------

סה"כ - 1595 לפני מע"מ

מחיר כולל מע"מ

1842 ש"ח

=> משבת מים במקרה וצריך - 416 ש"ח (לפני מע"מ)

=>פלאגים במקרה וצריך - 150 ש"ח (לפני מע"מ)

• תוכן חדש...