Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא כתב בתחילת השרשור מחירים לרכיבים שלו :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כל חלקי המחשב עלו לי באיזור ה1700 שקל, וכוללים אחריות של בין 3 שנים לכל החיים (דבר שיתברר חכם מאוד בהמשך :smile:)

החלקים האלו נקנו בנפרד ולכן התמחור בהתאם :

כרטיס קול - קריאטיב audigy2 ZS - קיבלתי מחבר בחינם, עלות כמה מאות שקלים בודדים (300 בערך)

דונגל USB לרדיו - של radioshark - עלה לי 2 דולר בEBAY, ועוד כמעט 20 דולר משלוח לארץ

:smile:

דונגל BT - של חברת בלקין לא עלה לי שקל, קיבלתי אותו פעם מתנה בקניה של אחד הPDAים שלי, עולה באיזור ה90 שקלים

מקלט GPS - של חברת רויילטק דגם BT2001 נדמה לי עלה לי 400 שקל לפני המון זמן (נרכש בזמנו כדי לעבוד עם PDA)

כבלים ומתאמים (כבל VGA ארוך, מאריכי USB ועוד כל מיני מתאמים וכבלים שצריך לצורך הפרוייקט) הערכה גסה באיזור ה400

עם דגש חשוב על כך שיכולתי לצמצם את זה בדיעבד, אבל מה שנקנה ולא שומש עדיין נקנה

שלט רחוק - נרכש ב240 שקלים וקנפג לשלוט בכל התוכנה כולה בצורה מושלמת

מארז בנייה עצמית לחלוטין מ0, לא עלה לי כסף בניתי לבד מחומרים שהיו אצלי זרוקים

מחשבון יש?:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

תחשוב על זה ככה

זה 4200, שכוללים בתוכם GPS , אינטרנט, דיבורית, מסך מגע 7" , BLUETOOTH , אפשרויות שדרוג , סאונד משודרג, ושלט:)

שומדבר לא יכול לנצח את זה במחיר הזה.

וגם לא במחיר כפול מזה

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

יוצא יותר, ואם עלות של 4200 שקל לפרוייקט כזה "מפחידה" אותך, אז הפרוייקט הזה פשוט לא בשבילך כי מהר מאוד פרוייקט כזה יכול להרקיע שחקים לכיוון העשר, ולא נגענו באודיו מסביב - רק במחשב ובאביזרים שלו

פורסם

איך אתה מסתדר עם המסך הנגיעה בזמן הנסיעה?נישמע די מסובך להסתכל על המסך כול פעם,לא כמו ברדיו דיסק שאתה יודע בערך איפה מיקום הכפתור להעברת שיר וכו.

כן הבנתי כבר שהפרוייקט הזה לא בשבילי.:|

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
איך אתה מסתדר עם המסך הנגיעה בזמן הנסיעה?נישמע די מסובך להסתכל על המסך כול פעם,לא כמו ברדיו דיסק שאתה יודע בערך איפה מיקום הכפתור להעברת שיר וכו.

כן הבנתי כבר שהפרוייקט הזה לא בשבילי.:|

מה ההבדל ? במסך נגיעה הכפתורים עוברים מקום ?הם זזים ורוקדים ? :)

פורסם

פרוייקת מאוד חזק, וזה לא שאלה: תמורה ביחס למחיר?

יש לי כמה שאלות קטנות :roll:

באיזה כבל השתמשתה בן מחשב לבן מגבר? , ואם יש כאלו כבלים איכותיים, כמו MONSTER וכו...

לגבי כרטיס קול, אם כרטיסי קול תומכים ב-3-WAY כמו מערכת ברכב, או שזה רק תוכנה מיוחדת?

בקרוב אצלי :twisted:, (אחרי מבחנים :cry:) עם כרטיס קול מקצועי 8)

פורסם
דרייבר מיוחד + כרטיס קול שתומך בדרייבר

במקרה שלי audigy2 zs

סליחה על אי ההבנה , אבל אתה מדבר על דרייבר של כרטיס הקול ? או שדרייבר שמותאם לפרוייקטים כאלו ותומך בכרטיס קול הספציפי הזה ?

וד"א באותו עניין , (ואולי זה נענה מקודם אז תסלח לי ) , האם באופן עקרוני ניתן להשתמש בכול כרטיס קול PCI או שצריך כרטיס קול חיצוני ? או שצריך כרטיס קול PCI שמותאם במיוחד לCARPC ?

איך בדיוק עשית קרוס עם תוכנה מיוחדת או עם מה ?

האם יש אפשרות לעשות קרוס של 4 יחידות ? כלומר קומפוננט 3 חלקים וסאב

בברכה יהודה

פורסם

המחבר בכרטיסי הקול הסטנדרטיים נקרא Stereo TRS Connector והוא בקוטר של כ 3.5 מילימטר או 1/8 אינץ.

כבילה כזו שבצד אחד היא RCA ובצד שני TRS היא סטנדרטית לחלוטין ויש מספיק כבלים איכותייים עבור המטרה, הנה דוגמא.

בנוסף אם תבחר למקם את המחשב בקירוב למגברים תצטרך כבילה מאוד קצרה עבור ה Unbalanced signal שלך שזו יכולת אטרקטיבית למדי בפני עצמה.

כמו כן, מספר כרטיסי קול מקצועיים (בד"כ מתומכרים עבור אולפנים או מוזיקאים) תמצא יציאות RCA ואפילו יציאות Balanced signal שעבורם אין לך שימוש אמיתי ברכב, אלא אם כן בא לך לבנות מערכת קריוקי מקצועית אולי :)הנה דוגמא לאחד.

למיטב זכרוני גורל עובד עם קומפוננט קדמי על זוג הערוצים הקדמי וסאבוופר על ערוץ הסאב, זה משאיר לו עוד 5 ערוצים שיש לכרטיס הקול שלו ואינספור אפשרויות, אתה יכול לעבוד 3/4 WAY בלי בעייה ועוד נשאר לך ערוץ בודד שבמקור יועד עבור הסנטר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...