Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ל- ‏Creative X-Fi Elite Pro ול-Creative X-Fi Fatality FPS יש 2V RMS ולא 0.5, שזה מספיק ל-SQ.

דיברתי על כרטיסים בלוח האם ולא על קריאייטיב, זו בדיוק הסיבה שקניתי כרטיס דומה לזה (קצת ישן יותר).

עתיד,

זה קצת לא קשור לפורום, דבר איתי בפרטי, יש לי בבית מחשב מדיה סנטר של מיקרוסופט.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחי, יצא יפה מאוד.

אני מפנטז על פרוייקט כזה כבר הרבה זמן.

יש לי כמה שאלות:

1

. איזה ספק שמת? (דגם, מאיפה קנית...) אני לא מצליח למצוא ספק סטנדרטי כזה. m2-atx - תמצא אותו בEBAY

2

. מה היתרונות של המחשב שלך לעומת carputer כמו: המחשב שלי ה-ר-ב-ה יותר חזק, והחלקים הרבה יותר זולים, כל תקלה שלא תהיה תסתיים בפחות מ300 שקל לעומת המחשב שאתה הבאת שאם הלך לך לוח אם זה 50 אחוז ממחיר המחשב,

http://cgi.ebay.com/2-0Ghz-Carputer-Car-PC-w-M2-ATX-Built-in-Bluetooth_W0QQitemZ220244295003QQihZ012QQcategoryZ179QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262#ShippingPayment

3

. האם באמצעות הספק ששמת אפשר בעצם לחבר כל מחשב רגיל? או שהוא חלש מדי ובחרת את המחשב שיתאים לספק.

יש לי מחשבים ישנים שאני שוקל להשתמש בהם. הספק נותן 160W מוצהר כביכול, אני מציע להתייחס אליו כ120 ואוט אמיתיים כדי למנוע הפתעות, על ספק של 120 וואט אמיתיים אני ממליץ לא להלביש מחשב שמושך יותר ממשהו כמו 90 וואט, כל מה שנשאר לך זה לעשות חישוב אם הקונפיגורציה שלך צורכת יותר מ90 וואט, אני בחרתי בכוונה חלקים חסכוניים יחסית לכן הקונפיגורציה שלי רצה חלק ובלי בעיות

4

. יש ליBT GPS מסוג Holux M1000 ואם אתה או מישהו מכירים אותו אשמח לקבל טיפים לשימוש בו. לא הצלחתי לחבר אותו לאף תוכנת GPS. (טורבו, דסטינייטור...) עם איזה PPC אתה מנסה לעבוד ?

תודה.

בהצלחה

פורסם

הי, יש לי שאלה.

יש לי מכשיר טלפון מסוג motorola v3c ברשת פלאפון (לא GSM)

התקנתי את RR וניסיתי לקנפג את הדיבורית ללא הצלחה.

אח"כ התקנתי את RRMobile והצלחתי לבצע חיוג, אבל רק עבור שיחת נתונים (DUN).

השאלה היא איך קינפגת את המכשיר שלך(איזה מכשיר)? האם חייבים GSM? האם לא כל מכשיר עם BT יכול להתחבר?

יש לך reference טוב לקנפוג?

תודה

פורסם
אפשר להשתמש גם בכרטיסי קול יותר מתקדמים עם תוכנות שעובדות על תקן ה ASIO שבכרטיסים.

ככה שאפשר להשתמש כמעט בכל כרטיס.

רק צריך לדעת איפה להשיג את התוכנה.

ואתה יודע ? כי אני מתכווין לרכוש כרטיס קול שפועל על ASIO למחשב , הבעיה היחידה היא שאני לא ממש חושב שFOOBAR יכול לעשות קרוס (לא שאישית אני אזדקק לזה , אבל לשם עניין )

הוא דיבר על DRIVER שנבנה כפרויקט מגניב עבור כמות נכבדת מכרטיסי הקול של CREATIVE בסגנון ה AUDIGY ואחרים.

מסקרן לדעת למה אם כבר אנשים מחליטים להשתמש במחשב הם משתמשים עם כרטיסי קול פשוטים יחסית , שאף אחד מהם לא מגיע לרמה של CDP בייתי מעולה ?

ומה שעוד מסקרן אותי זה למה להשתמש בכרטיסים המיועדים לק"ב ושם להשתמש ב7 ערוצים ? הרי כול אחד יודע שאין דבר כזה כרטיס קול למולטימידיה שעובד באותה איכות סטריאו כמו כרטיס סטריאו אמיתי

עודד, מורן, - אתם חושבים שיש סיכוי להבדל שמיע בין כרטיס AUDIGY2 לבין כרטיס טוב יותר ?

במערכות אודיו ביתיות כשאודיופילים אמיתיים עם מערכות קול שעולות 10K ומעלה אתה תשמע , ובמערכות היי אנד שעולות הון תועפות , אזי יש הבדלים , האם תשמע אותם במערכת לרכב אנני יודע . אבל אני כן יודע שיש כמה כרטיסי קול ובמיוחד DAC USB שנותנים פייט לCDP בסדרי גודל של עשרות אלפי דולר . יש היום כרטיסי קול וגם מחשבים מיוחדים אפילו של וואדיה אם אתה מכיר את החברה

מכול מקום אודיגי הוא כבר מזמן לא כרטיס קול זול מועדף , האזיונטק תפס את מקומו ככרטיס קול זול יחסית

לאנוס על הWAVETERMINAL יש כ"כ המלצות עד שאני לא חושב שתפסיד לנסות אותו

http://www.ynondigital.co.il/product.php?cat=19&id=15

אבל יש אחרים שהם יותר למחשבים עם PCI

בברכה יהודה

פורסם

אתה מכיר עוד כרטיס קול שמאפשר לך לבצע חיתוכים מלאים ל8 ערוצים + אקולייזר לכל ערוץ בנפרד ?

אם כן אשמח להכיר גם (במחירים הגיוניים=באיזור הAUDIGY2)

יתכן מאוד שהAUDIGY2 הוא כבר לא כרטיס מוביל ואפילו לא בחירה "חכמה" אבל הוא בהחלט לפרוייקט הספציפי הזה בחירה מאוד מתאימה

פורסם
אתה מכיר עוד כרטיס קול שמאפשר לך לבצע חיתוכים מלאים ל8 ערוצים + אקולייזר לכל ערוץ בנפרד ?

אם כן אשמח להכיר גם (במחירים הגיוניים=באיזור הAUDIGY2)

יתכן מאוד שהAUDIGY2 הוא כבר לא כרטיס מוביל ואפילו לא בחירה "חכמה" אבל הוא בהחלט לפרוייקט הספציפי הזה בחירה מאוד מתאימה

זהו שאני לא מכיר , העניין הוא שאם כבר ללכת על פרוייקט כזה , אז ללכת גם על הנושא של איכות סאונד , המחשב עלה לך 4200 ש"ח , אז אני מסכים שיחסית זה זול ואתה מקבל מסך ועוד הרבה פיצ'רים , אבל זה כבר לא יכול להגיע לרמה שבו הוא מתמודד נגד HU עם יכולת קרוס כזו , ולכן שאלתי את השאלות שלי . כדי לדעת אם בכלל להתחיל להתעמק בזה או שעדיין זה לא בשבילי (גם ככה היכולת הטכנית שלי היא על הקרשים :lol:)

בברכה יהודה

פורסם

מצטער מאוד לא מסכים איתך בצורה גורפת ומוחלטת

לפני המחשב הנוכחי הייתי על אותו רכב עם אותו סטאפ בדיוק, והHU היה alpine 9855 (שעדיין בקופסא בבית ואני לא רוצה למכור כי אני קשור אליו ריגשית :-))

ואני יכול להגיד בצורה מוחלטת וגורפת שהאיכות לא נפגעה אפילו לא בטיפה במעבר לCAR-PC, להיפך גמישות החתיכות עלתה בצורה מדהימה ולכן הסטאפ הנוכחי נשמע אפילו יותר טוב מאשר קודם, כי אני יכול לתת את הטאץ' הקטן שהיה חסר לי

פורסם

עתיד, כמו שאמרתי, יש כיום תוכנות שפועלות על זרימת ה ASIO של הכרטיסים, שמאפשרות הרבה יותר מהאופציות של ה ZS.

אדגר, הקרייאייטיב נחות בהרבה מהכרטיס של האוזנטק, מהרבה סיבות, לאוזנטק יש 5V ,וOPAMPS של בר בראון.

focalist , כשיש לך יציאה אופטית, זה לא ממש משנה מה האיכות של הכרטיס:) בגלל זה , האוזנטק היא הבחירה שלי. [כמובן בתנאי שיש לך מה שיקבל את היציאה האופטית, כמו קלאריון 9255 :)] [[ואתם בטוח מכירים את היתרונות של ה 9255:)]]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נשאל את זה שונה

איזה אופציות יש למישהו במערכת ל-א מבוססת CAR-PC, שהZS לא נותן, אני לא מכיר שום רדיו דיסק שמציע חצי ממה שהZS מציע, והוא עומד יפה גם מול פרוססורים חיצוניים

פורסם

מסכים איתך :) חוץ מרדיודיסקים ברמות-על כמו ה URAL ה 9255 וה P90 של פיוניר

קשה לי להאמין שמשהו יתקרב לגמישות של מחשב.

בנוגע לעיבוד חיצוני, קשה לי להאמין שמחשב יוכל להתחרות לא רק בעיבוד, אלא גם בסאונד של ה P90\F#1\UCSPRO\ARC

מהסיבה הפשוטה שהמעבדים האלה נוצרים עם מחשבה אחת IN MIND, במה, אימג'ינג וסטייג'ינג הכי יציבים, הכי נקיים ובלה בלה בלה.

וכמו שדיברתי איתך כבר פעם, מעבדים או לא, יש לי כבר מחשב בבית, שמחכה רק שאני ארכיב אותו ברכב:)

זה אומר שאני מסכים איתך לא?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי, עם איזה כרטיס אתה תשתמש בסוף השל דבר? ואם הוא עובד כי קרוס, עם 4-WAY? (אם אפשר קישור)

עתיד, אני ממש רוצה להגיעה אלך, והיום הייה לי מבחן קשה :cry:......

פורסם
עתיד, כמו שאמרתי, יש כיום תוכנות שפועלות על זרימת ה ASIO של הכרטיסים, שמאפשרות הרבה יותר מהאופציות של ה ZS.

אדגר, הקרייאייטיב נחות בהרבה מהכרטיס של האוזנטק, מהרבה סיבות, לאוזנטק יש 5V ,וOPAMPS של בר בראון.

focalist , כשיש לך יציאה אופטית, זה לא ממש משנה מה האיכות של הכרטיס:) בגלל זה , האוזנטק היא הבחירה שלי. [כמובן בתנאי שיש לך מה שיקבל את היציאה האופטית, כמו קלאריון 9255 :)] [[ואתם בטוח מכירים את היתרונות של ה 9255:)]]

אלי,

אני חוזר על דברים שכבר אמרתי ASIO זה עיבוד מבוסס תוכנה, הוא מעולה במיוחד לאקולייזרים אבל דורש כח עיבוד רציני (שמונה ערוצים, אקולייזרים, TA וכו'), אתה משתמש במונח כאילו זה קסם, תנסה קודם בבית לעבוד עם זה.

לגבי הכרטיס קול, כשיש לך כרטיס קול טוב למה אתה צריך את הקלריון 9255?

ואם כבר, יציאה אופטית יש לך בכרטיסי On-board, אתה לא צריך את האוזנטק.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...