Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.היום לקחתי מהעבודה רכב טויטה קורולה 2003,נהגתי ונדהמתי מההבדל בינה לבין הגולף

יש לי גולף 99 1800 אוטומט.אני לא מבין איך ההבדל ככ גדל לטובת הגולף.שם אני רק לוחץ ברקס האוטו עוצר על לחיצה קלה,בטויטה צריך ללחוץ חזק בטירוף הנוחות לא אותה נוחות.וגם שאני עושה רוורס אני צריך ללחוץ גז..בגולף לא צריך ללחוץ על כלום ישר האוטו נוסע.כנל לגבי סחיבה.אני סתם מבין עכשיו שאומרים כמה גרמני טוב מיפנית.ועוד 2003 לעומת 99.סתם רציתי לשתף:)

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבעל גולף, וזו דעתי האישית, אני נאלץ להסכים איתך - הבלמים מאוד "מדוייקים" (כמה לחצת - ככה עוצר), על אחת כמה וכמה עם 4 בלמי דיסק, פלסטיקה ואיכות של פנים הרכב (המשומש) - יותר איכותי מרכב יפני חדש (לי יש מודל 2001), מושבים נוחים. רכב מפנק.

הלוואי שבצ'מפיון ייתנו רק חצי מהיחס שנותנים אנשי השרות בטויוטה למשל.

alfa 156 2.5.

פורסם

הגולף ידוע כרכב מוצלח במיוחד,

למרות שגם לקורולה יש מוניטין לא קטן, אבל זה לא מחייב, אני נוהג עכשיו על מאזדה 6 2006, יפנית כמו שאתה אומר...

והרכב הקודם שלי גם היה גולף 2.0 שנת 2002....

ואני דווקא יותר מבסוט מהמאזדה, שניהן מצויינות אין ספק, אבל המאזדה הרבה יותר מפוארת ויוקרתית, זה נראה לי ההבדל היחיד בין השניים, מבחינת כוח, יציבות וכל השאר, אני לא מרגיש בהבדלים משמעותיים.

פורסם

אני נהגתי בשתי הרכבים כאשר חיפשתי רכב, ונהנתי הרבה יותר לנהוג בקורולה, הבלמים שלה ממש מעולים, נוחה הרבה יותר לדעתי ויותר אמינה.

גם מאזדה 3 יותר נוחה ומתנהגת לדעתי מהגולף

ופרט נוסף- התנהגות כביש שלה הרבה יותר טובה....

פורסם

בקורולה עליה נהגת הבלמים היו גמורים במאת האחוזים (או שאתה לא יודע לבלום)

באשר לנוחות - למה בדיוק הכוונה?

ובקשר לרוורס - תעשה לי טובה... באמת מדד אובייקטיבי לאיכות.

ודבר אחרון - סחיבה - אין לי ספק שהקורולה לא איטית מהגולף בשום צורה. בטח שלא באופן משמעותי.

בקיצור - סתם שטויות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא שטויות בכלל. אני, למשל, עשיתי נסיעה מאוד ארוכה על הטויוטה דור קודם (ועוד ברכב חברה).

המושבים לא נוחים ולא תומכים. כבר באמצע הדרך מחיפה לת"א כאב לי הגב.

הרכב לא מרגיש זריז בכלל (לא שגולף 1.6 כן). לגבי הבלמים - טוב שלא הצטרכתי לבדוק. טפו טפו טפו.

גם מבפנים הוא ממש לא מרגיש כמו הגולף דור קודם, שאליה הוא בר השוואה מבחינתי. וודאי שלא בהשוואה לנוכחי.

מה שכן, ישלו כנראה יתרונות אחרים בצורת יבואן אכפתי ואמנות טובה יותר (שוב, כנראה, אני לא מכיר מניסיון אישי).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
רוני ממליץ לקנות קורולה בסוכנות הקרובה לביתכם. הריגוש מובטח :-P

ממש...

לא שטויות בכלל. אני, למשל, עשיתי נסיעה מאוד ארוכה על הטויוטה דור קודם (ועוד ברכב חברה).

הרכב לא מרגיש זריז בכלל (לא שגולף 1.6 כן). לגבי הבלמים - טוב שלא הצטרכתי לבדוק. טפו טפו טפו.

גם מבפנים הוא ממש לא מרגיש כמו הגולף דור קודם, שאליה הוא בר השוואה מבחינתי. וודאי שלא בהשוואה לנוכחי.

מה שכן, ישלו כנראה יתרונות אחרים בצורת יבואן אכפתי ואמנות טובה יותר (שוב, כנראה, אני לא מכיר מניסיון אישי).

הטויוטה היא בפירוש מכונית פחות טובה מהגולף, במובנים רבים היא נופלת ממנה ובחלקם אף משמעותית, אבל ממש לא מהסיבות שהוא ציין.

נכון שהקורולה לא זריזה במיוחד, אבל גם גולף 1.8 לא. בקשר לנוחות - לא טענתי שהקורולה פחות נוחה מהגולף, תהיתי רק למה הוא התכוון כשכתב את זה. בכל מקרה אני עדיין טוען שמה שהוא כתב זה שטויות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תשמע. אני לא ילד שכותב "ששלי יותר טוב" אני בן 27. אני פשוט אחד שאין לו ניסיון עם רכבים,נהגתי בכל חיי על גולף 89 הילוכים. גולף 99 1800 אוטומט. והטויטה.ומציבושי.ופשוט התאכזבתי מאוד מהטויטה,סהכ כתבתי מה שהרגשתי,אני לא איזה מומחה.כתבתי את התחושה שלי.זה ממש כמו לנהוג ברכב אחר לגמריי ופשוט זה ממש לא זה.אולי כי זה היה קורלה סאן?

אני לא יודע..ולגבי זה שאמר שהגולף לא זריזה,לדעתי היא כן 9.6 שניות מ 0-100 זה נראה לי זריז,זה לפחות מה שכתוב בספר רכב,והיא מרגישה לי ממש מהירה.אולי רק לי:)

פורסם

אני נוסע כל שבועיים ולפעמים כל שבוע נסיעה של 400 קילומטר (אילת תל אביב) בקורולה, ולעולם לא כאב לי הגב או הרגשתי עייפות מסויימת, הרכב מאוד נוח, הגולף גם מתנהגת לא משהו בכלל, וגם מרגישה הרבה יותר קשה בכביש מהקורולה.

אם כבר להשוות לקורולה אז את מאזדה 3.

פורסם

בקשר למושבים, רכבי חברה הם SUN בעוד שאני לא מכיר שום אדם פרטי שלא קונה GLI ובפירוש המושבים שונים מהSUN לGLI.

פורסם
אני נוסע כל שבועיים ולפעמים כל שבוע נסיעה של 400 קילומטר (אילת תל אביב) בקורולה, ולעולם לא כאב לי הגב או הרגשתי עייפות מסויימת, הרכב מאוד נוח, הגולף גם מתנהגת לא משהו בכלל, וגם מרגישה הרבה יותר קשה בכביש מהקורולה.

אם כבר להשוות לקורולה אז את מאזדה 3.

את רומז לכך שמאזדה 3 יותר טובה מגולף?

• תוכן חדש...