Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן הייתה לי את הבעיה הזאת גם מתי שהחלפנו רפידות בלם, כנראה סגרו עם מברגה. למזלי חבר טוב שלי שהוא מוסכניק

מכיר את הבעיה אז הוא פתר אותה עם מכות חזקות של הרגל על הצלב וקפיצות עם כל המשקל אליו, לא להתאפק ולהפעיל את מרב הכוח על מנת לפתוח. אחרי החוויה גם אני קניתי את המוט מאריך עם 2 הבוקסות דו צדדיות.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

דבר אחד חשוב.

תסתכל תמיד שהראש יושב טוב שלא יטחן לך את הבוקסה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לתשומת לבכם קפיצה על מפתח צלב היא העצה הגרועה ביותר שניתן לתת למישהו שרוצה לפתוח בורג גלגל.

הבעיה היא היא שצלב, בגלל צורתו, רחוק מאד מהבורג ובנוסף למומנט שהוא מפעיל לסיבוב הבורג הוא מפעיל גם מומנט שבירה בציר הנגדי (כלפי הרצפה) על הבורג. נתקלתי לא פעם בילדים חכמים שניסו להחליף גלגל ושברו את הבורג באופן זה.

אם עולים (וזה לא מומלץ בכלל) על המפתח אז רק עם מפתח שהכיפוף שלו קרוב מאד לגלגל, למשל המפתחות היעודיים שהוצעו כאן. בכל מקרה עדיף להיעזר בצינור מאריך אם לא נפתח, במקום לעלות על המפתח.

פורסם

אם עולים (וזה לא מומלץ בכלל) על המפתח אז רק עם מפתח שהכיפוף שלו קרוב מאד לגלגל

צודק.

ישנה דרך נוספת להתמודד עם הבעיה - לתת לצד השני של מפתח הצלב (זה שממול הבורג) להישען על בלוק בגובה הבורג. זה קצת בעייתי להתאים את הגובה של כל הברגים (ע"י סיבוב הגלגל) לבלוק, אבל זה בהחלט אפשרי.

פורסם
הידית לא תתאים לבוקסות הרגילות חצי צול.

דוד.

תודה דוד, יש לך מושג מהיכן אפשר לקנות ידית כוח שכן תתאים לבוקסות רגילות של חצי צול? אבל שתהיה באותו טווח מחירים, שזה אומר עלות של כמה עשרות שקלים.

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

לחבר

כדי לפתוח את אומי הפולו ,עליך להשתמש בפטיש 2.5 קילו ,ולפני פתיחת כל בורג כמה מכות הגונות על מפתח הצלב, או על ראש הבורג ,קונוס ברגים אלה נוטה להידבק ,וגם בעזרת פטיש אויר הבורג מסרב להיפתח

יגאל

פורסם
צביקה ידוע לך האם ראש הידית שראית יכול להתחבר גם לבוקסות סטנדרטיות?

הידית לא תתאים לבוקסות הרגילות חצי צול.

דוד.

לא נכון - הידית מתאימה לבוקסות 1/2" מנסיון.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם
תודה דוד, יש לך מושג מהיכן אפשר לקנות ידית כוח שכן תתאים לבוקסות רגילות של חצי צול? אבל שתהיה באותו טווח מחירים, שזה אומר עלות של כמה עשרות שקלים.

תודה רבה.

ידית כוח מתאימה לבוקסות רגילות של חצי צול, ופותחת ברגי גלגל בקלות היא באורך של 45 ס"מ.

קניתי אותה לפני זמן רב באחד החנויות ברחוב יצחק שדה בת"א. עד כמה שזכור לי, בכמה עשרות שקלים.

כתוב עליה, CHROME VANANIUM TAIWAN, ACE HARDWARE.

דוד.

ידית.jpg

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

שוויצר? מילא. גנב סמלים! :evil::wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דניאל,לא ידעתי שזה מפריע להבא אמנע מזה, ואם אצלם אשתדל על רקע סטרילי נקי מחיידקים.:-P

hans, אתה ממהר להאשים בלי לדעת, מי אני, מה גילי, ובמה אני עוסק.

דע לך שבגילי לא גונבים סמלים, בעצם לא גונבים בכלל. ואם היית בחור חריף, היית מבין שדברים גנובים לא מפרסמים.

או לפחות היית שואל "מאיין הסמלים", בלי להאשים ולקבוע "עובדות".

רק על עצמי לספר לא אהבתי. אבל אני יכול לספר שזה מס' שנים אני מפנה (מקבל ללא תשלום)מכוניות נטושות בשניים מקיבוצי הסביבה. בדרך כלל אלה מכוניות שננתשו ע"י בעליהם בגלל שלא היה משתלם להם לתקן אותם או לעזוב יחד איתם. לאחר שקיבלו מכתב ממזכירות הקיבוץ בו הם נדרשים לפנות את הרכב משטח הקיבוץ תוך 10 ימים, ולא עשו כך , אני נכנס לתמונה. אותם בעלי מכוניות שכרו חדרים לתקופה בקיבוץ ועזבו. אל תספר את זה לדניאל, לא רוצה מתחרה. :-P

רבים מחברי הפורום קיבלו ממני חלקים ללא תשלום, אחד 13 קרבורטורים, שניים אחרים מדחסים למזגן, שלישי סטרטר, רביעי

אלטרנטור, חמישי פנסים. כנס נא להודעות שלי וראה אם זה נכון.

אם אתה משועמם ?. אתה מוזמן לעזור לי, כאשר אני מפרק את המכוניות לחלקים. :razz:

צור קשר בה"פ.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
שוויצר? מילא. גנב סמלים! :evil::wink:

למרות שנראה שכתבת את זה ברוח טובה, עדיין אני חושב שהתנצלות לא תזיק ובטח שלא תוריד מכבודך.

תחשוב איך היית מרגיש אם היו כותבים עליך דברים כאלה, אפילו בצחוק וכשהם לא נכונים.

מי שמכיר את דוד יודע שאין סיכוי שהוא יעשה דבר כזה.

אבל מצד שני מה עם כל חברי הפורום החדשים, שלא מכירים את דוד, איך הם יקחו את דבריך?

נקודה למחשבה,

גילעד.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...