Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי שנסעתי יותר מ- 60 ק"מ עם נזילות דלק גדולות (רק בנס האוטו לא עלה באש), טסתי למוסך.

ברכב היו גם תופעות של נזילות שמן חמורות ונזילה קטנה מנוזל בלמים, בקלית של פנס האיתות שעפה לי בכביש החוף ליד נתניה וגם גומיה לאגזוז קרועה.

אז הנה פירוט הקבלה:

עבודות:

- החלפת צינורות דלק לקרבורטור.

- החלפת אטם מכסה שסתומים.

- החלפת משאבות גלגל אחוריות כולל נוזל בלמים וניקוז.

- השלמת גומיה לצינור פליטה.

- החלפת פנס איתות ימין.

זמן תקן: 1.50

סה"כ עבודות: 193.00 ש"ח.

חלפים:

- צינור דלק, כמות: 3, סה"כ 88.50 ש"ח.

- אטם מכסה שסתומים, כמות: 1, סה"כ: 25.00 ש"ח.

- פנס איתות ימין, כמות: 1, סה"כ: 57.00 ש"ח.

- גומי טבעת לאגזוז, כמות: 1, סה"כ: 10.00 ש"ח.

- משאבת גלגל, כמות: 2, סה"כ: 90.00 ש"ח.

- נוזל בלמים, כמות: 1, סה"כ: 22.30 ש"ח.

- ח. עזר וניקוי, סה"כ: 33.80 ש"ח.

סה"כ חלפים: 326.00 ש"ח.

מע"מ: 80.50 ש"ח.

סה"כ לתשלום: 600.00 ש"ח.

הרכב היה במוסך יומיים! כמה זמן לוקח לתקן את כל זה והאם המחירים בסדר?

תודה מראש,

גיא.

פורסם

המחיר נראה לי סביר ,עם כל החלקים היו מקוריים וחדשים.

לגבי הזמן ,זה לא הייתה עבודה ליומים ,בטח איזה חלק לא הגיע להם...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

פיאט כמו כל רכב אחר, פשוט רגיש להזנחה.

צינורות דלק, אטם מכסה שסתומים, משאבת בלם אחרויות ועוד אלו דברים שילכו בכל רכב במוקדם או במאוחר. בקלית ואגזוז, נו באמת על סמך זה לקבוע שבפיאט צרות באות בצרורות, הלוואי עליי צרות כאלה של החלפת משאבות בלם וצינורות דלק.

ROOONEEYY

פורסם
לא פלא שאתה מחפש רכב אחר...

בפיאט כמו בפיאט...צרות באות בצרורות..

קודם כל אני לא מחפש עדיין כלום- אני רק מתייעץ ובודק אילו אפשרויות עומדות לרשותי.

מה שכתבת אינו נכון- מדובר בבלאי טבעי ברכב בן 15 שנה- גם בטויוטה זה היה קורה.

פיאט כמו כל רכב אחר, פשוט רגיש להזנחה.

צינורות דלק, אטם מכסה שסתומים, משאבת בלם אחרויות ועוד אלו דברים שילכו בכל רכב במוקדם או במאוחר. בקלית ואגזוז, נו באמת על סמך זה לקבוע שבפיאט צרות באות בצרורות, הלוואי עליי צרות כאלה של החלפת משאבות בלם וצינורות דלק.

רק ברצוני לחדד נקודה כלשהי:

הרכב מעולם לא הוזנח. צינורות דלק היום יבשים בגלל שהרכב בקושי נוסע, את האטם מכסה שסתומים זה פעם שנייה שמחליפים בתוך כמעט 7 שנים שהאוטו אצלי, גומיה לאגזוז מתייבשת בגלל האקלים בישראל ומשאבות בלם מעולם לא הוחלפו- כך שזה היה צפוי.

פורסם

אחרי 24 שנים ברציפות עם רכבי הקוצרן (פיאט), יש סיכוי של 50% שאני אמשיך עם פיאט, תלוי איזה רכב אני אמצא ראשון.

תקלות יש בכל המכוניות, גם של טויוטה. כבר שמעתי על מנועים דפוקים שהולכים אחרי 50K. הפלוס של טויוטה הוא שיש להם יבואן מצויין בארץ שמתקן בחינם גם אם אין אחריות.

פיאט סובלת בארץ מיבואן גרוע לחלוטין (כולל בשירות במוסכים), רק בגלל זה הרכבים שלה לא נמכרים ולא בגלל שהם גרועים.

היום הייתי באחד מהמוסכים המורשים של סמל"ת בצפון כדי לקנות חוטי הצתה מקוריים. מאוד נדהמתי לגלות שמישהו נכנס עם אלפא 147 עם נורת אזהרה דולקת בלוח השעונים. מרחוק קלטתי שהם מעיינים בספר הרכב שסופק עם הרכב עצמו- מאוד חבל לדעת שהמכונאים במוסך לא יודעים על מה מדובר ומסתכלים בספר הרכב, זה מראה על בלתי מקצועיות.

פורסם

מה שראית בהחלט לא מעיד על חוסר מקצועיות וחבל שאתה מגיע למסקנות בצורה נחפזת ובלי לחשוב.

יש רכבים שיש להם כל מיני נורות שונות ומשונות בלוח שעונים ולפעמים צריך לפתוח ספר נהג כדי לדעת במה מדובר. כמובן שהמידע גם מופיע בספרות הטכנית של הרכב אבל כנראה שספר הנהג היה יותר זמין באותו שלב.

• תוכן חדש...