Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לאחרונה (כנראה לאחר החלפת המצבר) חזרה לי בעיית הנעה שהייתה לי לפני כמספר חודשים ודיי נפתרה מעצמה.

בדרך כלל בבוקר אבל לא מחייב אני מכניס את המפתח מסובב ושומע רעש מוזר כמו של משאבה כלשהי או זמזום חשמלי אשר ממשיך כל עוד אני מנסה להניע עם המפתח, יש לציין כי אין סטארטר או משהו בסגנון, כל הנורות דולקות כרגיל והמצבר חזק מאד.

לאחר סיבוב המפתח חזרה למצב התחלתי וניסיון התנעה נוסף הרכב מתניע כרגיל, ויש לציין כי לא צריך לחכות בין הניסיון הראשון לשני ובדרך כלל בניסיון השני הרכב מניע כרגיל.

מה יכול להיות הכיוון ? הסטארטר ? הסוויצ' עצמו ?

אני רוצה להתייעץ איתכם כי לאחר שהאוטו מניע מאד קשה לאחזר את הבעייה רק לאחר כמעט יום שלם של חניית לילה, וגם אז הדבר קורה פעם אחת, לכן אני רוצ הללכת למוסך אולי עם "כיוון" כללי...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

לא ברור מהו אותו רעש שאתה שומע. יכול להיות שזה המפתח לתקלה אם מדובר ברעש חריג. יכול להיות שמדובר ברעש שאתה לא מכיר ובעצם הוא לכשעצמו לא קשור לבעיה.

כדאי להשאיר את הרכב במוסך ללילה ולבדוק. הכיוון של בעיה בסוויץ' בהחלט נשמע הגיוני אך בהחלט לא ניתן לקבוע.

כדאי שתציין את פרטי הרכב.

פורסם

לפי הזמזום שאתה מתאר, מאוד יכול להיות שלמשאבת הדלק קשה להזרים דלק למנוע, ורק לאחר שאתה סוגר ופותח חזרה את הסוויץ', אז היא מצליחה להזרים את מה שנשאר בצינורות ההובלה למנוע. תבדוק שאין מפלי מתח בכניסה למשאבת הדלק בכל פעם שאתה מנסה להניע ואין לך תגובה. ותבדוק גם את מערכת החשמל של הסטרטר והיציאות מהמצבר. אולי זה מה שעושה את הבעיות. תבדוק גם שלמות כבלים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

נחמד שרוכב אופניים עוזר לי :) אין על אופניים !

איך ניתן לבדוק את עניין מפלי המתח ? יש לי מודד מתחים רק אם אפשר לדעת מה אני צריך "לחפש" ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

יתכן והזמזום שאתה שומע הוא משאבת הדלק, שנמצאת מתחת למושב האחורי של הרכב.

תעשה ניסוי - כשהרכב כבוי (וגם הרדיו, ורצוי גם החברה במושב שליד) ושקט, סובב את המפתח עד הסוף בסוויטצ' אבל אל תיתן סטרטר, כלומר תביא אותו למצב עבודה רגיל. אתה שומע את הזמזום? יופי, זאת משאבת הדלק שלך וזה מעולה שאתה שומע אותה מזמזמת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבעייה "נוכחת" רק בסיבוב המפתח עד לסטארטר מלא, רק אז הרעש קורה ואין הנעה. אגב אני דיי שומע את הרעש מכיוון תא המנוע.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

ניתן לשער השערות רבות, נראה שבמקרה זה לפחות, כדאי להשאיר את הרכב לחנית לילה במוסך, שיאבחנו על הבוקר את הגורם לתקלה, לתופעה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם ב-205 אין ממסר בין הסוויץ' לסטרטר, זה נשמע כמו מפל מתח שגורם להזנה של מתח נמוך מדי על חוטי הפיקוד שלו.

אם זו אכן הבעיה, התקנת ממסר בעלות נמוכה תפתור אותה.

פורסם

יכול להיות שהפלוס לפני סוויץ' שלך גמור. כי אם רק אחרי שאתה נותן סטארטר אתה שומע את זה, אז זה רע... המשאבה אמורה לפעול בכל זמן נתון עם סוויץ' פתוח. גש למוסך.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...