Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, החברה קנתה בשעה טובה את הרכב המדובר (שרייד 2000 אוטמטית) והדבר הראשון ששמתי לב אליו, לאחר נהיגה בשעות הערב המאוחרות היא שהרכב "סובל" מהעדר תאורה פנימית מספקת, כלומר:

1.המתגים של המזגן וחלונות החשמל (בדלתות) אינם מוארים - ישנה תאורה בלוח עצמו אך הכפתור באמצעותו בוררים את מצב המזגן והכפתור באמצעותו בוררים כניסת אויר פנימית או חיצונית חשוך לגמריי עד כדי כך שאין שמץ מושג היכן עומד הכפתור בכל רגע נתון..

2. כאשר פותחים את הבאגז - לא נדלקת כלל תאורה ,חיפשתי ולא מצאתי שם מנורה כלל.

שאלותיי הן כאלו: האם זהו מצב תקין או שקיימות נורות אך הן נשרפו?,האם יש נורה בבאגז של הרכב המדובר?

גם פתרונות (יצירתיים יותר או פחות :-) ,ייתקבלו בברכה - אני לדוגמא חשבתי להדביק מדבקה זוהרת בלילה על המתגים...).

אשמח לתשובות מבעלי הרכב הנ"ל.בהווה ובעבר.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

יש מצב שיש נורות והן נשרפו. זה הכי הגיוני.

לגבי התאורה בבגאז' - יש לי בשבילך פיתרון יצירתי:

רכוש לך בפירוקית רכב תאורה פנימית של רכב כלשהוא. חבר אותה למתח של הרכב ועגן אותה לדופן הבגאז' - ובעזרת הסוויץ' של התאורה תוכל להדליק ולכבות 8) זה פיתרון מעולה לדעתי.

פורסם

בס"ד

שלום,

היתה לי בעיה דומה בדהיטסו גרנד מוב , הדומה מכנית לשרייד,

הלוח של כפתורי המזגן היה חשוך לחלוטין

מה שעשיתי הוצאתי את הפס מתכת שבתחתית הלוח של כפתורי המזגן

מתחתיו גיליתי מנורה קטנה שרופה ,החלפתי אותה והכל בא על מקומו בשלום,

חיים.

פורסם

עדכון:

בדקתי ואין שם שום נורה.

רק פס שכנראה בעברו היה מלא בחומר זרחני.ועכשיו נשאלת השאלה מהיכן אני משיג מדבקות זוהרות או חומר צביעה זרחני שכזה?

חיפשתי באוטו דיפו,בקרביץ ובאופיס דיפו ולא היה להם...

רעיונות?

פורסם

בלוח המזגן חייבת להיות מנורה.

לגבי חלונות חשמל אני חושב שאין..

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

אני רואה שהשאלה לא הובהרה.

הלוח עצמו מואר, רק המקשים עצמם חשוכים ואליהם לא מחוברת נורה כלל.

(אני אעלה תמונה שאתפנה).

פורסם

לא הצלחתי למצוא את הצבע הזרחני המדובר בחנויות היצירה הבאות: גרף לאומן,אופיס דיפו,חיון מוצרי כתיבה...:shock:

יש למישהו עוד רעיונות מהיכן להשיג צבע שכזה באזור הקריות?

• תוכן חדש...