Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט מולטיפלה

Guest לא רשום
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מזה כמה שבועות אני גולש בפורום זה ומקבל מידע רב שעוזר לי מאוד בהחלטה לבחירת סוג(יצרן) הרכב שברצוני לקנות.

משפחתי תגדל בעתיד הקרוב ל-6 נפשות (כולם קטנים - הגדול בן 2.5 שנים) והתקציב שברשותי בסביבות ה-70K.

צמצמתי אפשרויות לטויוטה פריוויה או פיאט מולטיפלה ולאחר התלבטויות שנובעות מתצרוכת דלק - כנראה שאלך על פיאט מולטיפלה. החשש שלי היא אמינות המולטיפלה (דורשת תיקונים רבים?).

אני נוסע מעט (15000 ק"מ בשנה). אשמח לקבל דעות לגבי סוג המנוע שכדאי לי לקנות (דיזל לעומת בנזין), הן לגבי חישוב האגרה, תיקונים יקרים/זולים יותר, צריכת דלק טובה יותר, אמינות וכל מה שיכול לתרום לי בהחלטה לסוג המנוע המתאים לי ביותר.

תודה

פורסם

בקילומטרג' שאתה גומע אין שום סיבה לפנות לאופציית הדיזל.

גרסת הבנזין תהיה יותר משתלמת בעבורך.

תירץ חיפוש בנושא המולטיפלה פה בפורום- נאמר הרבה עליה.

לדעתי אופצייה מצויינת ל6.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני ממליץ לקנות רכב עם 7 מקומות כמו ספייס וואגון , הונדה סטרים,קאיה ג'ויס\קארנס או טויוטה פרוויה.

וזאת הסיבה:

בקרוב יהיו לך 4 ילדים שהגדול ביניהם בן 2.5

נגיד שבשנה הראשונה כאשר צריך להושיב תינוק הפוך תעשה את הדבר הזה שכולם עושים (ולדעתי חבל שעושים)- תבטל כרית אויר מקדימה. ומה אחר כך?

לא תוכל להושיב ילד מקדימה בצורה בטיחותית או אפילו חוקית עוד הרבה שנים (נדמה לי שרק מגיל 12 מותר).

תשקול את זה ברצינות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כרית אויר מבטלים עם מפתח, ובאותה צורה מחזירים. אם לא - לא מושיבים שם ילד על כיסא. לגבי הושבה בטיחותית של ילד עד גיל 12 - ניתן להשתמש בבוסטר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עדיין רצוי מבחינת בטיחות שילדים קטנים יישבו במושב האחורי:

http://www.police.gov.il/districtmain.asp?path=/web_atan/moshavei_bticut.xml

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...