Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו אולי יודע כמה וולט נכנס ברימוט של המגבר?

מה שקורה זה שאני רוצה להפעיל את המגבר ללא רדיו דיסק.. אז חשבתי להביא פלוס ישיר לרימוט השאלה היא כמה...

פורסם

אל תביא פלוס ישיר למגבר אלא רק פלוס אחרי סוויטש (גם זה לא מומלץ אבל עדיף מאשר שהמגבר יעבוד כל הזמן ובכך יגמור לך את המצבר)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

באוטו של חברה שלי זה מחובר איך שהוא בקומבינה של בני דודים שהרימוט הוא דרך האורות.. מה היא תעשה בקיץ אני לא יודע

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

זה לא הוולט, כמו שזה האמפרים :p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אל תביא פלוס ישיר למגבר אלא רק פלוס אחרי סוויטש (גם זה לא מומלץ אבל עדיף מאשר שהמגבר יעבוד כל הזמן ובכך יגמור לך את המצבר)

אני חושב שאתה טועה, אם הוא יביא למגבר פלוס אחרי סוויטש הכבל לא יעמוד בעומס, אם כבר שכבל הרימווט יהיה מחובר לחוט שאחרי סוויטש

פורסם
אני חושב שאתה טועה, אם הוא יביא למגבר פלוס אחרי סוויטש הכבל לא יעמוד בעומס, אם כבר שכבל הרימווט יהיה מחובר לחוט שאחרי סוויטש

:shock:

היתי חייב.

פורסם

מגבר יכול להדלק ! מבטריה של מברגה! הוא יגמור אותה אחרי דקה עם הוא יתחיל לעבוד.

הרימוט מצריך כמה מילי אמפרים. זה בסך הכול כניסת פקודה למגבר להידלק. אין שם שינוי בצריכת זרם ביחס לעומס שיש למגבר!

אפשר לחבר אותו לאורות. למתג של המזגן. לאורות רוורס (עם אתם ממש רוצים לשמוע ברוורס). וכו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שמת לב מה רשמת?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...