Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש לי בעיה רציתי לדעת אם יש לכם מושג איך לפתור אותה.

יש לי 2 פנסיים קדמיים של osram cool blue היום גילתי ששניהם לא עובדים כאשר אני מפעיל אותם אבל האור גבוה כן עובד.

עכשיו מכיוון שהחלפתי את הנורות בעצמי אני יודע שיש נורה אחת שמיצרת אור גבוה ונמוך רק בהספק שונה, מה יכולה להיות הבעיה? מדוע הפנסים עובדים על אור גבוה ועל אור נמוך לא? אני מזכיר ששניהם ביחד לא עובד.

תודה מראש,

ראובן.

פורסם

בפועל, נראה ששתי הנורות תקולות, נסה להחליף אחת ובדוק שנית. ניתן לבדוק האם מגיעים מתחים, אך החלפה לאדם פשוט תהיה מהירה יותר.

לחילופין, תיאוריה ולפעמים מציאות, נתיך/יכים ,מגעים או ממסר, או חוסר פקודה מידית ההפעלה. יתכנו עוד סיבות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אתה רק בטוח ששמת נורה H4 ולא דחפת לשם נורה אחרת?

צריך לבדוק אם מגיע מתח לשקע של הנורה.

אם מגיע מתח אז הבעיה היא בנורה.

אם לא מגיע מתח יש בעיה בחשמל..

פורסם

תודה על התגובות, הלכתי החלפתי נורות והן עובדות שמתי נורות של hella.

לקח ממני אליכם אל תקנו קול בלו. כמו שאתם רואים לקח להם שמונה חודשים להשרף ביחד, והם אפילו לא מוציאות גוון כחול.

osram ואני עוד חשבתי שזאת חברה טוב...

תודה,

ראובן.

פורסם

משהו פה קצת מחשיד.

מעניין מאוד איך זה שהנורות נשרפו ממש ביחד!.

בדוק אולי יש לך טעינת יתר...

יש לך רב מודד?/ מודד מתח?

אם כן אז בדוק את המתח במצבר כאשר המנוע פועל בסרק, ומה המתח ב3000סל"ד.

אוליי היית איזה קפיצת מתח חזקה ששרפה את הנורות...

פורסם
משהו פה קצת מחשיד.

מעניין מאוד איך זה שהנורות נשרפו ממש ביחד!.

..

שתי נורות לא נשרפות יחד.

מה שקורה בדכ, זה שנורה אחת נשרפת, אם יש מזל, שוטר לא תופס אותך, ואתה לא שם לב שנורה נשרפה.

כאשר השנייה נשרפת, פתאום אין לך אור, ואז בהחלט תשים לב, אלא אם אתה עיוור לגמרי, ואם אתה עיוור לגמרי, אז ממילא לא תשים לב שיש אור גם כאשר הוא פועל.

בקיצור אכן תתכן בעיה של טעינת יתר וכו, תתכן בעיה של נורות באיכות ירודה (באופן כללי ,מבלי להתייחס לסוג זה או אחר של נורות) , אך בדרך כלל מדובר במקרה כפי שתיארתי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בעיקרון לגבי הטעינת יתר, כשבוע לפני שהנורות נשרפו הלך המצבר אז החלפתי מצבר, יש קשר? דרך אגב כל הפיוזים תקינים.

כמו כן, יש לי רב מודד מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה לבדוק? מתח של המצבר בוולטים בזמן הרצת מנוע? או לבדוק אמפראז'?

פורסם

אם תבדוק אמפרז' אתה תיראה זיקוקים יפים מהמודד, אל תמדוד לעולם ברכב אמפרז' עם רב מודד..

בדוק וולטים.

כוון את הרב מודד במצב DCV על 20 (20V)

חבר למצבר את רב מודד כאשר המנוע פועל רשום את התוצאה, אחר כך תבקש ממישהו שיחזיק לך את הגז לחוץ שיהיה על 3000סל"ד בערך ומדוד את שוב את הוולט ורשום את התוצאה.

העתק לפה את התוצאות.

פורסם

טוב אחרי לקחתי את הרב מודד ובדקתי ולהלן התוצאות:

*בכל הבדיקות המספרים לא היו קבועים וכל הזמן נעו

שהמנוע לא מונע והמפתח בסוויצ' : 12.7

המנוע מונע בהילוכי סרק : 13.45

המנוע מונע ב3000 סל"ד : 13.60

אלו הם התוצאות, האם זה תקין?

פורסם

קצת חלש לא משהו רציני.

אצלי הטעינה עומדת על 15 בערך ב2000סל"ד.(אני יודע שזה קצת גבוה אבל לרכב אמור להיות 2 מצברים אבל כרגע יש רק אחד)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...