Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HYUNDAI COUPE ---->

iceman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היונדאי קופה החדשה היא באמת עם עיצוב מדהים, מנוע 2.7 V6 שמפיק ביצועים טובים,

והמחיר לא בשמיים (170,000 ש"ח) שבהשוואה למחירים של המתחרים זה ממש לא הרבה

אז השאלה שלי היא איפה הבעיה במשוואה הזו?- עיצוב יפה + מנוע טוב + ביצועים =

מחיר נמוך???? :roll: איפה הcatch פה?

אדם.

d.jpg

פורסם

למי שרוצה רכב ספורטיבי שיוסיף עוד 20K ויקנה WRX. לא רוצה להוסיף עוד 20K שיקנה ליאון. שתיהן טובות ממנה.

למי שרוצה פוזה + מנוע חזק + אוטומטי (אין את ה 2.5 ידני בארץ), אז היונדאי היא אופציה לא רעה, שעולה פחות מגולף V5 לדוגמא, הבעיה שכנראה מפריעה ללא מעט אנשים היא הסמל ואיתו התדמית, ופה (ורק פה) הגולף V5 האוטומטית עדיפה עליה.

גיא.

פורסם
למי שרוצה רכב ספורטיבי שיוסיף עוד 20K ויקנה WRX. לא רוצה להוסיף עוד 20K שיקנה ליאון. שתיהן טובות ממנה.

למי שרוצה פוזה + מנוע חזק + אוטומטי (אין את ה 2.5 ידני בארץ), אז היונדאי היא אופציה לא רעה, שעולה פחות מגולף V5 לדוגמא, הבעיה שכנראה מפריעה ללא מעט אנשים היא הסמל ואיתו התדמית, ופה (ורק פה) הגולף V5 האוטומטית עדיפה עליה.

גיא.

ומה עם הביצעוים של גולף V5 יותר טובים מהקופה??

פורסם

גיא.

ומה עם הביצעוים של גולף V5 יותר טובים מהקופה??

גאי דיבר על מכונית אוטומטית....יכול מאוד להיות שהוא צודק לגבי ביצועים.

אבל הוא שכח משהו, מה עם איכות חומרים גימור ואיבזור?

פה אני לא מסכים איתו.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

האם כמו שגלעד אמר באמת איכות החומרים, הגימור והאבזור נמוכים? כי כמו שאני ראיתי

את היונדאי מבפנים היא הייתה מרשימה מאד...

וחוץ מזה היא עולה 170 אלף וגולף V5

183,000 ש"ח שזה הבדל גדול....

8)

אדם.

פורסם

אני חושב שהיונדאי קופה היא תחליף גולף מצוין. זול יותר וטוב יותר.

היא נותנת עיצוב מעולה ומוקפד (גם מבפנים, באופן יחסי), איכות חומרים טובה, איבזור טוב, ביצועים טובים ב-2.7 (נסעתי קצת) וגיר אוטומטי.

היא בפירוש לא בשביל חובב הנהיגה הספורטיבית, אלא בשביל חובב הפוזה שרוצה גם קצת ביצועים.

בכמה מגזינים בחו"ל קראו לה "היונדאי הטובה מעולם".

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היא עולה כבר 280 אלף,

דרך אגב אפשר לקבל קצת מידע על היונדאי? כ"ס, ביצועים ועוד. הנאה אחורית ? או 4 על 4?

מה שמפתיע אותי זה שהסובארו STI יותר יקרה מאיבו 7 למרות שאיבו הרבה יותר מתוחכמת וגם בעלת ביצועים יותר טובים.

עם נשים לא נוהגים בשביל זה יש חברים. ידני או אוטומט אני לא עולה עם בת. לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה. יש לי כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל. גבר!!! תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק.

פורסם

מי עולה 280 אלף שח?

ואיך הגעת שה-STI יותר יקרה מאיבו? האיבו יותר יקרה ממנה ב-2000 לישט (14 אלף שח לערך) חוץ מזה ה-STI יותר טובה! כתבי רכב כתבו עליה שהיציבות שלה יכולה להתחרות מול פרארי ולמבורגיני! ואיבו לא. אני ראיתי בטלוויזיה את טיפ נידל עושה איתה פנייה חדה מאוד ב-160 קמש והיא יציבה בטירוף.

subaru sti.jpg

פורסם

אין כמו פורש 911 אבל היא עולה המון

לא הבנתי איך אתה משייך את הSTI לת'רד הזה הSTI עולה בערך 100K יותר מאשר הקופה

בקשר לקופה אני לא יודע נתונים מדויקים אני בטוח שבגוגל יהיה

אני רק יכול לציין שהיא הנעה קידמית

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

אם אתם מדברים על פוזה + ביצועים + הנאה למה אף אחד לא מזכיר את המיאטה הידנית?? מנוע 1.8 חביב מאוד בצורה הידינית (8 שניות למאה...) באוטומטי פחות אבל גם בסדר.. פוזה מרהיבה מאוד, הנאה מרובה וביצועים סבירים למכונית שעולה כ-180K..

אז מדוע אינכם מזכירים אותה?? לדעתי אם היה לי את הכסף כרגע הייתי קונה את המאזדה מהסיבה הפשוטה שהיא מהנה, יפה מאוד (לטעמי), איכותית ואמינה! וביצועים סבירים למי שמחפש רכב פוזה ולא ספורט טהור..

Grand Cherokee

אחינו הנהג, אחינו הנהג סע לאט, סע לאט

אם תסע מהר יתפוס אותך שוטר, סע לאט - סע לאט!

אחינו הנהג, אחינו הנהג, סע מהר! סע מהר - אם תסע לעט יעשו ממך סלט, סע מהר, סע מהר!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם
אם אתם מדברים על פוזה + ביצועים + הנאה למה אף אחד לא מזכיר את המיאטה הידנית?? מנוע 1.8 חביב מאוד בצורה הידינית (8 שניות למאה...) באוטומטי פחות אבל גם בסדר.. פוזה מרהיבה מאוד, הנאה מרובה וביצועים סבירים למכונית שעולה כ-180K..

אז מדוע אינכם מזכירים אותה?? לדעתי אם היה לי את הכסף כרגע הייתי קונה את המאזדה מהסיבה הפשוטה שהיא מהנה, יפה מאוד (לטעמי), איכותית ואמינה! וביצועים סבירים למי שמחפש רכב פוזה ולא ספורט טהור..

Grand Cherokee

יותר טוב, המיאטה עולה 160 אלף - לא כסף!! :D

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם
כתבי רכב כתבו עליה שהיציבות שלה יכולה להתחרות מול פרארי ולמבורגיני! ואיבו לא. אני ראיתי בטלוויזיה את טיפ נידל עושה איתה פנייה חדה מאוד ב-160 קמש והיא יציבה בטירוף.

כן? יופי!

אתה בן אדם הזוי, מה הקשר לSTI ולאיבו פה? אתה :drinking: ?

פורסם
לא הבנתי מה רע בהיונדאי באופן כללי?

יש משהו שאני לא יודע על היונדאי ואתם רוצים לספר לי?

למה כולם מדביקים לה סטיגמות למיניהן?

לא מדביקים להם סטיגמות, אולי אם אתה היית נוהג ביונדאי היית מבין (או שיש לך יונדאי ואתה צריך לסוע ברכב אחר בשביל להבין את ההבדלים העצומים) ...

בקשר לכל דגמי יונדאי (בעיקר תקף לדגמים הישנים): בטיחות גרועה, מנועים עלובים, הרכבה גרועה וכו' ...

אני לא נהגתי בקופה החדשה (אבל מקווה בקרוב לנהוג), כל מה שאני יודע עליה זה ממבחנים שקראתי עליה ומשם הבנתי שהיא ממש אבל ממש לא ספורטיבית אלא סתם מכונית פוזה עם ביצועים סבירים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני לא נהגתי בקופה החדשה (אבל מקווה בקרוב לנהוג), כל מה שאני יודע עליה זה ממבחנים שקראתי עליה ומשם הבנתי שהיא ממש אבל ממש לא ספורטיבית אלא סתם מכונית פוזה עם ביצועים סבירים ...

אני כן נהגתי בקופה החדשה. היא בסדר גמור. לא ספורטיבית אבל ה-2.7 הוא מנוע חזק למדי (נהגתי על ה-2.0 החלש, עשו לי סיבוב על ה-2.7 החזק) והחבילה הכוללת טובה מאוד. יש כמה ריג'קטים אבל בגדול - קנייה טובה בהחלט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...