Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HYUNDAI COUPE ---->

iceman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איבו עולה 27,500 לעומת הSTI שעולה 30,000 (פאונד כמובן). הדגם היחיד של איבו שעולה יותר מהSTI הוא דגם FQ-300 והוא נמכר רק בבריטניה. באופן כללי אני לא מבין מדוע אנשים אומרים שהSTI יותר טובה? זה שיש לה אחיזה מעולה זה נכון. אבל גם לאיבו יש הנעה של 4 גלגלים ואותה אחיזה מצויינת. האיבו בעלת ביצועים יותר גבוהים מהSTI.

100-0 ב4.5 שניות. הSTI עושה את זה ב5.1. חוץ מזה האיבו הרבה יותר מתוחכמת...נעילת דיפרנציאל, מתלה משתנה, בקרת שליטה, ועוד דברים שלא ניתן למצוא בSTI.

דרך אגב ישנו עוד אוטו שצריך להוסיף לרשימת המכוניות הספורטיביות הזולות והוא כמובן הונדה סיביק - R. הוא גם עולה 180,000. אוטו לא רע בכלל.

עם נשים לא נוהגים בשביל זה יש חברים. ידני או אוטומט אני לא עולה עם בת. לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה. יש לי כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל. גבר!!! תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק.

פורסם
לא הבנתי מה רע בהיונדאי באופן כללי?

יש משהו שאני לא יודע על היונדאי ואתם רוצים לספר לי?

למה כולם מדביקים לה סטיגמות למיניהן?

לידיעתך אנחנו חיים במדינת העדר.מה יגידו.מה אופנתי.ובמדינת הסטיגמות.

יונדאי חברה נהדרת שעושה מכוניות טובות מאוד מאוד אמינות וחזקות.

נכון שהם לא בטופ אבל הם לא מתימרים להיות וגובים מחירים בהתאם.

אבל בארץ קונים תדמיות ולא מה שצריך.ומוכנים לשלם הרבה יותר תמורת

המותג הנכון בלי קשר אם זה מה שהם צריכים .

פורסם
לא הבנתי מה רע בהיונדאי באופן כללי?

יש משהו שאני לא יודע על היונדאי ואתם רוצים לספר לי?

למה כולם מדביקים לה סטיגמות למיניהן?

יונדאי חברה נהדרת שעושה מכוניות טובות מאוד מאוד אמינות וחזקות.

נכון שהם לא בטופ אבל הם לא מתימרים להיות וגובים מחירים בהתאם.

.

לאקסנט וללנטרה אתה קורא מכוניות טובות מאוד מאוד? :shock:

ודווקא הם כן מתיימרים להיות בטופ, בכל הפרסומות של המכוניות שלהם בעיתוני רכב רשום "יונדאי יצרנית הרכב מס 1 בקוריאה שמתכננת לכבוש מקום בין 5 יצרניות הרכב המובילות בעולם עד שנת 2001"

יונדאי היא חברה אפורה מאוד (ע"ע קיא דייהו) ולא צריך לעשותממנה מה שהיא לא.

חברה נהדרת עאלק :lol:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...