Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואני ממש מתפלא MODERN TALKING

:shock:

:?

להקה מעאפנה משנות השמונים,ששרה שירים שנשמעו כולם אותו הדבר?

כאילו מחצו להם תוובוס...

זאת לדעתך אחת הלהקות הטובות בעולם?

שתהיה בריא..

מנהלים,לחסום את פיאט לאלתר

יש להם דווקא שירים דיי טובים.

מאוד טובים אפילו ... !!

אני אוהב מוזיקה ישנה...

ובמיוחד מוזיקה של תחילת שנות התשעים .. אלו שנהגנו לשמוע במסיבות יום הולדת בבית ספר :lol::lol:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עוד להקה שיכולה להיות בטופ של הרשימה: RADIOHEAD

להזכיר שמות של הרבה להקות טובות זה לא בעיה אבל השאלה אם באמת אפשר להחשיב אותן לאחת מהלהקות שעשו משהו מיוחד ויכולות להתחרות על תואר הלהקה הטובה ביותר בכל הזמנים.

אני אישית למשל מאוד אוהב את הCRANBERRIES אבל לא חושב שהם יתחרו.

רוני זה לא שהמוסיקה נגמרה עם תחילת שנות ה90 אבל בכל זאת מדובר פה (לפחות נושא ההודעה) על להקה שהיא הטובה בכל הזמנים ולכן היא גם צריכה לעמוד במבחן הזמן לדעתי. מה גם שבסך הכל לא קמו להקות כל כך גדולות לטעמי בשנים האחרונות (אוהב את MUSE, וSYSTEM OF A DOWN אבל הן לא בליגה של הממש גדולות).

תראה, אני קצת משוחד, אתה מדבר לבנאדם שיש לו בערך כל פיסת צליל שרדיוהד הוציאו אי פעם... הכל כולל הכל (ומה שאין לי מקורי, יש לי צרוב).

אם כבר להקה שיכולה להתחרות על התואר - זה הם.

הבעיה בת'רד הזה היא שהוא כללי מדי. צריך לתת מאפיינים מאוד ספציפיים ולא לזרוק לאוויר "הלהקה הטובה בעולם" כי זה מגוחך. אין כזה דבר. הכי טובה במכירות? הכי טובה במצעדים? הכי מפורסמת? הכי מתוחכמת? הכי יצירתית? הכי אינטיליגנטית? וכולי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הכי טובה במצעדים? הכי מפורסמת? הכי מתוחכמת? הכי יצירתית? הכי אינטיליגנטית?

דווקא הביטלס דיי עונים על כמעט כל הקריטריונים שרשמת כאן.

פורסם
הכי טובה במצעדים? הכי מפורסמת? הכי מתוחכמת? הכי יצירתית? הכי אינטיליגנטית?

דווקא הביטלס דיי עונים על כמעט כל הקריטריונים שרשמת כאן.

אלו לא היו קריטריונים ספציפיים לבחירת הלהקה הטובה ביותר, סתם כמה רעיונות לדוגמאות שאם בוחרים כל אחד מהם בנפרד התוצאות שונות לחלוטין.

ואם כבר ביטלס - אז הכי טובים במצעדים והכי מפורסמים הם כן. הכי מתוחכמים? אני בספק. יצירתיים? תלוי איך מסתכלים על זה. היו להם כמה דברים חדשניים אבל הבסיס נשאר מאוד דומה לאורך רוב השנים.

אבל זה לא הנושא, הנושא הוא שלא ניתן לקבוע חד משמעית כזה דבר. אני למשל מתרגש הרבה יותר מרדיוהד מאשר מהביטלס, אז מה?

ואם כבר רדיוהד אז:

אההם אההם חאפר צורב דיסקים בפורום.

תזכירו לי מה הטלפון של BSA?

אני בטוח שאכפת להם מאוד שצרבתי את ה-EP הראשון שרדיוהד הוציאו אי פעם, DRILL, ושנמכר באולי 1500 עותקים לפני יותר מ-10 שנים. או איזה שיר נידח שהם מעולם לא הוציאו אלא רק ניגנו בהופעות.

תתפלא, אני מעדיף לקנות מקורי. לכן יש לי בבית יותר מ-300 דיסקים מקוריים. כולל כל אלבומי רדיוהד, כמה EP-ים שהם הוציאו, עשרות סינגלים וכן הוצאות נדירות של חלק מהחומרים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
דווקא בסעיף הכי מתוחכמים, אני דיי בטוח שאין אף להקה שאפילו מתקרבת אליהם, תקרא קצת על דברים שהם עשו ואז תבין.

מה זה אומר בשבילך הכי מתוחכמים? יש לי דיסק כזה למחשב עם כמעט כל מה שהם הוציאו אי פעם, כך שאני די מכיר אותם.

לדוגמה - לדעתי רדיוהד מאוד מתוחכמים, במיוחד בדיסקים החדשים שלהם. לא מתוחכמים? אם נשתמש בלהקה בריטית אחרת - אואזיס למשל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא יודע למה אבל רדיוהד אף פעם לא נגעו בי חוץ מ CREEP מכל הסגנונות השונים שאני מקשיב להם אף פעם לא הקדשתי זמן לרידוהד.לעומת זאת אין בן אדם שלא יודע ומכיר לפחות 5 שירים של הביטלס.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
לא יודע למה אבל רדיוהד אף פעם לא נגעו בי חוץ מ CREEP מכל הסגנונות השונים שאני מקשיב להם אף פעם לא הקדשתי זמן לרידוהד.לעומת זאת אין בן אדם שלא יודע ומכיר לפחות 5 שירים של הביטלס.

נו בדיוק. אז הביטלס הכי מפורסמים. זה אומר שהם הכי טובים? אי אפשר לקבוע כזה דבר. גם בריטני שפריץ מפורסמת, אתה יודע.

ו-CREEP זה בערך השיר הכי מאוס של רדיוהד. להם עצמם כבר נמאס ממנו מזמן. יש להם בארסנל הרבה מאוד יצירות עדיפות פי כמה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נו בדיוק. אז הביטלס הכי מפורסמים. זה אומר שהם הכי טובים? אי אפשר לקבוע כזה דבר. גם בריטני שפריץ מפורסמת, אתה יודע.

ו-CREEP זה בערך השיר הכי מאוס של רדיוהד. להם עצמם כבר נמאס ממנו מזמן. יש להם בארסנל הרבה מאוד יצירות עדיפות פי כמה.

רוני

להזכירך הביטלס היו מפורסמים הרבה לפני שMTV החלה את דרכה.

ואנשים צעירים בימינו שלא חיו בשנות ה 60-70 אוהבים את הביטלס בריטני באה והולכת כאשר הביטלס עדיין כאן-לא משנה מה יגידו אי אפשר להתווכח אם גדולתה של הלהקה.

לא אכפת לי אם כל השירים שלהם מדברים על אהבה ושירים שטחיים(שלא כולם כאלה) כמו משינה אוהבים להקשיב להם פעם אחר פעם אחר פעם ולא נמאס אם CREEP כבר מאוס זה מראה משהוא על הלהקה על השיר דבר טוב לא נמאס.

like a G-L-O-V-E

פורסם

רוני? RADIOHEAD? יפה יפה.....

גם אני מעריץ מוושבע.

השיר ששולט שלהם זה PARANOID ANDROID!!!!!!!!!!

אין פשוט אין שיר יותר טוב!!!

זה השיר היחיד שאני יכול לשמוע כל היום ולא ימאס לי ממנו

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

ואנשים צעירים בימינו שלא חיו בשנות ה 60-70 אוהבים את הביטלס בריטני באה והולכת כאשר הביטלס עדיין כאן-לא משנה מה יגידו אי אפשר להתווכח אם גדולתה של הלהקה.

לא אכפת לי אם כל השירים שלהם מדברים על אהבה ושירים שטחיים(שלא כולם כאלה) כמו משינה אוהבים להקשיב להם פעם אחר פעם אחר פעם ולא נמאס אם CREEP כבר מאוס זה מראה משהוא על הלהקה על השיר דבר טוב לא נמאס.

מה הקשר ל-MTV? היה אז רדיו, אתה יודע. הייתה טלוויזיה.

אתה רק מוכיח את דבריי - עם גדולתה של הלהקה אי אפשר להתווכח? למה, כי היא מצליחה ומוכרת? אני לא טוען לרגע שהביטלס לא טובים, להפך. אבל אי אפשר "להוכיח" שהם הלהקה הכי טובה בעולם, פשוט כי זה עניין מופשט מדי. "טובה" יכול להתפרש בהמון צורות.

בנוגע לשיר טוב לא נמאס - אה, כן, ומתוך 300 שירי הביטלס אף אחד לא נמאס... נסה לשמוע את LOVE ME DO בלופ :p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מה הקשר ל-MTV? היה אז רדיו, אתה יודע. הייתה טלוויזיה.

אתה רק מוכיח את דבריי - עם גדולתה של הלהקה אי אפשר להתווכח? למה, כי היא מצליחה ומוכרת? אני לא טוען לרגע שהביטלס לא טובים, להפך. אבל אי אפשר "להוכיח" שהם הלהקה הכי טובה בעולם, פשוט כי זה עניין מופשט מדי. "טובה" יכול להתפרש בהמון צורות.

בנוגע לשיר טוב לא נמאס - אה, כן, ומתוך 300 שירי הביטלס אף אחד לא נמאס... נסה לשמוע את LOVE ME DO בלופ :p

רוני

מה שאני אומר שברור לכולנו שMTV עושה שטיפת מוח ריצינית לכולם לכל הצעירים.

כמובן שאי אפשר להוכיח אבל בהרבה קטגוריות או איך שנקרא לזה היא טובה מאוד.

רק הזכרת תמילים והתחלתי לזמר אותם בראש תודה! :lol:

like a G-L-O-V-E

• תוכן חדש...