Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Touch & Go - Would YOU...?

מומלצים בטירוף :wink:

חזק ביותר...

מכיר מכתה ד', משהו בסט

יש שלושה סוגים של אנשים בעולם:

כאלה שיודעים לספור, וכאלה שלא יודעים לספור.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש שיר חדש (יחסית)

הולך משהו כזה:

i'm not crazy, just a litel in love...ץ

משהו כזה..

מישהו יכול להביא ת'שם המלא?

יש שלושה סוגים של אנשים בעולם:

כאלה שיודעים לספור, וכאלה שלא יודעים לספור.

פורסם

ואלה אתם אשכנזים חבל על הזמן טוב שאף אחד פה לא כתב מוצרט :lol:

למי שמבין באמת במוזיקה ישראלית יודע שהלהקה שהכי השפיעה על המוזיקה היום זה צלילי הכרם עם דקלון וחיים משה הצעיר וצלילי העוד עם רמי דנוך ויהודה קיסר שהם היו שירי מחאה יותר אמיתיים מאלף סבלימינלים שיש היום.

אם לא הם כל המוזיקה היום היתה כמו השירים של יום הזיכרון והלהקות הנחל וכל החרטה הזה

אז עם כל הכבוד ללהקות שרשמתם תיזכרו למה המוזיקה הישראלית האמיתית נישמעת כמו שהיא

XSI שתחייה.

פורסם
ואלה אתם אשכנזים חבל על הזמן טוב שאף אחד פה לא כתב מוצרט :lol:

למי שמבין באמת במוזיקה ישראלית יודע שהלהקה שהכי השפיעה על המוזיקה היום זה צלילי הכרם עם דקלון וחיים משה הצעיר וצלילי העוד עם רמי דנוך ויהודה קיסר שהם היו שירי מחאה יותר אמיתיים מאלף סבלימינלים שיש היום.

אם לא הם כל המוזיקה היום היתה כמו השירים של יום הזיכרון והלהקות הנחל וכל החרטה הזה

אז עם כל הכבוד ללהקות שרשמתם תיזכרו למה המוזיקה הישראלית האמיתית נישמעת כמו שהיא

מי שמבין? יש לך תעודה? וכמו שהמשפט שמוצא לחלוטין אומר "על טעם וריח..."

וממה שאני יודע משינה לקחו את החומר שלהם מלהקות מחו"ל אז....חוץ משלומית בונה סוכה אולי...

אף פעם לא שמעתי על זמר אחד שהזכרת...אז כנראה שההשפעה שלהם לא הייתה כזאת גדולה או מוכרת...

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

בטור מרוקאי גאה(באמת). אני לא חושב שאתה יחול לאגדיר ענשים לפי סגנון מוזיקה אעוב.

ההערה שנתת הייתה גזענית למדי, ואף הצגת את עצמך באור שלילי מאוד. מקווה שתוכל להגיע יום אחד למצב שלא תחשוב שכל מה שנשמע שונה וזר הוא בעצם אשכנזי כמו אני סמוך ובטוח שלא רוב האשכנזים חושבים עלינו המרוקאים שאנחנו ערסים... בעצם, הם כן.

לא אוסיף על שמות האמנים/להקות שנתת לדוגמא, יען כי אני מכיר את החומר המעולה שהם שיחררו לתחנה המרכזית הישנה, על קלטת.

פורסם
ללא ספק -

QUEEN

להקה מדהימה נוספת, חבר'ה מקסיקנים, כובשת את דרום/מרכז אמריקה (רק שם, וחבל) היא MANA, לחובבי ספרדית.

הראל,

אכן 2 להקות מעולות.

תמיד חשבתי שאני היחיד ששומע את MANA,

יש לך טעם טוב :lol:

אני לא מאמין שעוד מישהו שומע אותם :D , מאיפה אתה מכיר אותם ? טיילת בדרום אמריקה ? שם הם אלילים...

לפי דעתי אם הם היו זוכים לפרסום כלשהו בארץ או ב-MTV, הם היו להיט ענק גם באירופה.

(מומלצים - למי שרוצה לנסות: vivir sin aire, mariposa tracionera)

הראל,

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

חבל שאתם לא שומעים מוסיקה איכותית... באמת חבל..

הנה לכם רשימה:

Bon Jovi

Deep Purple

Doors

Dreamtheater

Eagles

Frank Zappa & The Mothers

Led Zeppelin

Pink Floyd

Queen

Rainbow

Rush