Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף דלק חדש בשוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

לאחרונה יצא תוסף דלק/שמן חדש לשוק, שלפי דברי הסוכן מחולל פלאים ברכב. הוא אולה סביב ה-350 ש"ח ומתאים גם לדלק וגם לשמן. לפי הבטחות של הסוכן, הוא מוריד בקרוב ל-20% את צריכת הדלק ומצריך החלפת שמן מנוע בתדירות גבוהה יותר.

הוא גם לא על בסיס נפט. בכל מקרה, אני מצרף כתובת של האתר, האם מישהו מכיר תוסף זה? השתמש בו?

תודה לכולם.

יגאל.

www.ethosisrael.com

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

אולי מספיק כבר עם כל השטויות האלה.

כל יום קופץ פה מישהו אחר עם איזה שמן נחשים חדש , שיהפוך כל מנוע של ג'אסטי לפרארי.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

עד עכשיו התוסף היחיד שקרוב להוכיח את עצמו הוא הגולד לייבל שמפרסמת ג.יפית .

רוב האנשים שאני מכיר שהלכו לטסט והשתמשו בתוסף לא נתקלו בבעייה בבדיקות זיהום אוויר ופליטת עשן.

חשוב לציין שמקפידים מאוד בבדיקות על זיהום האוויר על רכבים משנתון 95 ומעלה ובכל מקרה לרכב בעל מע' הזרקה מודרנית ייתכנו סוגים רבים ויקרים של תקלות עד שהרכב יעבור בדיקה זו בבניגוד לרכבים המצויידים בקרבורטור שם יש מוקש אחד עיקרי - כיוון /ניקוי קרבורטור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני רוצה לעצור את התגובות כי לא לתגובות מסוג זה פתחתי שרשור. :snipersmi

המטרה של שרשור זה לברר על תוסף חדש, מידע, המלצות, ראיונות, תגובות ולא עצבים באוויר.

אז בבקשה, אם רשמתי את הכותרת לא כמו שצריך אז, אני מצתאר. האם מישהו התנסה במוצר זה? יודע משהו עליו?

תודה מראש.

יגאל.

פורסם
שלום לכל חברי הפורום.

לאחרונה יצא תוסף דלק/שמן חדש לשוק, שלפי דברי הסוכן מחולל פלאים ברכב. הוא אולה סביב ה-350 ש"ח ומתאים גם לדלק וגם לשמן. לפי הבטחות של הסוכן, הוא מוריד בקרוב ל-20% את צריכת הדלק ומצריך החלפת שמן מנוע בתדירות גבוהה יותר.

הוא גם לא על בסיס נפט. בכל מקרה, אני מצרף כתובת של האתר, האם מישהו מכיר תוסף זה? השתמש בו?

תודה לכולם.

יגאל.

www.ethosisrael.com

זה לא בעצם רע יותר? למה לי לגרור את עצמי להחלפות שמן תכופות יותר?

בכל מקרה, צריך להמתין שיהיו הרבה חוו"ד על המוצר (מרחב סטטיסטי), על מנת שנדע אם הוא באמת שווה משהו, או שזה סתם עוד מוצר שלא עושה כלום.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
כל יום קופץ פה מישהו אחר עם איזה שמן נחשים חדש , שיהפוך כל מנוע של ג'אסטי לפרארי.

רק היום ראיתי ג'אסטי ש"שורפת" את הכביש - יש קשר לתוסף? :lol: :lol: :lol:

פורסם
רק היום ראיתי ג'אסטי ש"שורפת" את הכביש - יש קשר לתוסף? :lol: :lol: :lol:

התכוונת לנשרפת על הכביש......? :hihi: :hihi:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

פותח השרשור:

או שאתה מתבלבל או שאני לא מבין, איך זה יתכן שהתוסף מתאים גם למערכת הדלק וגם בתור תוסף שמן????

מה שמו של התוסף?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
פותח השרשור:

מה שמו של התוסף?

GOLDEN SNAKE OIL

אני כבר הזמנתי 500 יחידות, ואתם?

:screwy:...

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
פותח השרשור:

או שאתה מתבלבל או שאני לא מבין, איך זה יתכן שהתוסף מתאים גם למערכת הדלק וגם בתור תוסף שמן????

מה שמו של התוסף?

התוסף נקרה "ETHOS" ומצורף גם לינק של אתר היבואן.

הבנתי שזהו התוסף היחיד שלא על בסיס נפט, מוסיפים אותו גם למע' הדלק וגם לשמן, והוא מנקה את כל המערכות ומוריד שחיקה.

לאחר הכנסתו לשמן, יש לנסוע 1,600 ק"מ ולהחליף את השמן ופילטר, לאחר מכן על השמן החדש ניתן לנסוע הרבה יותר ללא החלפה בזכות העובדה שתוסף זה כבר הוריד את כל הפיח, שיפר את תהליך הבהירה וכך יש פחות פיח שנכנס לשמן.

ברצוני להבהיר, שכל זה לא מנסיון אישי אלה מפיו של הסוכן של החברה ומהאתר. אז בבקשה לקחת את זה בערבון מוגבל.

פורסם

עזבו אותכם משמן ותוספים, אני מכיר מדבקה ששמים על BMW ומוסיפה לה לא פחות מ15 כ"ס לליטר (להשיג אצל מוכרי סיגריות מובחרים :-)

HFturbo

פורסם

לפני כמה ימים היה כבר שרשור על התוסף וננעל, הגיב שם מישהו שאמר שהוא מיבא את המוצר ולשם הפצתו משתמש בשיטת הפירמידה הידועה.

שיטת השיווק כבר נותנת רמז על טיב המוצר.

מוכר אחד חכם, שמכר מיץ פטל במסווה של תוסף להרבה פראיירים שעכשיו בטח תקועים עם המוצר המהולל.

זו דעתי לפחות.

• תוכן חדש...