Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט נותנים אחריות שנתיים. גם אם היתה אפשרות להרחיב לשלוש, היא לא ניתנה לחברות השכרה - לרכבי השכרה האחריות היא לשנתיים.

פורסם
פיאט נותנים אחריות שנתיים. גם אם היתה אפשרות להרחיב לשלוש, היא לא ניתנה לחברות השכרה - לרכבי השכרה האחריות היא לשנתיים.

אוקיי, זה עוד משהו שצריך לבדוק. הם טוענים שיש אחריות יצרן 3 שנים או 100,000 ק"מ.

פורסם

שלום

שאלתי לגבי האחריות והם אמרו לי שפיאט נתנו שנתיים עם אופציה לרכוש עוד שנת אחריות, הגיוני?

יכול להיות שזה משהו שעשו בשביל חברות השכרה?

בקשר למכון בדיקה, יש איזה מכון מול בתי זיקוק בשם "מ.מ.מ" , מישהו מכיר?

במוסך מורשה של פיאט גם כן ניתן לבצע בדיקה לפני קנייה?

תודה מראש לעונים, ארז.

פורסם

קודם כול מנסיוטן האישי שלי אוטו סנטר אמינים ומוכרים מכוניות במצב מצוין ובבידקה גם אמרו לי שהאוטו שקניתי פיקס קניתי מהם לפני חודשיים הונדה 2005 ואני ממש מרוצה מהיחס מהכול אפילו אם תראה כמה דברים שלא תאהב קוסמיטים תגיד להם שיחליפו אצליח בהונדה היה כמה שריטות ועשו לי פיקס תאוטו וגם החליפו לי מוט הילוכים בגלל שהיה שרוט והמכון שאני ממליץ אליו זה מ.מ.מ אל תילך לקומפיטסט למה אוטו סנטר וקומביטסט אוכלים ביחד צוהרים חחח אז תילך למכון שלא איכפת לו מאף אחד מ.מ.מ ליד נאפיס

פורסם

האם זה גיר רגיל או אוטומת?

אני מאוד ממליץ על קומפיוטסט, מנסיון אישי של עשרות מכוניות. זהו מכון יחידי שבודק גיר אוטומת, וגם בלי קשר, הם מאוד אמינים.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם
האם זה גיר רגיל או אוטומת?

אני מאוד ממליץ על קומפיוטסט, מנסיון אישי של עשרות מכוניות. זהו מכון יחידי שבודק גיר אוטומת, וגם בלי קשר, הם מאוד אמינים.

זה גיר רגיל, אני מעדיף שלא ללכת לקומפיוטסט בגלל שאוטו סנטר עושים את הבדיקות שלהם שם.

דיברתי עם מוסך מורשה של פיאט (שבו אנחנו גם מטפלים בפיאט שכבר יש לנו) והם עושים בדיקות לפני קנייה, נראה לי אני ילך אליהם.

פורסם

אם למוסך של פיאט יש מחלקת פחחות, ומכשיר מודד עובי המתכת-צבע. אז זוהי גם אופציה טובה.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

עדכון:

הייתי עם הפיאט בבדיקה.

רשום שם שיש נזילת שמן פולי מנוע. הבנתי שצריך להחליף שם איזה מחזיר שמן.

צריך להחליף את הנוזל של מערכת הקירור.

צריך לתקן זויות היגוי, הבוחן אמר שקוראים לזה "שפורט" או משהו כזה.

יש כמה תיקוני צבע בפגושים והחלון הקדמי השמאלי הוחלף.

על הבלמים רשום לפרק גלגלים לבדיקה. מה זה אומר, שהבלמים לא בסדר?

על המצמד רשמו, מצמד מפריד גבוה(בלאי).

בעיקרון הבוחן שבדק את הרכב שם דגש רק על הנזילת שמן, ניקוי מערכת הקירור ותיקון זויות היגוי.

נהגתי על הרכב ולא הרגשתי משהו מיוחד עם הקלאץ'.

הבוחן אמר שלא הוחלף שום דבר ברכב למעט החלון הקדמי.

כמובן שלדה נקייה.

בעיקרון הנסיעה עליו הייתה חלקה ונעימה. מזגן מקרר ומחמם טוב.

פנים הרכב במצב מצויין.

יש פה ושם כמה שריטות.

הליקויים האלה יתוקנו במוסך, ואני מקווה שיום ראשון כבר נעשה העברת בעלות.

פורסם

נשמע כמו רכב דיי שמור.

כיוון גלגלים ופרונט יהיה המונח שאתה מחפש בשביל זויות ההיגוי.

לגבי פירוק הגלגלים לצורך בדיקת הבלמים, כסת"ח.

ידוע מדוע הוחלף החלון? פריצה?

!AWDSOME

פורסם
נשמע כמו רכב דיי שמור.

כיוון גלגלים ופרונט יהיה המונח שאתה מחפש בשביל זויות ההיגוי.

לגבי פירוק הגלגלים לצורך בדיקת הבלמים, כסת"ח.

ידוע מדוע הוחלף החלון? פריצה?

גם אני חשבתי כיוון פרונט, אבל הבוחן הסביר לי שזה לא.

מה זה בדיוק כיוון גלגלים?

לפי דעתי כנראה פרצו לרכב, ובגלל זה הוחלף החלון, מהבדיקה עולה כי לא הוחלפו חלקים אחרים ברכב ואין סימן לתאונות.

• תוכן חדש...