Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי כרגע פיג'ו 206 1.4 אוט' שנת 2005, יד שנייה(יד 1 ליסינג), 73 אלף קילומטר. לפי מחירון לוי יצחק היא שווה משהו כמו 63-64 אלף שקל.

אני מעוניין להחליף אותה והלכתי לאוטו סנטר משם גם רכשתי אותה והתעניינתי ברכב אחר יותר חסכוני באחזקה(טיפולים, דלק).

ראיתי פיאט פונטו 2006 עם 52 אלף קילומטר,ידנית מהשכרה שרוצים עליה 56 אלף שקל.

על הרכב שיש לי כרגע הם מוכנים לתת 59 אלף שקל (בהתחלה רצו לתת 58 אלף).

האם זה כדאי?

ועוד שאלה לגבי הפיאט:

אני תמיד שומע מאנשים שפיאט זה לא טוב, מתקלקל מהר, לא אמין ועוד שלל דברים.

האם יש אמת בדברים, כי יש לנו עוד פיאט פונטו גם משנת 2006 עם 40 אלף קילומטר, אמנם אצלנו יד ראשונה

אבל אחלה אוטו.

לגבי הקנייה מהמגרש, האם רצוי לקחת את הרכב לבדיקה לבד או שאפשר לסמוך על הבדיקה שהם עושים?

תודה מראש לכל העונים, ארז.

פורסם

1- זה לא בדיוק פיאט אונו,הרכב חדיש ואמין ככל רכב אחר,בהתאם לרמת החזקה שלו,

עובדה שיש לך פיאט ואתה מרוצה... אל תקשיב לכל בלבלני שכל הידע שלהם מתבסס על

שמועות וסתיגמות...

2-בהחלט לקחת לבדיקה (ולא במכון הקרוב\שהם מציעים)

לבדוק הכל בשבע עיניים .ולא לסמוך על מה שהמוכר אומר (למשל לשקר לגבי מס ידיים

זה דבר מקובל בכל המגרשים שנתקלתי בהם)

מקווה שעזרתי קצת :)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

על אוטוסנטר יש חוות-דעת טובות, כאן באתר וגם מניסיון אישי, ולך יש ניסיון איתם כלקוח חוזר. מבחינה כלכלית נטו אפשר להשיג עסקה טובה יותר בשוק הפרטי, אבל אז אין לך את האחריות שלהם (הזדמן לי כבר להשתמש בה!). מבחינת הבדיקה, אתה צריך להתעקש לראות את הבדיקה שהם עשו לרכב כאשר קבלו אותו אליהם, ואת תיק-הרכב המלא. הם בדר"כ לא אוהבים להראות, מסיבות מובנות, אבל אם תתעקש יראו לך. הפיאט מכונית טובה, חסכונית והרבה יותר אמינה מהדיעה המקובלת. הבעיה היחידה היא עניין ההשכרה, שהופך את מכירתה בעתיד למאוד בעייתית. אם תצליח להגיע איתם להסכם טוב על קניה חוזרת (לא יותר מ 8% הורדה!), אפשר בהחלט ללכת על זה. דבר נוסף - רכבי השכרה, גם כאשר הם מטופלים היטב, מגיעים פעמים רבות למכירה עם צמיגים שהוחלפו, ובדר"כ אלו צמיגים גרועים תוצרת סין; חשוב לבדוק את העניין ולהתעקש על קבלת הרכב עם צמיגים טובים! בהצלחה

פורסם

תודה לכל העונים.

לגבי בדיקה, אני ייקח את האוטו לאיזה מכון. דרך אגב, איזה מכון בדיקה מומלץ באיזור חיפה והקריות?

בקשר לבדיקת הרכב שהם עשו ותיק רכב, הם תמיד מראים שם את זה לכל רכב.

גם כשרכשתי את הפיג'ו הם הראו לי את הבדיקה שהם עשו ואת התיק רכב.

בקשר לדגם, זה פונטו Actual 60 שזה נראה לי בכלל דגם S, לא?

תודה, ארז.

פורסם

עוד משהו ששכחתי לרשום, הם אומרים שיש אחריות יצרן על הרכב עד אפריל 2009.

פיאט נותנים 3 שנות אחריות?

אם כן, מה כוללת האחריות בשנה השלישית?

פורסם
1- זה לא בדיוק פיאט אונו,הרכב חדיש ואמין ככל רכב אחר,בהתאם לרמת החזקה שלו,

עובדה שיש לך פיאט ואתה מרוצה... אל תקשיב לכל בלבלני שכל הידע שלהם מתבסס על

שמועות וסתיגמות...

מה הקשר עכשיו לפיאט אונו? האונו זה רכב אמין יחסית לשנתון ולא עושה בעיות מיוחדות שרכב אחר בגילו לא עושה. על שאר המשפט אני דווקא מסכים.

תפסיקו כבר להקשיב לכל ה"חכמים" שמחזיקים רכב בן 15-14 ולא מטפלים בו, ואח"כ בוכים כשהוא מתקלקל.

פורסם
אני לא בטוח שפיאט פונטו תהיה יותר זולה לאחזקה מאשר פיג'ו 206...

יש סיבה אמיתית להחלפת הרכב?

למה לא, מניסיון מהפיאט שכבר יש לנו הטיפולים יותר זולים משמעותית וגם צריכת הדלק הרבה יותר טובה.

הפיג'ו הוא רכב יפה אבל לא מתאים למה שאנחנו צריכים.

פורסם

תפסיקו כבר להקשיב לכל ה"חכמים" שמחזיקים רכב בן 15-14 ולא מטפלים בו, ואח"כ בוכים כשהוא מתקלקל.

בדיוק לזה התכוונתי מצתער אם נפגעת 8)

כשהיתה לי דדרה גם שמעתי הרבה שטיוית...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
הפיאט שאצלכם לא בילתה בליסינג / השכרה לפני כן.

נכון, אבל אם הרכב יעבור את הבדיקה בלי בעיות רציניות אני לא חושב שתהיה בעיה.

פורסם

גם עניין ההשכרה לא נראה לי כזה אקוטי.. יש ירידת ערך מחושבת לרכב מהשכרה. אתה תשלם עליו פחות וגם בהתאם תמכור אותו בפחות לכשתרצה להפטר ממנו. מקסימום תוריד עוד 2000-3000 והרכב אם הוא במצב טוב ימכר יופי.

פורסם

מחר או מחרתיים אני יראה את הרכב ואם הוא יהיה בסדר בעין אני ייקח אותו לבדיקה.

מישהו מכיר איזה מכון אמין באיזור חיפה והקריות?

ושאלה ממקודם, האם פיאט נותנים 3 שנות אחריות?

תודה, ארז.

• תוכן חדש...