Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמל למרצדס ב100 אירו! (לא אני מוכר)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נעלמו לי שני הסמלים מהרכב והחלטתי לחפש באינטרנט פיתרון לבעיה שמסתבר שהיא בעיה גלובלית.

למי שכבר קנה מחו"ל באינטרנט יודע שהתעריף של משלוח לארץ הוא בסביבות ה50$ מינימום מארה"ב ומאירופה מסתבר שזה 34 אירו.

תוסיפו לזה את מחיר הטובין שעומד על 50$ לסמל מארה"ב שלא עובר את התקינה האירופית המחמירה.

או סמל מקורי שבעבודת יד גרמנית הוסב לסמל חסין גניבות במחיר הפעוט של 99 אירו!!! איך? פשוט על ידי כך שהסמל הולך עם בעלי הרכב כשהרכב חונה.

טוב ליהודים או לא טוב? את זה אני משאיר לכם להחליט...

עכשיו נשאר רק למצוא פיתרון לבעיית הסמל האחורי... כנראה שאותו צריך להשחית על מנת שלא יהיה אטרקטיבי בעיניים חמדניות.

דרך אגב, בחיפושים גם מצאתי סמלים מצופים זהב 24 קראט! לא חבל?!

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

אתה יכול לנסות במשחתות רכב. חבר שלי השלים לעצמו ככה סמלים. הלך, נתן לבחור 30 שקל, וחיפש בין המכוניות, מצא פירק והלך מאושר הביתה.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

ראיתי מרצדס של אחד מחברי הפורום, שבה הסמל מחובר בהברגה פשוטה של אנטנת טלויזיה.

לסמל הורכב התקע, ולרכב הורכב השקע.

כאשר הוא עוזב את הרכב, הוא מוציא את הסמל בחצי סיבוב של קונקטור האנטנה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני ראיתי בגרמניה בחור מבוגר נוהג בפרארי F430, בעלת לוחית רישוי הולנדית, שכאשר החנה את הרכב פשוט שלף את הסמלים מהרכב.

הלכתי לראות מה העניין וראיתי כי הסמל ישב על האוטו עם "סקוץ'". כמו זה שיש לילדים קטנים בנעלים? זה שיש בצבא בכל חור? כזה.. :)

עכשיו בסמל של פרארי זה קצת יותר פרקטי, כי הוא מלבני ומלא, בסמל העגול והחלול של מרצדס זה קצת יותר בעייתי..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אבא שלי בזמנו שיפצר את הסמל כך שהוא היה יוצא אך ורק כשאתה דוחף את הסמל פנימה (כביכול לתוך המכסה מנוע) ומסובב רבע סיבוב (כן כן בדיוק כמו הבקבוקונים של התרופות, וזה היה בשנת 84-85 או משהו בסגנון)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ראיתי מרצדס של אחד מחברי הפורום, שבה הסמל מחובר בהברגה פשוטה של אנטנת טלויזיה.

לסמל הורכב התקע, ולרכב הורכב השקע.

כאשר הוא עוזב את הרכב, הוא מוציא את הסמל בחצי סיבוב של קונקטור האנטנה.

נחמד מאד, אז בעצם עם קצת עזרה מבתיה עוזיאל אפשר לעשות את הקומבינה בעבודה עברית... או שלסמוך על הגרמנים.

דרך אגב הם הוציאו פטנט על הקומבינה שלהם וזה אפילו מאושר לטסט. הקומבינה האמריקאית כנראה שלא עוברת שם את הקריטריונים המחמירים, בשל סיכון עוברים ושבים חפים מפשע העלולים לפגוש בסמל המעופף לקראתם במקרה של תאונת דרכים.

star1.jpg

star2.jpg

פורסם

ברולס רויס פאנטום העניין מאוד חכם, ברגע שבעל הרכב עוזב אוטומטית "מתחבא" הסמל העומד על המכסה המנוע.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

(תסלחו לי על הסטיה מהנושא, אבל נראה לי שהגזמנו)

מקובל עלי לקנות רכב יקר מאוד, להוציא עיניים, ואגב ליהנות מרכב טוב ואיכותי. אני דווקא מעריך את הכנות שבהודאה שחלק מהשיקולים בקניה היה להרשים. אבל נראה לי מוזר להשקיע זמן, כסף ומחשבה בדבר שכל מטרתו היא רק "שכולם יראו שיש לי מרצדס". תגידו עלי מה שאתם רוצים (זה בסדר, לא אהיה פה לפני יום ראשון בערב כדי להגיב - תחגגו על חשבוני...:-)) אבל אני לא מבין את זה.

פורסם

[quote name=פיני חד;1537911תגידו עלי מה שאתם רוצים (זה בסדר' date=' לא אהיה פה לפני יום ראשון בערב כדי להגיב - תחגגו על חשבוני...:-)) אבל אני לא מבין את זה.[/quote]

העניין פשוט מאוד:

הסמלים מהווים חלק מהרכב. לי לא היה מפריע אם היצרן היה מספק את הרכב ללא סמלים כלל. החל מהרגע שהמפעל התקין את הסמלים על הרכב, רכב שאין לו אותם פשוט איננו מושלם.

ה"איננו מושלם" מפריע לי מאוד.

זה הכל.

פורסם

דרך אגב, משלוח מארה"ב לא יעלה לך 50 דולר

בטח שלא על סמל קטן

כשאתה מזמין מארה"ב תבקש שישלחו לך דרך Global Priority mail , זה יוצא מאד זול וגם תוך 5-7 ימים זה אצלך

עד הבית עם שליח

פורסם

גם לי יש מרצדס כמו של פותח השרשור, ומטרה ממש לא להרשים ומשוך מבטים. בשביל זה יש צעצועים אחרים.

אני מאוד אוהב את האוטו, ובגלל זה קניתי, ועל ה-ז' הגדול והשמן שלי מה כולם חושבים.

אבל סמל במרצדס זאת בעיה קשה מאוד בארץ, פשוט כי זה מנקר עיניים לכל מיני ילדים טיפשים, ואתמול גם לי ניסו לגנוב את הסמל. עכשיו אני עובד על קומבינה יותר פרקטית, שכוללת כמה עשרות אלפי וולטים, וצופר אוויר.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לפני כשנה בערך אימי קנתה רדיו עם סמל של מרצדס,והוא עלה לה 25 שקל. הרדיו נקנה בב"ש בכולבו מיכה.

נראה לי שזה פיתרון זול לבעיה. אני ממליץ לתכנן בניה של סמל מוברג. יש תמונות

P2260043.JPG

P2260042.JPG

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
כשאתה מזמין מארה"ב תבקש שישלחו לך דרך Global Priority mail , זה יוצא מאד זול וגם תוך 5-7 ימים זה אצלך

עד הבית עם שליח

עד כמה שהבנתי מחנות אינטרנט אחרת בגלל כל מיני סיבות של ביטוח, אפשרות למעקב אחרי המשלוח וכו' הם לא שולחים בדרך אחרת מאשר UPS ושאר החברות הללו. בגלל שזה משלוח אקספרס, זה מתחיל ב50$ עד משקל 1 ק"ג ומטפס מעלה...

לגבי שיוף הסמל, לא נראה לי שזה עשוי מחומר הניתן להשחזה... אבל אני בטוח שהרעיון הזה עלה להרבה אנשים בראש.

בעניין החישמול, אני בטוח שרבים פה בפורום היו שמחים למערכת ש"תפנק" ונדליסטים מסוגים שונים שבאים לטפל להם ברכב...

לגבי עניין הרושם. כשאתה נוהג והסמל מלפנים זה עושה נעים ;) (כל אחד ומה שעושה לו נעים).

אם כבר להרשים ושלא יהיה לי סמל מלפנים אז SLK/SL/או אחת מגרסאות הקופה עם סמל שטוח (שבטח גם לו יש נטייה להצמיח כנפיים). ובכלל לא בא לי שיגנבו לי דברים, לא מהבית ולא מהאוטו...

מרצדס קונים מאהבה או שלא קונים בכלל!

• תוכן חדש...