Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבוס שלי קונה לי רכב.בשעה טובה.

איזה רכב עדיף לי:

טיוטה קרולה סאן 2008

או

יונדאי אקסנט 1600 GLS 2008 (המפואר)

יש לי אישה ו-2 ילדים קטנים אחד בן 3 שני בן שבוע:-).

אני שואל מה עדיף מבחינת נוחות נסיעה אני צריך לנסוע בין 40-60 דקות כל יום לכל כיוון.

כמו כן מה עדיך מבחינת איכות,ביצועים של הרכב(החלקות, אחיזה בכביש וכו..),גודל מקדימה ומאחורה.ועוד...

תודה.

פורסם

אקסנט היא סופר-מיני עם בגאז', קורולה היא משפחתית. בכל מובן הקורולה תהיה עדיפה, מלבד העניין של הגיר הרובוטי שהוא לא טוב ובוודאי לא מתאים לכל אחד - מומלץ שתעשה סיבוב על הרכב קודם

באשר לנוחות - יש מכוניות עדיפות. גם בהתנהגות כביש יש מכוניות טובות יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בשעה טובה, אבל הבוס שלך מציע שתי מכוניות בעייתיות - האקסנט אינה משפחתית, והקורולה אינה נעימה (גיר). הקורולה כמובן עדיפה, אבל היא זהה לחלוטין במחירי הליסינג לפורד-פוקוס, לפעמים אפילו לרנו מגאן (תלוי בחברה), ובודאי לסובארו b3. ליונדאי אקסנט המפוארת, יש אותו מחיר ליסינג כמו ליונדאי i30 החדשה, שעולה עליה בכל פרמטר אפשרי. האם יש לך אפשרות לשוחח על העניין עם הבוס ולקבל עוד אפשרויות?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רק אתמול נסעתי באקסנט החדשה מודל 2008 שבועיים על הכביש.

צרה מאחור וקופצת כל הזמן קפיצות קטנות (בכביש בינעירוני טוב)-לא נהנתי בכלל.

אם אין עוד אפשרויות נוספות אני ממליץ לנסות לנסוע על טויוטה, אפילו לבקש ממישהו בעבודה שיש לו רכב כזה.

במידה ותסתדר עם גיר רובוטי תיקח טויוטה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...