Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לדעת, אם במהלך ביצוע תרגולי החלקות, דריפטים, במשטח של יציקת בטון יש נזק לרכב עצמו, או בלאי מואץ של איזה חלק מלבד הצמיגים.

תודה, יצחק

פורסם

קרוב לוודאי גם קלאצ'.

LSD, אם יש, גם בו יש שחיקה מסויימת (כנראה לא משהו משמעותי מאוד).

וגם כמובן תואצות רגילות של מנוע עובד בסל"ד גבוהה (לרוב מאוד) למשך זמן די ארוך (שים לב לשעון חום מנוע !!!!)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ידני\אוטומט?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

1. זאת שאלה לפורום הטכני.
  2. אם אתה שואל על החלקות קטנות בכיכר אז לא צריך להיות בלאי מיוחד, אנשים נוסעים ככה שנים.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

1. זאת שאלה לפורום הטכני.
  2. אם אתה שואל על החלקות קטנות בכיכר אז לא צריך להיות בלאי מיוחד, אנשים נוסעים ככה שנים.

אני לא שואל על החלקות בכיכר, מכיוון שאני גם לא משתולל לעולם בתוך העיר ובמקומות שמסכנים אותי ואת הסביבה.

אני מדבר על אימונים אינטנסיביים, של שעה כל אחד, על משטח החלקה ענק, ריק לחלוטין

פורסם

יש לי את אותה השאלה - על רכב אוטומט רגיל (לא ספורטיבי) על "סשן" של כ-10-20 דקות מקסימום, כל חודש וחצי חודשיים. האם יש נזקים גדולים?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא - קצת בלאי לגיר, קצת בלאי לציריות, קצת בלאי למתלים - גומיות\משולשים (מצד שני גם לנסוע בכביש משובש זה בלאי כזה).

עקרונית לרכב כמו שלך, זה לא באמת יעשה משהו, לא משהו שתרגיש ב5 השנים הקרובות - חוץ מצמיגים כמובן... ואולי מתיחת בלם יד - אם תשתמש.

נ.ב.

תיזהרו ממדרכות :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...