Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בתקופה האחרונה יש לי נזילה ממחזיר שמן תחתון בדייהטסו שרייד 99 שלי.

החלטתי לטפל בנושא בעצמי, קניתי מחזיר שמן ובנוסף רצועת טיימינג שגם ככה אני פותח את כל העסק אז גם אותה אני

אחליף.

מאחר וזו פעם ראשונה שאני מבצע טיפול שכזה אשמח באם תתנו לי עצות של בעלי ניסיון בתחום זה.

אין לי ספרות תיקונים לרכב זה אך באוטו-דטה מפורט כיצד להחליף טיימינג שזה כמעט מה שאני צריך.

האם אתם חושבים שבעזרת כלים מתאימים, ידע בסיסי, פירוט מאוטו-דטה, רצון טוב והרבה זמן אצליח לטפל בבעיה זו?

חשוב לציין כי אני מעדיף לטפל בבעיה זו לבד ולא במוסך מכיוון ש:א'-אני מעוניין ללמוד יותר תוכ כדי תיקון, ב'- אני חולה על טיפולים תיקונים וכל מה שקשור ברכב (כמו רוב חברי הפורום,אני מאמין).

אשמח לקבל תגובותייכם.

בברכה,

עומרי

פורסם
שלום לכולם!

בתקופה האחרונה יש לי נזילה ממחזיר שמן תחתון בדייהטסו שרייד 99 שלי.

החלטתי לטפל בנושא בעצמי, קניתי מחזיר שמן ובנוסף רצועת טיימינג שגם ככה אני פותח את כל העסק אז גם אותה אני

אחליף.

מאחר וזו פעם ראשונה שאני מבצע טיפול שכזה אשמח באם תתנו לי עצות של בעלי ניסיון בתחום זה.

אין לי ספרות תיקונים לרכב זה אך באוטו-דטה מפורט כיצד להחליף טיימינג שזה כמעט מה שאני צריך.

האם אתם חושבים שבעזרת כלים מתאימים, ידע בסיסי, פירוט מאוטו-דטה, רצון טוב והרבה זמן אצליח לטפל בבעיה זו?

חשוב לציין כי אני מעדיף לטפל בבעיה זו לבד ולא במוסך מכיוון ש:א'-אני מעוניין ללמוד יותר תוכ כדי תיקון, ב'- אני חולה על טיפולים תיקונים וכל מה שקשור ברכב (כמו רוב חברי הפורום,אני מאמין).

אשמח לקבל תגובותייכם.

בברכה,

עומרי

1.ספרות יצרן מקורית זה הכי חשוב ולא תוכל לעבוד ללא הספרות יצר מול העיניים שלך בזמן הטיפול.

2.כלים מתאימים זה חובה.

3.ידע בסיסי לא מספיק.

את הההחלפת רצועה לא הייתי מסתכן לך למוסך ותילמד מהמוסכניק עדיף יותר וככה תוכל לעשות זאת לבד.

פורסם

תודה רבה על התשובות.

ba- אין ספרות לרכב ממודל זה (יש רק עד שנת 92'), חיפשתי חודשים ולא מצאתי ובנוסף קראתי

באחד מהפורומים בחו"ל שאין לדגם המנוע שלי workshope manual.

חנן- תודה על העידוד , מקווה שאצליח.

תודה

עומרי

• תוכן חדש...