Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לשלילה והחזרת רישיון.

אורן 16V
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בעוד 3 שבועות אמורה להסתיים לי השלילה...

נאמר לי שאם אז עדיין תהיה שביתה , אני לא אוכל לקבל חזרה את הרישיון שלי ואשאר "בשלילה" , מישהו יכול לאמת את העניין? האם אין מספיק בכך שישלחו לי מהמשטרה את הרישיון חזרה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה שתיהיה בעיה?

המשטרה שובתת?

אתה פשוט צריך ללכת לשם, לבקש את הרישיון,

וזהו.

לא טפסים, לא עניינים, רק תביא את הנייר שקיבלת מהקצין בזמן השלילה.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השוטרים אינם שובתים, אבל שביתה כללית עלולה לכלול גם את בית המשפט.

ראשית כל, אני לא יודע האם חבל או מזל שהמשטרה לא שובתת... :roll:

שנית, בתי המשפט משום מה לא נכללים בשום רשימה מסודרת של מוסדות

שיושבתו באם השביתה "הגדולה" (3 בנובמבר) אכן תצא לפועל. מוזר.

מישהו יודע מה יהיה גורלם? (שאלה רטורית, אבל המשפט שלי מתקיים יום לאחר מכן) :roll:

MCS 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הממ תודה לכולכם

עוד שאלונת:

1. לא יודע איפה שמתי את הטופס שאני אמור לפנות לקצין ושנשללתי אנערף, אני חייב אותו בכדי לקבל את הרישיון ?!

2. האם שלילה היא אוטומטמית ל 30 יום (מישהו זימר באוזני שזה עד המשפט , אבל זה ממש לא נראה לי)

3. את העברה ביצעתי ביום שישי , והקצין היה רק ביום ראשון ורק אז שלל אותי , האם התאריך שבוא אני מקבל את הרישיון חזרה הוא התאריך שהיה ביום ראשון (שקצין שלל) או ביום שביצעתי את העברה?

תודה לכולכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הממ תודה לכולכם

עוד שאלונת:

1. לא יודע איפה שמתי את הטופס שאני אמור לפנות לקצין ושנשללתי אנערף, אני חייב אותו בכדי לקבל את הרישיון ?!

2. האם שלילה היא אוטומטמית ל 30 יום (מישהו זימר באוזני שזה עד המשפט , אבל זה ממש לא נראה לי)

3. את העברה ביצעתי ביום שישי , והקצין היה רק ביום ראשון ורק אז שלל אותי , האם התאריך שבוא אני מקבל את הרישיון חזרה הוא התאריך שהיה ביום ראשון (שקצין שלל) או ביום שביצעתי את העברה?

תודה לכולכם

2. השלילה היא ל-30 יום. אם יש לך משפט לפני סיום השלילה, והעונש שנקבע לך אינו כולל שלילה, אז הרשיון יוחזר לך. אם המשפט רחוק, השלילה נגמרת אחרי 30 יום.

3. סופרים החל מהיום בו לקחו לך את הרשיון. שים לב שסופרים 30 יום ולא חודש (כלומר אם בחודש שנשללת בו היו 31 יום אז תאריך הסיום יהיה יום לפני התאריך של "חודש אחרי".)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הממ תודה לכולכם

עוד שאלונת:

תודה לכולכם

2. השלילה היא ל-30 יום. אם יש לך משפט לפני סיום השלילה, והעונש שנקבע לך אינו כולל שלילה, אז הרשיון יוחזר לך. אם המשפט רחוק, השלילה נגמרת אחרי 30 יום.

3. סופרים החל מהיום בו לקחו לך את הרשיון. שים לב שסופרים 30 יום ולא חודש (כלומר אם בחודש שנשללת בו היו 31 יום אז תאריך הסיום יהיה יום לפני התאריך של "חודש אחרי".)

זתומרת שאם נשללתי ביום שישי ה 17 ל 10, אני אקבל ב 16 ל 11 ?

עשית אותי קצת יותר שמח ;))) תודה לך !

אגב עוד שאלונת אם לא נמאס לכם עדיין ..

אם אני אתקשר נגיד יומיים שלוש לפני למשטרה, שהיא רחוקה ממני מאוד.. ואבקש שישלחו את הרישיון בכדי שיגיע יום אחרי שיגמר לי השלילה , הם יעשו את זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. הרשיון יחכה לך בתחנת משטרת התנועה במרחב בו בוצעה העבירה.

ב. המשטרה לא תשחרר את הרשיון דקה לפני תום ה 30 יום.

לכן אתה לא יכול לבקש שישלחו אותו קודם ועד שיגיע אליך יחלפו 30 יום.

אתה יכול לבקש שישלחו אותו בדואר אבל אז תהיה ללא רשיון גם בימים בו לא תהיה משולל רשיון.

זמן משלוח בדואר?

שביתה חו"ח בדואר??

מכתב שהולך לאיבוד בדואר???

בקיצור לך בעצמך למשטרה.

אגב, צריך רק ת"ז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

בהמשך לדיון הנ"ל , במתנ"א נאמר לי שהרישיון יוחזר לי לאחר 30 מיום הפסילה ולא מיום שנלקח הרישיון\קיבלתי את הדו"ח\עצרו אותי.

מישהו יכול לאמת מניסיון מתי נגמרים\מתחילים ה 30 יום?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהמשך לדיון הנ"ל , במתנ"א נאמר לי שהרישיון יוחזר לי לאחר 30 מיום הפסילה ולא מיום שנלקח הרישיון\קיבלתי את הדו"ח\עצרו אותי.

מישהו יכול לאמת מניסיון מתי נגמרים\מתחילים ה 30 יום?

מנסיוני המר - השלילה היא 30 יום מהיום שבו התחילה השלילה (שנאמר - כאילו דא...)

אותי עצרו ולקחו לי את הרשיון, אך קיבלתי אישור נסיעה מנייר ליום עד התייצבות אצל קצין.

למחרת הקצין לא החזיק לי את הרשיון, ואז התחילה השלילה בפועל. כי רק קצין יכול לשלול מנהלתית.

אז למעשה את הרשיון קיבלתי 31 יום מהיום בו נתפסתי ו- 30 יום מהשימוע אצל הקצין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אה, אגב - אם אתה רוצה עוד קצת להתבעס, אז שים לב מתי יוצא התאריך...

אצלי השלילה נגמרה ביום שישי. וביום שישי הקצין במחלקת התנועה בעיריית ראשון לא נמצא!

אז הייתי צריך לחכות ליום ראשון, ובת'כלס השלילה שלי נמשכה 32 יום מיום השימוע, למרות שהייתי אמור לקבל את הרשיון לאחר 30 יום :evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אה, אגב - אם אתה רוצה עוד קצת להתבעס, אז שים לב מתי יוצא התאריך...

אצלי השלילה נגמרה ביום שישי. וביום שישי הקצין במחלקת התנועה בעיריית ראשון לא נמצא!

אז הייתי צריך לחכות ליום ראשון, ובת'כלס השלילה שלי נמשכה 32 יום מיום השימוע, למרות שהייתי אמור לקבל את הרשיון לאחר 30 יום :evil:

לא נורא אף אחד לא מת בגלל יומיים

יום + יום -

מה זה משנה :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...