Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם מילאתי פעמיים (כולל היום) טנק מלא 95 זה נורא?

לא !

תוכל להמשיך בנסיעה עם אוקטן 95 , ללא נזק כלשהו, אני בעל לנסר 93 זהה לשלך, ונוסע עם אוקטן 95.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חברים, קצת התבלבלתי.

יצרתי קשר היום עם מי שמכר לי את הרכב לפני שבועיים ושאלתי אותו איזה דלק הוא היה ממלא - מסתבר שהוא מילא 96.

עכשיו, אני כאמור מילאתי כבר פעמיים 95.

מה הכי מומלץ בשבילי מהפעם הבאה והלאה - 95 או 96?

פורסם

מהפעם הבאה- 96. זה שמלאת פעמיים 95 - זה לא נורה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צביקה, מומחה בעל מכון לקרבורטורים ובעל רכב זהה אמר את דברו, אז למה להתווכח סתם?

אפשר 96 אפשר גם 95, לא יקרה כלום.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה, אני חדש פורום ויש לי לנסר 92 אוטומט

כבר חודש שיש לי את האוטו ואני ממלא 95 וצביקה אמר שצריך 96,

מה ההבדל? יש הבדל ביכלל?

האוטו שלי שותה 1 ל5 שזה המון (ואני צעיר וזה עוד יותר קשה) יכול להיות שזה בגלל שמיליתי 95?

פורסם

כבעל לנסר במשך 15 שנים חדשה מהמפעל ועד 2005 אני יכול לענות לך על השאלה הזאת.

ברכב קרבורטור אך למרות זאת בזמנו תדלקנו 96 והיו בעיות כמו בעיה שהרכב ממשיף לעבוד ולרעוד כמה שניות אחרי הכיבוי של המנוע ואז אמרו במיצובישי למלות 95 וכך היא נסעה במשך 14 שנה על 95 והבעיות עברו, עדיף לה 95

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מה ההבדל? יש הבדל ביכלל?

האוטו שלי שותה 1 ל5 שזה המון (ואני צעיר וזה עוד יותר קשה) יכול להיות שזה בגלל שמיליתי 95?

1 ל5 זה באמת הרבה , אני לא חושב שזה קשור לזה שאתה מתדלק 95.

פורסם

מה ההבדל? יש הבדל ביכלל?

שלום רב וברוך בואך לפורום!

ראשית אני כתבתי שטאני בעל לנסר זהה לשלך, ונוהג לתדלק באוקטן 95 בלבד!

שנית וחשוב מאד לדעת, אין קשר בין התדלוק באוקטן 95 או בתדלוק אוקטן 96, לתצרוכת הדלק!

הפתרון היחיד לשיפור בתצרוכת הדלק שלך , ושיפור של לפחות 30 אחוז ויותר, הטא טיפול בקרבורטור.

לשם כך עליך להכנס למכון קרבורטורים, מקצועי ואמין בעל שם בתחומו, המלצתי חפש אחד כזה בפורום אופ טופיק, בקטגורייה

" המלצה חמה על בעלי מקצוע".

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מה יש לך לחפש? המומחה הגדול כבר כאן.

עשה לעצמך טובה , וסע לצביקה. מה שתשים אצלו אתה תחסוך בקלות בדלק העודף שהאוטו אוכל כעת.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...