Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח ליעוץ והכוונה לרכב מסחרי לצרכי עסק בנושא גלישה אווירית- העסק בגלל שיטותיו היחודיות צריך לעמוד בנתונים של אורך סביר מכוון שגלשן על הגג יכול להגיע לאורך 6 מ' למרות שבמשקל הוא רק 25-30 ק"ג (על הגג יהיו לפחות 4-8 גלשנים).

בנוסף צריך להתחבר אליו ניגרר קל שיכלול 2 קטנועים לפעילות שטח כשאצטרך להכיל בין 5-10 נוסעים כשהמשתנים החשובים הם כמו תמיד אמינות,שכירות, חסכון וכו'.

נ.ב - המליצו לי על ניסן לרגו 2002- שניראית ממש טוב מכל הבחינות- השאלה היא איך הרכב הזה בכלל- חוץ מ'אנדר-פאוור' שווה לתת עליו מחירון, איך הוא בכלל בשוק? המחירון הוא 57 ואני יכול להשיג סביב ה-50

אשמח לתגובות האם שווה?!

בתודה מראש

ירון

www.y-fly.org

פורסם

ניסן לרגו הוא לא "אנדר פאוור" הוא "נו פאוור" לאוטו הזה שכחו לשים מנוע (תפתח מכסה מנוע ותגלה שם את הגלגל ספייר).

חפש משהו אחר.

פורסם

יש לי נסיון עם הויטו, חצי קומבי, מנוע 2300 טורבו דיזל, נוח מאוד, האוטו שימש לעבודה ורוב הזמן היה עמוס, בניתי גם לאוטו גגון מפרופילים, אני חייב לציין שהאוטו היה עולה את פרוייד יותר טוב מכמה וכמה מכוניות פרטיות שראיתי ואפילו הייתי במצבים שהייתי עוקף שם, בוא נגיד ככה שלאוטו לא חסר כוח בתור רכב מסחרי.

אני מאמין שאם תקנה חצי קומבי תוכל להכניס 2 קטנועים מאחור מקסימום עם קיפול המושב, בקבינה יש מקום לנהג+2!

אוטו שדומה לו במרכב הוא הטרנספורטר של פולקסוואגן.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תוכן חדש...