Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק לרכב 8 9 10 מקומות איכותי אני מסתפק בין h100 לשברולט אסטרו או ספארי, או ספיס וואגן או יונדאי 1 או פולקסוואגן מסחרית. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי מה כדאי מתוך הנ"ל. הבעייה הגדולה שאין לי אפשרות להשקעה גדולה כ"כ ובסה"כ עד 20000 ש"ח בערך.

פורסם

שלום

צר לי אבל ב 20K לא תצליח לגרד ספיסוואגן מה גם שהיא רק 7 מקומות לגבי ספארי כך בחשבון צריכת דלק כבדה מאד!

ו H100 תתחיל לחפש רובם שחוטות בכל מקרה טרנספורטר בנזין 96(ידנית כמובן) תוכל להיות אופציה לא רעה שתשאיר לך גם קצת מזומנים לישור קו! ובטיחות סבירה.

בהצלחה

פורסם
שלום

צר לי אבל ב 20K לא תצליח לגרד ספיסוואגן מה גם שהיא רק 7 מקומות לגבי ספארי כך בחשבון צריכת דלק כבדה מאד!

ו H100 תתחיל לחפש רובם שחוטות בכל מקרה טרנספורטר בנזין 96(ידנית כמובן) תוכל להיות אופציה לא רעה שתשאיר לך גם קצת מזומנים לישור קו! ובטיחות סבירה.

בהצלחה

קודם כל תודה רבה על ההיענות המהירה. הציעו לי שברולט אסטרו 93 מוסבת לגז (לא ברשיונות) ב15000 ש"ח. מצב מעולה. לעומת ספייס וואגן שנת 92 ב 20000 ש"ח . מה כדאי?

והאם כדאי לקנות מחברת השכרה רכב גדול כמו 1H ולשלם בתשלומים? או לחפש L300 פשוטה בלי להשקיע כ"כ הרבה?

בתודה מראש.

פורסם

עזוב את הספייס ווגן...

התמורה למחיר שלה בעייתית, כמו כן - היא צפופה.

המלצתי מניסיון אישי של 12 שנים - מיצובישי ספייס גיר. היורשת של הL300, נקראה גם L400.

צריכת דלק טובה, מחירון נמוך.

אבזור טוב מאוד.

לפרטים נוספים על הרכב, נא להפנות שאלות בפרטי..

פורסם

הספייסוואגן עם 7 מקומות בלבד וה2 האחוריים די צפופים. דגם 1992 עם מנוע 1.8 122 כ"ס ולא 2.0 133 כ"ס כמו מ93' והלאה.

הL300 למרות חסרונותיה נותנת 8 מקומות מרווחים + מקום נאה למטען וכל זה באריזה קומפקטית ביותר, כך שאם אתה מוכן לסבול נסיעה קצת קופצנית והאטה משמעותית בעיקולי הדרך תמורת שימושיות יוצאת דופן ומחיר נמוך מאד יכול להיות שזה הפתרון עבורך.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

יש לי מיצובישי L300 מצויינת וזולה

אם זה רציני דבר איתי

דוד 0543131467

אני זקוק לרכב 8 9 10 מקומות איכותי אני מסתפק בין h100 לשברולט אסטרו או ספארי, או ספיס וואגן או יונדאי 1 או פולקסוואגן מסחרית. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי מה כדאי מתוך הנ"ל. הבעייה הגדולה שאין לי אפשרות להשקעה גדולה כ"כ ובסה"כ עד 20000 ש"ח בערך.
  • תוכן חדש...