Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

בצער רב נפרדתי מהפולו שלי (1.4 ידני 2001) ואני עומד לרכוש גם פולו מודל 2008 מהחברה.

דגם קומפורט ליין ידנית 1.4 .

ידוע לי שהשתילו לה את מנוע ה1.4 החדש עם 80 כ"ס.(BUD)

אשמח מהמבינים/ מכירים שבכם , לתת חוות דעת על רכב זה, מכל הבחינות.

תודה ושבת שלום.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

יש לנו כזו. טרנדליין ידנית, 80 כ"ס. בקומפורט ליין פסי הקישוט בצבע הרכב, והכיסא מתכוון למעלה ולמטה.

שנת 2008. עם 2200 ק"מ עד כה. אין לי הרבה מה לומר - האוטו הזה מחליף איביזה משנת מודל 2004.

אוטו זול שיחסית נותן תמורה מעולה למחיר שלו. מצויד במערכות ABS, ESP, TCS, EBD.

נוסע נהדר (טפו טפו :) ). ביחס לאיביזה מרגיש טיפה שונה, למרות שמדובר באותה פלטפורמה.

דלק עושה בערך 1:12 בתוך העיר, אולי קצת יותר.

סה"כ? מומלץ ביותר. אל תשכח לבצע נסיעת מבחן.

נ.ב לפי כתבה בעיתון, משבוע שעבר, הפולו יחסית שומר על השוק שלו. :)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מוזר...

עד כמה שידוע לי, הפולו 1.4 75 כ"ס מגיעה עם גיר אוטומטי "רגיל" 4 הילוכים בלבד וה-1.4 80 כ"ס מגיעה עם גיר ידני 5 הילוכים או טיפטרוניק 6 הילוכים.

במקרה הזמנתי אחת בדיוק כזו - 1.4 80 כ"ס ידנית קומפורטליין ואני אמור לקבל אותה בקרוב.

עשיתי נסיעת מבחן גם ב-75 כ"ס האוטומטית וגם ב-80 כ"ס ידנית - האחרונה מרגישה הרבה יותר חזקה והביצועים טובים בהרבה.

אהבתי גם את איכות הבנייה והגימור אבל אם היתה לך פולו, אתה אמור להכיר את זה מקרוב.

בכל מקרה, כדאי לקחת נסיעת מבחן.

פורסם

מצטרף להמלצה, הדגם הידני מצוין ונותן תמורה מצוינת לכסף.

לנו יש את דגם הטרנדליין משנתון 07' -עכשיו הרכב סוגר שנה וצריך לעבור טיפול שנתי.

לדעתי, הדגם המומלץ ביותר הוא הטרנדליין העולה כ-90K ש"ח.

לנו יש את דגם הטרנדליין משנתון 07' -עכשיו הרכב סוגר שנה וצריך לעבור טיפול שנתי.

ההבדלים בין הטרנדליין לקומפורטליין זניחים :

- מראות וידיות הדלתות בצבע שחור ולא בצבע הרכב.

- פס בפגושים בצבע שחור.

- צמיגים יותר צרים.

-יש הכנה לרמקולים בדלתות האחוריות (אך לא מותקנים).

-ריפוד המושבים קצת יותר פשוט.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

תודה לכל המגיבים.

היבואן מביא מעכשיו את מנועי ה80 כ"ס בלבד גם בגרסה האוטומטית שהיא גם מעכשיו עם גיר טיפטרוניק 6 הילוכים.

למרות שאין הרבה הבדל בין הטרנד ליין לקומפורט, אני מעדיף את הקומפורט, כי בשחור היא מגיעה עם ריפודים בצבע בז'

שזה נראה יוקרתי לדעתי.רק חבל שה ENERGY מגיע רק באוטומט וגם אי אפשר להזמין אותה עם סאן רוף מקורי. (רק בהתקנה מקומית)

אני אישית לא רואה אלטרנטיבה אחרת במחיר שאני משקיע .

ay-ahzakot.co.il

פורסם
מוזר...

עד כמה שידוע לי, הפולו 1.4 75 כ"ס מגיעה עם גיר אוטומטי "רגיל" 4 הילוכים בלבד וה-1.4 80 כ"ס מגיעה עם גיר ידני 5 הילוכים או טיפטרוניק 6 הילוכים.

הפולו שמגיעה עם תיבת ההילוכים האוטומטית 6 הילוכים היא גרסת ה1.6 ל', 105 כ"ס. שמן הסתם הרבה יותר יקרה..

פורסם

דווקא לא - האוטומט 4 הילוכים היה זמין רק עם מנוע 75 כ"ס, נהגתי בו והוא ממש עגלה.

כנראה שהגיר הזה לא עומד בהספק\מומנט של מנוע ה-80 כ"ס.

לפחות על הנייר, לשילוב של מנוע 80 כ"ס וגיר טיפטרוניק 6 הילוכים ביצועים טובים בהרבה (עדיין לא מגיעים לביצועים של הגיר הידני עם אותו מנוע) וכנראה שהטיפטרוניק מספיק חזק כדי לעבוד עם המנוע החזק יותר ומספק יותר יחסי העברה - מה שמאפשר לנצל יותר טוב את המנוע שאוהב לעבוד בסל"ד גבוה.

בכל מקרה, הפולו 1.4 עם הטיפטרוניק מחוץ לתקציב שלי ולכן לא חשבתי אפילו על נסיעת מבחן, האם מישהו נהג ברכב ויכול לספר על התרשמותו ?

• תוכן חדש...