Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר יש לי טסט לרכב של אמא.

בבדיקה לפני קנייה נאמר שהלמבדה לא תקינה. הרכב נוסע רק בעיר ולאט מאוד, והמונע עובד רוב על הזמן על סרק (רציני :) לאמא לוקח הרבה זמן לחנות ;-))

לפני הטסט נעלה לכביש המהיר, ונעשה נסיעת 'לחיצות'.

עכשיו ההתלבטות שלי היא כזו:

1. היום יש לי נסיעה של 200 ק"מ בערב. יש ברכב חצי טנק. לשים את התוסף כבר מעכשיו, ומחר לגשת לבדיקה? או:

2. ללכת לבדיקה ולהכשל. לקנות שם תוסף במחיר טיפה מופקע, אבל ככה יהיה להם אינטרס להעביר את הרכב. אגב, סביר להניח שמחר טנק הדלק יהיה כמעט ריק - עדיף להוסיף את התוסף על טנק ריק או על חצי? זה יכול לגרום נזק אם שמים על ריק?

ומה עדיף? K44 או גולד דיזל?

אגב, אם בבדיקה אני אשב ברכב ואעלה את הסל"ד ל-5000-6000 תהיה לבוחנים התנגדות? זה גם פתרון טוב.

שאלה נוספת: אם הלמבדה גבוהה מהרבה מ-1.00 - זאת אומרת שהרכב צורך פחות דלק (תערובת עניה בדלק) או יותר?

תודה :)

פורסם

בעניין הסלד אתה ממש לא יכול ללחוץ על הגז עד ל 5000 מכיוון שהבדיקה נעשית בסלד מנוע מסויים שנקבע, יש להם מכשיר שמודד את זה ולפיו הם עובדים, ככה שאתה לא יכול ללחוץ על הגז ל 5000 סלד

פורסם

הנושא נטחן מכל הכיוונים, אם היית עורך חיפוש , היית מוצא מענה לכל השאלות, ויותר מכך.

מעבר לכך, אם היית קורא את כללי הפורום היית יודע שסיום בנקודות כאלה: ... הינה פסולה. אתה רשמת:

מחר יש לי בדיקת זיהום אויר...

נא לערוך חיפוש בנושא "זיהום אוויר" ,אם לא תמצא את כל התשובות, אתה מוזמן לפתוח תרד' חדש.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...