Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

האם אתם מכירים איזשהו מדריך בסיסי מאוד מאוד שמסביר איך להיסתדר עם מחשבים?

בקרוב אני אהיה רכוש צה"ל ולא יהיה מי שיסביר לאימי איך להיסתדר עם המחשב,היא כעיקרון משתמשת באינטרנט בשביל לחפש דברים בגוגל,למצוא תמונות בגוגל[לעבודה שלה] ואימייל.. היא גם צריכה לעשות כל מיני דברים בסיסיים בוורד.

אתם מכירים שם של ספר או אתר שכזה?

תודה!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

תגגל מדריכי מחשבים או כל ורסיה אחרת, ותמצא לך את מה שהכי מתאים. למשל לי מתאים ww.webmaster.org.il אז כך שלכל אחד משתנות הדרישות. ד"א את וובמאסטר מצאיתי, לא תאמין, ב... GOOGLE!!!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

חיפשתי קצת בגוגל,אני בעיקר מחפש ספרים. מצאתי לרוב רק פרסומות לספרים ולא המלצות אוביקטיביות.

אולי פיספסתי איזה ספר ממש איכותי או אתר ממש איכותי?

תודה!

פורסם

למידה מספרים או מדריכים היא עניין מאד אינדיבידואלי, ואין אפשרות להעיד על אפקטיביות של אמצעי זה או אחר

ללימוד של אנשים שונים.

That being said, תעיף מבט באתר של הוצאת "הוד-עמי", יש להם ספרי מחשבים מכל התחומים והסוגים.

ברוב המקרים אפשר גם להוריד פרקים מסויימים ותוכן עניינים ע"מ להתרשם מהספר ולראות אם הוא מתאים לך.

לחילופין, אם אמא שלך שולטת היטב בשפה האנגלית, תבדוק אפשרות רכישת ספרי "For Dummies", סדרה

שמאד מצליחה בכל העולם ומיועדת למתחילים בכל התחומים, לא רק מחשוב.

באופן כללי, כדאי גם לעבור בחנויות ולראות מה מציעים שם. לפעמים אפשר למצוא הפתעות נעימות.

בהצלחה בחיפושים! 8)

פורסם

או שתשלח אותה לחוג מחשבים ... 10 מפגשים באורך שעתיים כל אחד...

הועיל לאבא שלי עכשיו הוא הפסיק לנדנד לי.....רק שיחות בהולות מדי פעם "אני לא מוצא מקש בשם קונטרול איפה הוא???"

בילדותי גם אני עברתי אחד כזה רק שהייתי במתקדמים ונתנו לי לשחק מורטל קומבאט [=

פורסם

יש חוגים שמלמדים איך להשתמש במחשב בצורה בסיסית.

אבל לדעתי, אם היא משתמשת רק בגוגל ,וורד וכו' תלמד אותה אתה איך להשתמש בכל הדברים האלה וזהו.

אני לימדתי את אימי להשתמש בדברים הבסיסיים ועכשיו היא שולטת במחשב בצורה מצויינת לגמרי ויודעת דברים שלי אין מושג מאיפה היא למדה אותם.

לא ניראה לי שיש מדריך לשימוש בוורד,אינטרנט וכו'.

פורסם
למידה מספרים או מדריכים היא עניין מאד אינדיבידואלי, ואין אפשרות להעיד על אפקטיביות של אמצעי זה או אחר

ללימוד של אנשים שונים.

That being said, תעיף מבט באתר של הוצאת "הוד-עמי", יש להם ספרי מחשבים מכל התחומים והסוגים.

ברוב המקרים אפשר גם להוריד פרקים מסויימים ותוכן עניינים ע"מ להתרשם מהספר ולראות אם הוא מתאים לך.

לחילופין, אם אמא שלך שולטת היטב בשפה האנגלית, תבדוק אפשרות רכישת ספרי "For Dummies", סדרה

שמאד מצליחה בכל העולם ומיועדת למתחילים בכל התחומים, לא רק מחשוב.

באופן כללי, כדאי גם לעבור בחנויות ולראות מה מציעים שם. לפעמים אפשר למצוא הפתעות נעימות.

בהצלחה בחיפושים! 8)

תודה!

עזרת לי מאוד,יכול להיות באמת שניקנה ספר של עמיהוד או שנחפש בחנויות ספרים,תודה רבה,אחלה כיוון!

יש חוגים שמלמדים איך להשתמש במחשב בצורה בסיסית.

אבל לדעתי, אם היא משתמשת רק בגוגל ,וורד וכו' תלמד אותה אתה איך להשתמש בכל הדברים האלה וזהו.

אני לימדתי את אימי להשתמש בדברים הבסיסיים ועכשיו היא שולטת במחשב בצורה מצויינת לגמרי ויודעת דברים שלי אין מושג מאיפה היא למדה אותם.

לא ניראה לי שיש מדריך לשימוש בוורד,אינטרנט וכו'.

אני מלמד אותה כבר שנה ככה ש..

• תוכן חדש...