Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו באמת, זה יהיה לך על המצפון.

אם, תזמין לו משטרה ויפתחו לו תיק בגלל איזה "סמל" מסריח.

אם בן אדם היה פותח לי תיק במשטרה, בגלל איזה סמל, הייתי מקלל אותו כל החיים שלי!

תחשוב על זה שאתה תהרוס לו את החיים.

אני בגיל של אותו הילד, יש פה יותר מבוגרים ממני שאומרים לך את אותם הדברים.

הצעת maxizem טובה יותר.

שיהיה ברור, אם המשטרה הייתה מגיעה ומטפלת בזה כמו שצריך לטפל בזה, אז בוודאי שלהזמין אותה ולעשות נזק לעתידו של העולל הקטן יהיה הדבר הטוב ביותר והנכון ביותר לעשות.

היות ואנחנו מכירים את התנהגות המשטרה בארץ ויודעים שהם פשוט ישימו עלינו זין ולא יטפלו בעבריין הקטן כמו שצריך, סטירה מצלצלת לפרצוף שתשאיר לו סימן למשך שבוע היא הפתרון הבא הטוב ביותר.

לילד שגונב סמלים מגיע תיק במשטרה, מגיע לו שהעתיד שלו יוכתם - Don't do the crime if you can't do the time.

לא מבין איך אתה מרחם על גנבים, זה ממש לא משנה האם הוא גנב סמל מרכב או שדד את הבית שלך מכל רכושך.

גנב זה גנב, צריך לעשות הכל בשביל לאמלל לו את החיים ולעשות לו רע, בידיוק כפי שהוא עושה לאלו שהוא גונב מהם.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שיהיה ברור, אם המשטרה הייתה מגיעה ומטפלת בזה כמו שצריך לטפל בזה, אז בוודאי שלהזמין אותה ולעשות נזק לעתידו של העולל הקטן יהיה הדבר הטוב ביותר והנכון ביותר לעשות.

היות ואנחנו מכירים את התנהגות המשטרה בארץ ויודעים שהם פשוט ישימו עלינו זין ולא יטפלו בעבריין הקטן כמו שצריך, סטירה מצלצלת לפרצוף שתשאיר לו סימן למשך שבוע היא הפתרון הבא הטוב ביותר.

לילד שגונב סמלים מגיע תיק במשטרה, מגיע לו שהעתיד שלו יוכתם - Don't do the crime if you can't do the time.

לא מבין איך אתה מרחם על גנבים, זה ממש לא משנה האם הוא גנב סמל מרכב או שדד את הבית שלך מכל רכושך.

גנב זה גנב, צריך לעשות הכל בשביל לאמלל לו את החיים ולעשות לו רע, בידיוק כפי שהוא עושה לאלו שהוא גונב מהם.

לך תדע, אולי המשטרה לא הייתה מתנהגת איך שאמרת? אולי היא הייתה מטפלת בו ולא עושה כלום לפי הדברים שלך?

אני לא מרחם עליו, אבל אני הייתי עושה בערך מה שיוסי עשה או שמדבר עם אבא שלו.

אבל לא הייתי מזמין משטרה, מצידי שיחנק עם הסמל הזה שיתקע לעצמו... - אתה יודע איפה.

אני בטוח שאחרי כמה שנים הוא היה מתחרט על מה שהיה עושה וסתם היה לו תיק או משהו דומה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

איך אני יודע? תאמין לי מניסיון שלי ושל קרובים אליי במצבים קצת, טיפה יותר רציניים.

אתה "תדבר עם אבא שלו" ? אתה חושב שזה יעזור? תתעורר, או שהילד לא מקשיב להורים שלו, או שפשוט להורים שלו לא אכפת.

לא, אני לא רוצה שהוא יחנק עם הסמל, אני רוצה את הסמל שלי על הרכב שלי, כמו שקניתי אותו.

ממש לא מעניין אותי אם אחרי כמה שנים הוא יתחרט על מה שהוא עשה, הוא ביצע עברה, שישלם את המחיר.

העתיד שלו מעניין לי את השערה השמאלית ה-34 במעלה הרגל הימנית שלי, בידיוק כמו ששלמות הרכב שלי מעניינת אותו.

חתיכת פלסטיק שעל הרכב שלי שווה יותר מבחינתי ממנו.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

וואי,

זה הגיל שבו עושים מעשים מטופשים.

חלאס.

אין מה לעשות,אני בטוח שאם תתפוס את הילד ותסביר לו מה שהסברת לי יהיה בסדר.

לא צריך להזמין משטרה על כל שטות,וזה כן שטות.

אם מדובר על פריצה לרכב - משטרה וכל הבלאגנים.

על סמל?

שיחנק עם הסמל.

פורסם
מקסים - מה זה השטויות האלה?

כולה סמל מה קרה?

כולה דפקתי מכות לזקנה ולקחתי לה את כל הכסף מה קרה?

דני,

זה לא ככה.

זה הגיל,אני תומך בלפוצץ אותו מכות והרבה דברים.... אבל לא להכתים לו את התיק.

לא דפקתי סמלים בחיים,אבל כן כולם עושים שטויות.

שכל אחד יסתכל עכשיו כמה שנים אחורה ויגיד לי אם הוא לא עשה דברים רציניים יותר מגניבת סמל ולא נענש....

פורסם

אי מכיר הרבה פרחחים בשכונה שלי, אני רואה איזה חינוך הם מקבלים. יש הורים שאפילו ירימו עלייך יד אם תבוא ותתלונן על הילד שלהם. ויש הורים שיפרקו לו את העצמות. אני דאגתי פעם אחת שאיזה ילד טמבל יקבל חתיכת סטירה מאבא שלו ברחוב.

בלי שום קשר - המשטרה זה גוף קצת מסורבל. בבת-ים כשרדפתי אחרי פורץ ניידת הגיעה תוך 5 דקות.

באיילון כשסייעתי לאופנוען שהחליק המשטרה הגיעה אחרי 40 דקות, וגם אז זאת פשוט הייתה ניידת שעברה באיזור.

ואין חוקים במדינה, אין ענישה מספקת, יש התעסקות עם שטויות.

זאת מדינה גזענית מסריחה, שמעודדת פשע, שהסלוגן שלה זה: "יהיה בסדר" אבל בלי שום מאמץ שעומד מאחורי זה.

אני שונא את ישראל יותר מאחמדינג'אד או איך שלא קוראים לכדורגלן הזה.

מה נהיה מהמדינה הזאת שפעם היו בה יסודות מוסריים, שגם הגנבים עשו את זה בשקט ולא ניקרו עיניים. שהיה כבוד בין אדם לרעהו, שהייתה נאיביות מסוימת, טוב למות בעד ארצנו - זובי. טרומפלדור עושה סלטות מתחת לאדמה בגלל מה שנהיה פה.

יודעים לתת ביקורת כלפי כל אחד. ואולמרט זבל - מה לנו ולפליטים הסודנים הוא אומר. מניאק, איש קטן ואטום.

כל המדינה הזאת לא מצדיקה את הקיום שלה - נקודה. ופעם החשיבה שלי הייתה שונה, היום אני מלא חלחלה מהחדשות שסביבי. ממה שאני רואה סביבי.

אני לא מנסה לפגוע באף אחד מן הסתם יש יוצאים מן הכלל אבל ככה המדינה שלנו מציגה את עצמה, ככה זה שהמציאות מסתכלת לך בעיניים.

עם נבחר - אעלק.

haters will hate

פורסם

תומר, אתה במדינת ישראל למה אתה מצפה? שאחרי כל מה שהעם היהודי עבר - שאנשים יבינו את הערך של משהו. שיהיה כבוד בין אנשים?

או אולי שנהיה סובלניים כלפי אוכלוסיות חלשות כי איפושהוא גם העם היהודי היה מיעוט חלש.

אנחנו העם הנבחר - מותר לנו לעשות הכל.

haters will hate

פורסם
מקסים, אין לך ערך לרכוש של אחרים.

תומר,אין לך ערך לאחרים.

אני בחיים לא גרמתי נזק לרכוש של אחרים.

ובחיים אני מקווה לא יגרום.

זה לא אומר שצריך להכתים לאיזה טמבל שאולי עוד לא הוציא ת.ז את התיק הפלילי.

פורסם

לא צריך להזמין משטרה על כל שטות,וזה כן שטות.

את זה אתה כתבת

ואם בעניך זה שטות, אז אין לך ערך לדברים של אחרים.

תבין, דין פרוטה כדין מאה.

דין סמל "שטותי" של רכב הוא כדין גניבת הרכב עצמו או כל דבר אחר שרק עולה לך בראש.

בכל מקרה, מבחינתי הנושא הזה הוא סוג של מלחמה בפושעים האלה, ובמלחמה כמו במלחמה...

חוץ מלהרוג אני בעד כל מה שילמד את האנשים האלה לקח.

כשתתקבל למג"ב, אתה תיתקל בסוגי הטיפוסים המתוארים פה ואז נראה מה תגיד עליהם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מסכים עם יוסי, ואני לא מקנא בקורבע שיפול לידיים שלי. היום זנ סמל של אוטו. מחר זה יהיה ג'נטים. מחרתיים זה כבר יהיה המפתחות, ואם לא אלה, אז יניע אותו בלי מפתחות. ועוד שבוע זה יהיה זקנה בכביש, ועוד שבועהיים זה יהיה בית, ולאחר מכן רצח, אונס, שוד וכו'...

אפ עכשיו הנער הזה לא יירגע ע"י המשטרה, תיק פלילי, והוא יבין מה הוא עשה, הוא יבין שלא עושים דברים כאלה!!

ואני מצטער לומר, אבל לפני שלושים שנה היו קורעים את הנער שהיה עושה את זה. אם הילד הי מסזתכל לכיוון לא נכון, על איזו אישה אפילו, האבא היה קורע לו את הצורה!!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

כול הענין מגיע מהסיבה הראשונה-חינוך לקוי בבית.

לאן מתדרדת מדינת ישראל?אני מסכים עם המילים של בנצי.

איך אין כבוד הדדי,אין ערך לרכוש של אחרים.

במדינה שלנו כול אחד מרגיש שהוא המלך ולא רוצה לצאת פרייאר בשום דרך,אין דבר כזה כבוד לזולת.

פורסם

טוב עשית יוסי.

מקסים אל תבלבל את המוח, מי שרוצה להרשים בחורות שיוריד סמלים מהרכב של אבא שלו, אם הוא גונב סמלים אז מצידי שיקבל על זה תיק ושאח"כ כל החיים אף אחד לא ירצה לקבל אותו לעבודה בגלל התיק הנ"ל. מי שגונב סמל אין לו כבוד לרכוש של אחרים, היום זה סמל ומחר הוא יגנוב רדיו טייפ, על רדיו טייפ מגיע תיק פלילי ועל סמל לא? איפה עובר הגבול?

ROOONEEYY

פורסם
טוב עשית יוסי.

מקסים אל תבלבל את המוח,

אל תגיד לי מה לעשות.

אני תומך ביוסי,להרביץ לפוצץ!

אבל לא לקרוא למשטרה על שטות כזאת,שמקסימום גם ככה לא יעשו לילד הזה כלום.

ואם כבר יעשו זה תיק פלילי.

לא חראם?

ילד מסכן בן 12-17 !

שיחנק הוא והסמלים שלו,תגידו לאבא שלו והכל יסתדר! מבטיח!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...